idz na barca!!!Harpo pisze:No cóż, koniec sezonu na Cichej.
Powiem krótko:
KIJ WAM W OKO PIŁKARZYKI, DZIAŁACZE i CAŁA ARMIA NIEUDACZNIKÓW!!!
I niech mi ktoś tu ich nie broni, bo ostatnimi meczami splamili honoR Klubu co sie zwie Ruch Chorzów!
![]()
![]()
![]()
![]()
......... a co majom pedzieć ??? Czy to wina Fornalika, że te klowny piłka nożno widzieli ino na Play Station ? że przyjyncie ty skórzany kuli to je do nich takie wyzwanie jak do mie praca doktorsko ? To nie som piłkarze !!!!!! żodyn z nich !!!!! Posuchejcie sie ino wypowiedzi kożdego z tych bezmózgów ( ostatnio doł popis Grodzicki , pra ?? ) to bydziecie wiedzieć na jakim poziomie stoi ich inteligencjo, a inteligencjo i spryt je tyż potrzebny we fussballu.Jak dla mnie to padlina. Tak! Tyle sytuacji i ...... nic. Piech slaby. Jakubowski , Janoszka itd. No sa wyjatki ale to tylko wyjatki. Co na to powiedza wodarze klubu? CO SIE DZIJE W KLUBIE ?
to na niego nie patrz i nie interesuj sie nim/nią, a jak mosz ten klub w sercu to zawrzyj sie...Lutz pisze:......... a co majom pedzieć ??? Czy to wina Fornalika, że te klowny piłka nożno widzieli ino na Play Station ? że przyjyncie ty skórzany kuli to je do nich takie wyzwanie jak do mie praca doktorsko ? To nie som piłkarze !!!!!! żodyn z nich !!!!! Posuchejcie sie ino wypowiedzi kożdego z tych bezmózgów ( ostatnio doł popis Grodzicki , pra ?? ) to bydziecie wiedzieć na jakim poziomie stoi ich inteligencjo, a inteligencjo i spryt je tyż potrzebny we fussballu.Jak dla mnie to padlina. Tak! Tyle sytuacji i ...... nic. Piech slaby. Jakubowski , Janoszka itd. No sa wyjatki ale to tylko wyjatki. Co na to powiedza wodarze klubu? CO SIE DZIJE W KLUBIE ?
Stoi ciul jedyn z drugim na przeciw chopa na 18 metrze i zamiast spróbować przedryblować i sie uwolnić i stoć som na som z tormanym to dupi jakoś yntka kero inyk tyn bezmózg poradzi wytumaczyć. Czymu takiymu czy inkszymu ciulowi płaci sie po 40 000 zł miysiyncznie ?? Za gupota, brak wyobraźni ??
Jo już tyn Polski fussball, posko liga i niestety Ruch traktuja z pewnom dozom satyry !!
no to dla odmiany ja podziękuję tylko za te dwa mecze.Karolkablue pisze:Ostatnie 15' za***ista gra. Dziekuje za cały sezon, a szczególnie za Żaboli i Legia!!!. Nic sie nie stało Niebiescy nic sie nie stało!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: BandzioR, Google [Bot], heli, HullCityFC, iglo, jajo, KikoMaćki, Mavo1920, NG1920, nołnejm, pko, Rickenn10, stasiu1971 i 73 gości