Zip pisze:Żenada. Chciałbym jeszcze "wyróżnić" kilku graczy - Panka, Stawarczyk i Djokić!
Na szczególne uznanie zasługuje zachowanie tego ostatniego przy bramie 
Pozwolę sobie pociągnąć temat Djokica. Możesz mi kolego wytłumaczyć jakiż to duży błąd popełnił przy golu? Djokić przy dośrodkowaniu poszedł kryć do środka murzyna i zostawił chłopa za sobą bo się dupna luka zrobiła - miał się rozdwoić czy co? Po za tym akcja szła lewą stroną... Czasami mam wrażenie, że niektórzy co się tu wypowiadają to
nigdy w fusbal na placu nie grali a swoje doświadczenia piłkarskie czerpią jedynie z FIFA 12 a jedyne kontuzje jakie odnieśli to odciski na palcach przy napierdalaniu na tym gównie...
(chociaż Zip nie wiem czy Ciebie może się to dotyczyć bo Ty najwyraźniej po prostu nie lubisz Djokica - zgadza się

)
Co do meczu to dziwie się Zielińskiemu, że:
- Przykre jest, że przegraliśmy mecz, ale przegraliśmy jak najbardziej zasłużenie. Byliśmy zespołem słabszym. W przeciwieństwie do Lechii mało próbowaliśmy grać w piłkę. Nasze dzikie próby gry długą piłką od tyłu były skazane na niepowodzenie. W ogóle nie wiem, skąd one się brały. Trzeba przeżyć gorycz porażki, która jest jak najbardziej zasłużona. Trzeba pogratulować Lechii, a my musimy wyciągnąć wnioski z tego meczu.
Jak się wystawia w środku pola Pankę i Lisowskiego (2 największe drewna po Stawarczyku) to jak on chce grać? Kim?
Jeden i drugi bez ani jednego kreatywnego podania do przodu, bez ani jednego produktywnego minięcia 1 na 1 ...
Dlaczego nie gra od początku Starzyński?!
Idźmy dalej: dlaczego za Piecha schodzi Jankowski? Tego już nie rozumiem, jedyna rozumiejąca się para na boisku, która mogłaby coś zrobić... Piech później sam wracał się do pomocy, sam sobie musiał piłkę rozgrywać i sam sobie podawać....
Mam rozumieć też, że mocno przypadkowe strzelenie 2 bramek słabemu Piastowi czyni z Kuświka bohatera i pewniaka do pierwszej "11"? Przypomnę, że mieliśmy 2 celne strzały (cała drużyna) na bramkę a co robił nasz najlepszy napastnik Kuświk przez cały mecz?
Nad umiejętnościami Stawarczyka i Smektały to tylko siąść i płakać,
dawać młodych będą popełniali może jeszcze więcej błędów ale będą biegać i walczyć!
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]