[10 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów; 3.11.12, 13:30

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

Re: [10 kolejka] Piast Gliwice - Ruch Chorzów; 3.11.12, 13:3

#121 Post autor: Chudy81 » 4 lis 2012, o 16:14

Ma ktoś cały szpil nagrany?
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#122 Post autor: ObeRschlesien » 4 lis 2012, o 16:52

Styknie ci 2 polowka uwierz mi ;)

aha :ok:
Ostatnio zmieniony 4 lis 2012, o 17:02 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#123 Post autor: Chudy81 » 4 lis 2012, o 16:57

Wiem ale żona mi marudzi, że wczoraj podczas meczu dzwonili do niej, że było ją widać w TV i muszę jej to znaleźć :D
Obrazek Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#124 Post autor: 19aRtuR20 » 4 lis 2012, o 17:10

jak baba Ci truje to mosz ;)
Canal+Sport | 720x400 | 16:9 | H264 | 1000 Kbps | Nagranie: Mazi | Polski Komentarz Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wstęp Do Meczu

Kod: Zaznacz cały

Turbobit: http://adf.ly/EMK9v
Egofiles: http://adf.ly/EMK7A 
Brakujące Pierwsze 4 Minuty

Turbobit: http://adf.ly/EMPeI 
Egofiles: http://adf.ly/EMPCA 
1 Połowa

Turbobit: http://adf.ly/EMLgC 
Egofiles: http://adf.ly/EMKTg
2 Połowa

Turbobit: http://adf.ly/EMLhF
Egofiles: http://adf.ly/EML7y
zrodlo: allgoals
do tych co nie maja zwyczaju sciagania z neta - trzeba odtworzyc link i odczekac kilka sekund, a potem nacisnac SKIP AD w prawym gornym rogu - wtedy przekierowuje do strony kaj idize sciagnac plik

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#125 Post autor: Chudy81 » 4 lis 2012, o 17:23

Podziękował :D
Obrazek Obrazek

robotrix
Kontakt:

#126 Post autor: robotrix » 4 lis 2012, o 18:03

Strasznie mie wku*wio że wszyske zaś zasrane eksperty warszawioki i inne myndy pier*olom że niy było faulu na czerwono... wiync pozwola sie dać dowód...
http://zapodaj.net/2e1847baed1a9.jpg.html
Co do samego szpilu to niy było tak źle, piyrszo połówka kapa ale jak tu grać jak nos drwale wycinajom jak leci... Tyn syndzia powiniyn mu ta kartka nawet za sama próba dać...
Szkoda Straki ale jeszcze bardzij chyba Żelka bo 2 ostatnie szpile jak stary dobry żelek z zeszłego sezonu co tyroł za 2... Cieszy tor Sultesa bo sie synek zasłużił, straci czassym bal ale umi pokiwać i pomyśleć co gro az niy jak Zienio (nic do niego nimom) co mo pod nogom to zaro ciepie pod brama, właściwie to samo Smekti ale trocha szkoda że za fes sie spinoł (chyba skuli że to Piast) jak mioł szczylać z dystansu, właściwie to nikogo nimom ochoty zgnoić po tym szpilu bo brama to już niy była tako kamela jak ostatnio, jakby soie Lewczuk niy kiołzdnył to by wybronili...
Dużo ładnij grali z Poloniom i przegrali wiync niych sie grajom tak jak wczorej ale punktujom...
Tymat piłkarski ale musza wspomnieć do tym co dzioło sie na trybunach bo w tv to wyglondało choby my u siebie grali :)

teamdox
Kontakt:

#128 Post autor: teamdox » 4 lis 2012, o 23:16

Pomimo wyniku mecz bardzo słaby w naszym wykonaniu. Uratowało nas to, że Piast grał w 10. Nie oszukujmy się, nie starajmy się na siłę ich chwalić, bo nie ma za co. Gramy zbyt chaotycznie, nie wiem czemu, ale zawsze druga połowa jest dużo lepsza niż pierwsza. Dlaczego Zieliński od początku nie wymusi na zawodnikach spokoju ? Dlaczego gramy tak nerwowo ? Od pierwszych minut powinniśmy grać piłką, wymieniać podania, w poprzednim sezonie potrafiliśmy grać z pierwszej piłki i czterema-pięcioma podaniami przedostać się pod pole karne rywala. Dużo pracy przed trenerem, runda powoli się kończy, kilka spotkań zostało, ale trzeba popracować solidnie nad pomocą. Malinowski i Zieńczuk z meczu na mecz coraz gorzej, mam nadzieję, że Panka się ogra, Starzyński i Smektała zapowiadają się całkiem nieźle, ale muszą się ogrywać. Mam wątpliwości co do Janoszki, jak on się przebije do pierwszego składu jeśli wyleczy kontuzje ? Chociaż, o jakiej my kontuzji mówimy, wywiady udziela chodząc o kulach, ale po SCC chodzi jak gdyby nigdy nic..

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#129 Post autor: Raul22 » 4 lis 2012, o 23:54

teamdox co twoje watpliwosci dotyczace Janoszki maja do tematu Piast-Ruch?? on nawet w tym meczu nie gral, wiec zostaw chlopaka w spokoju. Jak bedzie slaby to nie bedzie gral, nie przedluza z nim kontraktu i odejdzie, proste chyba nie, natomiast jesli sugerujesz ze udaje kontuzje i tak se pojechal operacje zrobic do Poznania i o kulach chodzi dla jaj, zeby nie grac i zebys ty mogl o tym na forum napisac to gratuluje. I jak tu nie sadzic ze ktos do kogos jest uprzedzony.
Co do meczu nie powiem nic odkrywczego, nie gramy jakiejs super pilki, ale najwazniejsze ze gromadzimy punkty, raczej w tym sezonie ani puchary ani walka o utrzymanie nie beda grozily. Widac ze pare ogniw tej druzyny juz prochu nie wymysli i raczej to ich ostatni sezon w Ruchu. Zaskoczyl Kuswik i to na pewno pozytywna informacja przy indolencji strzeleckiej Niedzielana i kontuzji Piecha.

wiesiek1
Kontakt:

#130 Post autor: wiesiek1 » 5 lis 2012, o 00:13

Grunt zeby w tym sezonie zbudowac cos fajnego na nastepny sezon.Puchary ani nam nie sa potrzebne ani nie jestesmy na nie przygotowani teraz ani sportowo ani organizacyjnie.Na mistrzostwo nie ma szans.Obysmy ugrali jeszcze w tej rundzie okolo 10 pkt.
Da nam to mozna powiedziec spokojne utrzymanie bo wystarczy wygrac na wiosne 3 mecze i po wszystkim.Przy takim komforcie oczekuje minut dla Kaminskiego, Starzynskiego, Kolodziejskiego, Lisowskiego, Wlodyki.Moze Flisa, moze Kwiatkowskiego, moze Konczkowskiego.Ogolnie najlepszej naszej mlodziezy.Grunt zeby ten sezon nie poszedl na marne i byla jakas wizja na przyszlosc bo czesc obecnych pilkarzy juz sie konczy w tej formule.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#131 Post autor: heli » 5 lis 2012, o 06:12

19aRtuR20 pisze:tukej wypowiedz sedziego Musiala o czerwonej kartce:
http://w854.wrzuta.pl/audio/2pE2GPIZU96 ... dla_cuerdy

(weszlo)
Co do kartki
Zobaczcie sobie zachowanie Cuerdy, on od razu przeprasza Pankę i podnosi rękę czy tak by robił jakby uważał, że on przyaktorzył. Co więcej pokazuje, że to dopiero drugi raz faulował. Do tego nawet nie dyskutuje z sędzią tylko potulnie uznaje, że miał racje. Nawet Podgórski w wypowiedzi gdzieś też powiedział, że grali ostro i liczyli się że mogą dostać czerwoną kartkę, dla mnie to jest rozdmuchane bo niby kamera nie ukazała czegoś, atak na żółtą to był i gdyby to nie była druga to by nawet nikt nie dyskutował, ale sędzia nie powinien, a nawet nie może patrzeć, że ktoś miał żółtą kartkę. Rozdmuchiwanie sprawy i szukanie sensacji tam kaj nie ma tyle.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#132 Post autor: ObeRschlesien » 5 lis 2012, o 12:49

Mnie ino wkurw.. ze ciagle w tv dupia o tej czerwonej czy byl faul czy nie alw ze Strace Podgorski polomol noga to cicho a moze wlasnie tam powinna byc czerwono bo faul na nogi byl a ani zoltej nie dostol je***e gorole z polsatu
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#133 Post autor: gerhat » 5 lis 2012, o 14:39

odnosnie sobotniego meczu to oprócz bezdyskusyjnego wyróżnienia Kuświka, na specjalne pochwały zasługuje nasz fotoreporter Tomasz Wantuła :hurra: . Jakość zdjęć i uchwycenie wszystkich najważniejszych wydarzeń boiskowych, o co w tej robocie nie jest łatwo wg. mnie majstersztyk. Brawo !!!

http://www.niebiescy.pl/galeria.php?mod ... ruch_04_02

Roni2580

#134 Post autor: Roni2580 » 5 lis 2012, o 15:18

faul był? - byłwięc i kartkę sędzie mógł pokazać. Zbyt pochopnie? Uważam, że nie, warto zauważyć, że byliśmy po dwóch zmianach spowodowanych kontuzjami po ostrych zagraniach piłkarzy Piasta, kto wie jakby skończył się ten mecz gdyby nie ta czerwona kartka, możliwe, że kontuzje odniosłoby nie 2 a 4 naszych zawodników.

teamdox
Kontakt:

#135 Post autor: teamdox » 5 lis 2012, o 16:20

Raul22 pisze:teamdox co twoje watpliwosci dotyczace Janoszki maja do tematu Piast-Ruch?? on nawet w tym meczu nie gral, wiec zostaw chlopaka w spokoju. Jak bedzie slaby to nie bedzie gral, nie przedluza z nim kontraktu i odejdzie, proste chyba nie, natomiast jesli sugerujesz ze udaje kontuzje i tak se pojechal operacje zrobic do Poznania i o kulach chodzi dla jaj, zeby nie grac i zebys ty mogl o tym na forum napisac to gratuluje. I jak tu nie sadzic ze ktos do kogos jest uprzedzony.
Co do meczu nie powiem nic odkrywczego, nie gramy jakiejs super pilki, ale najwazniejsze ze gromadzimy punkty, raczej w tym sezonie ani puchary ani walka o utrzymanie nie beda grozily. Widac ze pare ogniw tej druzyny juz prochu nie wymysli i raczej to ich ostatni sezon w Ruchu. Zaskoczyl Kuswik i to na pewno pozytywna informacja przy indolencji strzeleckiej Niedzielana i kontuzji Piecha.
Chodzi o to, że Ecik jest pomocnikiem, który przez długi okres czasu grał w pierwszej jedenastce. U nas niestety pomoc wygląda słabiej pomimo transferów, mam wielką nadzieję, że Janoszka zacznie solidniej pracować na treningach, bo poczuje rywalizacje. Ja nikogo nie oczerniam, do nikogo nie mam uprzedzeń. Mogę kogoś lubić, kogoś nie lubić, ale zawsze jestem obiektywny.

Zablokowany