[5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.15:45

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
viktor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: [5 kolejka] Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 22.09.12; g.1

#121 Post autor: viktor » 23 wrz 2012, o 11:19

Ludziska po strzelonych golach widac bylo autentyczno radosc tak ze ci co weszom jakis spisek czy niechciejstwo mogom se to miedzy bajki wlozyc

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
...drina goni kolejny drin remix browar,wóda,gin...

Eidem
Kontakt:

#122 Post autor: Eidem » 23 wrz 2012, o 12:02

ja na meczu gwizdałem....krzyczałem na nich bo ilez to mozna......co mecz to wp***dol.....tego juz nie szlo wytrzymac...w ruchu sie za***rdala a nie...op***dalac sie bydom gwiazdy....mi juz wystarczylo 0-7 w pilznem!!!!!!!mecz u siebie.....kajs 70 zł wyjazd min.200 plus gadzety to w roku wydajemy ok 4-5 tys. złotych na nich plus swoj czas...urlopy w pracy tłumaczenie dzieciom żonie...czemu cie tak dlugo nie bedzie !!!i skonczcie pi***olic!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
stRoszek

#123 Post autor: stRoszek » 23 wrz 2012, o 12:15

No i wydaje się ,że problem Maliowskiego sam się rozwiązał .Teraz tylko wybrać nowego kapitana. Byli na trybunie Janoszka, Djokic i Sadlok. Kapitana nie widziano. Może ktoś z trybuny go widział bo bardzo jestem ciekawy.

olo55
Kontakt:

#124 Post autor: olo55 » 23 wrz 2012, o 12:24

dla wszystkich kibiców sukcesu:

"czy wygrywasz, czy nie, ja i tak kocham cie,w moim seRcu jest RUCH i na dobRe i na złe".

scaneRboy
Kontakt:

#125 Post autor: scaneRboy » 23 wrz 2012, o 13:30

viktor pisze:spisek czy niechciejstwo [ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
jak już problemy zostaną rozwiazane, to wszystcy stwierdzą, ze to takie proste i beda się pytać, czy nie można bylo tak od razu. cała sztuka polega na tym, żeby zdiagnozowac kryzys od razu, a najlepiej zanim sie pojawi.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#126 Post autor: radzion » 23 wrz 2012, o 13:39

ogladajac nasza gre na spokojnie, z mozliwoscia powtorek moge napisac tylko tyle ze nasza gra to jest kur... dramat,poczawszy od obrony przez pomocnikow konczac na ataku

po krotce postaram sie wyjasnic w czym rzecz, bo pewnie wielu ogarnelo juz istne szalenstwo, hurraoptymizm i wogole 15 gwiozdka niedługo

obrona
Lewczuk - staralem sie policzyc ile razy dal sie ograc Abwo ale po jakims 7-8 razy odechcialo mi sie, dawal sie nabierac na jakies dziwne podskoki Abwo niczym lajkonika, Abwo to bardzo bardzo przecietny skrzydlowy, strach pomyslec co by z lewczukiem robil lepszy skrzydlowy
Szyndrowski - wiem ze niby nie gral na swojej pozycji ale poprawdzie ktos moze mi powiedziec na jakiej pozycji on moze grac?na jakiej spisuje sie dobrze?bledy w ustawieniu, brak komunikacji ze stawarczykiem, kiksy, braki w zwrotnosci szybkosci, wielu narzekalo na gre grodzickiego, wiele mankamentow w jego grze bylo ale w porownaniu ze skuterem to moglby byc profesorem
Stawarczyk - niby najlepszy z obroncow ale po odejsciu grubego widac ze nie moze zgrac sie z drugim srodkowym obronca, wiem ze co chwila gra z kims innym ale jako lider formacji obrony powinien trzymac ja za pysk a tego mi brakuje,
Kikut- podobnie jak szyndrowski, jedna rzecz mi utkwila mi w pamieci a ktora bylo dobrze widziec w tv, kikut w momencie kiedy ma pilke robi gleboki wdech i jak jakis napuchniety na bezdechu probuje rozgrywac, w momencie posiadania pilki widac ze strasznie sie spina, czego efektem jest seria niedokladnych podan

Gabro Strata - oczywiscie StraKa - co z tego ze moze i walczy, ze moze potrafi uderzyc , ze i bronic tez potrafi skoro kiedy jest przy pilce to calky zespol juz mysli jak odebrac pilke rywalowi istnieje prawdopodobienstwo graniczace z pewnoscia ze gabor zle poda pilke

Starzynski - ciezko ocenic jego gre, caly mecz niewidoczny, wiele stRAT, zlych podan, dal sie ogrywac rywalom ale jednak mial udzial przy obu bramkach, przy pierwszej podawal do zienczuka a przy drugiej sam dogrywal,w kazdym badz razie wole jego niz lisowskiego, czy jednak facet na 1 sklad?

Zienczuk - cien faceta z zeszlego sezonu, dobra wrzutka na caly mecz to troche malo, stale fragmenty to tez troszke malo, malo zwrotny, strasznie przewidywalny , niby raz tam gosciem zakrecil w 1 polowie, ale co z tego, minal przeciwnika i .....dup dogral w okolice lini bocznej pola karnego

Sultes - motol sie i motol, a wiele z tego nie wynikalo, zle wrzutki, rzadko kiedy dobry drybling i miniecie obroncy, wiele przypadku w jego grze

Jankowski - bodajze wczoraj miol 19 mecz z rzedu bez bramki, to o czyms swiadczy, niby nie tylko bramki sie licza, ale jego gra jak i skutecznosc to dramat, juz z korona mial dwie dogodne sytuacje, wczoraj nic,jedna dobra klepa z piechem w 1 polowie to malo

Piech - jeden jedyny pozytyw, choc i jego forma nizsza niz w poprzednim sezonie, to ze ma problemy ze skutecznoscia to wiemy juz od dawna, brak wsparcia jankowskiego zmusza piecha czesto do wycofywania sie po pilke nawet w okolice srodka, wczoraj czesto to mialo miejsce

i slowko o Niedzielanie i Smektale, Smektala troche ozywil gre, staral sie, biegal, dolozyl noge tak jak powinien, biorac pod uwage slaba gre sultesa to w meczuz korona powinien wyjsc w 1 skladzie, podobnie jak niedzielan zamiast jankesa, niby to juz tez nie ten wtorek co przy pierwszym podejsciu jednak to wciaz dobry napastnik ktory do uzyskania formy potrzebuje minut na boisku, przzy fornalikach jego gry po 5 minut nie mialy sensu, grajac conajmniej po 30 minut w kilku spotkaniach bedzie stanowil wieksze zarozenie niz np kuswik ktory ma wiecej minut od niego

ruchfans
Kontakt:

#127 Post autor: ruchfans » 23 wrz 2012, o 14:08

Ja chciałem zwrócić uwagę na Stawarczyka. Ten człowiek nie potrafi wprowadzić piłki do gry z obrony. On tylko przekłada piłkę na lewą nogę i długa piła, najczęściej niecelna, na Piecha. Jak nie tak to w poprzek albo do bramkarza. Podobnie dziwne zagrania prezentuje Kikut. Obiecywałem sobie dużo więcej po Jego przyjściu, niestety ilość niecelnych podań w ostatnich meczach oraz ilość zagrań "do nikogo", totalnie bezsensownych nie rokuje zbyt dobrze
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#128 Post autor: HKSADIK » 23 wrz 2012, o 15:36

Sadlok ma zadatki na dobre wyprowadzanie pilki ze stefy obronnej, tylko musi najpierw wrocic do jakiejs normalnej dyspozycji :szok:

Ja w zaden hurraoptymizm nie popadam, bo wlasciwie poza wynikiem nie ma za bardzo z czego sie cieszyc, no ale jest przelamanie i zobaczymy co dalej. Po bramkach widzialem autentyczna radosc pilkarzy, duza radosc, wiec nie sadze, ze jakos specjalnie porobuja podkladac mecze.

Jestem ciekawy jaki sklad wystawi Zieliński w PP, moze zagra kilku mlodych?

roting
Kontakt:

#129 Post autor: roting » 23 wrz 2012, o 16:11

radzion pisze:ogladajac nasza gre na spokojnie, z mozliwoscia powtorek moge napisac tylko tyle ze nasza gra to jest kur... dramat,poczawszy od obrony przez pomocnikow konczac na ataku

po krotce postaram sie wyjasnic w czym rzecz, bo pewnie wielu ogarnelo juz istne szalenstwo, hurraoptymizm i wogole 15 gwiozdka niedługo

obrona
Lewczuk - staralem sie policzyc ile razy dal sie ograc Abwo ale po jakims 7-8 razy odechcialo mi sie, dawal sie nabierac na jakies dziwne podskoki Abwo niczym lajkonika, Abwo to bardzo bardzo przecietny skrzydlowy, strach pomyslec co by z lewczukiem robil lepszy skrzydlowy
Szyndrowski - wiem ze niby nie gral na swojej pozycji ale poprawdzie ktos moze mi powiedziec na jakiej pozycji on moze grac?na jakiej spisuje sie dobrze?bledy w ustawieniu, brak komunikacji ze stawarczykiem, kiksy, braki w zwrotnosci szybkosci, wielu narzekalo na gre grodzickiego, wiele mankamentow w jego grze bylo ale w porownaniu ze skuterem to moglby byc profesorem
Stawarczyk - niby najlepszy z obroncow ale po odejsciu grubego widac ze nie moze zgrac sie z drugim srodkowym obronca, wiem ze co chwila gra z kims innym ale jako lider formacji obrony powinien trzymac ja za pysk a tego mi brakuje,
Kikut- podobnie jak szyndrowski, jedna rzecz mi utkwila mi w pamieci a ktora bylo dobrze widziec w tv, kikut w momencie kiedy ma pilke robi gleboki wdech i jak jakis napuchniety na bezdechu probuje rozgrywac, w momencie posiadania pilki widac ze strasznie sie spina, czego efektem jest seria niedokladnych podan

Gabro Strata - oczywiscie StraKa - co z tego ze moze i walczy, ze moze potrafi uderzyc , ze i bronic tez potrafi skoro kiedy jest przy pilce to calky zespol juz mysli jak odebrac pilke rywalowi istnieje prawdopodobienstwo graniczace z pewnoscia ze gabor zle poda pilke

Starzynski - ciezko ocenic jego gre, caly mecz niewidoczny, wiele stRAT, zlych podan, dal sie ogrywac rywalom ale jednak mial udzial przy obu bramkach, przy pierwszej podawal do zienczuka a przy drugiej sam dogrywal,w kazdym badz razie wole jego niz lisowskiego, czy jednak facet na 1 sklad?

Zienczuk - cien faceta z zeszlego sezonu, dobra wrzutka na caly mecz to troche malo, stale fragmenty to tez troszke malo, malo zwrotny, strasznie przewidywalny , niby raz tam gosciem zakrecil w 1 polowie, ale co z tego, minal przeciwnika i .....dup dogral w okolice lini bocznej pola karnego

Sultes - motol sie i motol, a wiele z tego nie wynikalo, zle wrzutki, rzadko kiedy dobry drybling i miniecie obroncy, wiele przypadku w jego grze

Jankowski - bodajze wczoraj miol 19 mecz z rzedu bez bramki, to o czyms swiadczy, niby nie tylko bramki sie licza, ale jego gra jak i skutecznosc to dramat, juz z korona mial dwie dogodne sytuacje, wczoraj nic,jedna dobra klepa z piechem w 1 polowie to malo

Piech - jeden jedyny pozytyw, choc i jego forma nizsza niz w poprzednim sezonie, to ze ma problemy ze skutecznoscia to wiemy juz od dawna, brak wsparcia jankowskiego zmusza piecha czesto do wycofywania sie po pilke nawet w okolice srodka, wczoraj czesto to mialo miejsce

i slowko o Niedzielanie i Smektale, Smektala troche ozywil gre, staral sie, biegal, dolozyl noge tak jak powinien, biorac pod uwage slaba gre sultesa to w meczuz korona powinien wyjsc w 1 skladzie, podobnie jak niedzielan zamiast jankesa, niby to juz tez nie ten wtorek co przy pierwszym podejsciu jednak to wciaz dobry napastnik ktory do uzyskania formy potrzebuje minut na boisku, przzy fornalikach jego gry po 5 minut nie mialy sensu, grajac conajmniej po 30 minut w kilku spotkaniach bedzie stanowil wieksze zarozenie niz np kuswik ktory ma wiecej minut od niego
niy gniywej sie ale piszesz gupoty....tzn wszystkie Twoje oceny sa trafne z ino ze w zeszlym sezonie kozdy z tych pilkarzy grol identiko co teroz z ta roznica ze wtedy jak kopli bal to byl tor i tyla............

roting
Kontakt:

#130 Post autor: roting » 23 wrz 2012, o 16:15

aha a z tym Niedzielanem tos przesadzil ,,,,,, byl przy bali ze 2-3 razy i za kozdym razem zmascil a co do Smektaly to piszesz ze ''troche" ozywil gre ???? mie sie zdo ze FEST

Witek46
Kontakt:

#131 Post autor: Witek46 » 23 wrz 2012, o 16:53

stRoszek pisze:No i wydaje się ,że problem Maliowskiego sam się rozwiązał .Teraz tylko wybrać nowego kapitana. Byli na trybunie Janoszka, Djokic i Sadlok. Kapitana nie widziano. Może ktoś z trybuny go widział bo bardzo jestem ciekawy.
Malina był, tyle, że siedział sam, w IV sektorze na TG.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Harpo
Kontakt:

#132 Post autor: Harpo » 23 wrz 2012, o 16:58

Elmer pisze:a to już kawalerom prawdy nie można zaśpiewać, bo się obrażają? Bez przesady. Grali ch...e to im zaśpiewali. Jak liniowy odwalał kaszanę to tez mu zaśpiewali. Tak było, jest i będzie, a obrażają niech się na kawiarnie w SCC jak im za mocną, albo za słabą kawę zrobią. Im za to płacą, a my za to płacimy
Bingo!
Po pierwszej chciałem normalnie wyjść ze "stadionu" - żenujący styl i jeszcze 0:1... Bramkę zawalił Skuter biernie przyglądając się rajdowi "Miedziowego".
Druga połówka lepsza, a przez 15 minut naprawdę grali bardzo dobrze: pressingiem, kombinacyjnymi akcjami i strzałami. No i 2 bramki - Piech świetnie! Dobra zmiana ze Smektałą.
Zagadką pozostanie, dlaczego nie grali tak OD POCZĄTKU???
Co do kibiców: wcale się nie dziwię takiej frekwencji. Oprócz kiepskiej gry, fatalnego startu i miejsca w tabeli czynnikiem są też warunki oglądania. Z sektoru 9-tego (zakręt) 1/4 dołu bramki nie widać poprzez reklamy i "cudowne" nachylenie korony i odległości. Po drugiej stronie to już ch.. widać. Nie wiadomo gdzie linie, jak daleko/blisko są zawodnicy. I dlatego połowa kibiców na łuku dziubała słoniol zabawiając się rozmowami z dziewczynami. Nie da się oglądać meczu. Daaaawno nie byłem a łuku i raczej już nie skorzystam z tego miejsca. Z kolei na 10-nie "jedzie" od TOI-TOI'i. Masakra. :dobani:

PS. czy Niedzielan aby dotknął piłki po wejściu?
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#133 Post autor: atleticomadryt » 23 wrz 2012, o 17:07

Wiecie co zaluje, ze ktos madry wymyslil tv, bo wtedy nie martwilbym sie o frekwencje na stadionie!

„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

MaRko22
Kontakt:

#134 Post autor: MaRko22 » 23 wrz 2012, o 17:40

atleticomadryt pisze:Wiecie co zaluje, ze ktos madry wymyslil tv, bo wtedy nie martwilbym sie o frekwencje na stadionie!

Bez przesady, ja oglądam 7 spotkań tygodniowo (przeważnie) jeżeli chodzi o T-Mobile Ekstraklase, bo piłka to moja pasja, ale na 1 miejscu jest Ruch i na meczu jestem zawsze.

P.S Gdyby nie Canal + to budżety klubów i poziom piłkarski w Polsce to dopiero byłoby dno...
Obrazek

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#135 Post autor: atleticomadryt » 23 wrz 2012, o 17:42

MaRko22 pisze:
atleticomadryt pisze:Wiecie co zaluje, ze ktos madry wymyslil tv, bo wtedy nie martwilbym sie o frekwencje na stadionie!

Bez przesady, ja oglądam 7 spotkań tygodniowo (przeważnie) jeżeli chodzi o T-Mobile Ekstraklase, bo piłka to moja pasja, ale na 1 miejscu jest Ruch i na meczu jestem zawsze.

P.S Gdyby nie Canal + to budżety klubów i poziom piłkarski w Polsce to dopiero byłoby dno...
Mi chodzi o inny aspekt niz finansowy.

„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

ODPOWIEDZ