Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
w podobny sposób Pilarz przeszedł do nas, podpisał kontrakt który miał zacząć obowiązywać za pł roku, dopiero potem Ruch się z Odra dogadał że przejdzie wczesniej, widac ze nie przywiązuje się zbytnio do miejsc gdzie pracuje
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A Pilarz nie ma kontraktu do końca grudnia?
-
- Kontakt:
no ma, dlatego pisze podobnie, chodzi mi o to że gdzie nie gra to ciągle zmienia otoczenie, pewnie gdyby latem dostał konkretną oferte z Cracovii to tez by już był po podpisaniu wczesniej kontraktu
-
- Kontakt:
No cóż, widać,że Pilarz odejdzie. (w co nie wątpiłem no ale zawsze jakaś nadzieja,że się dogadają była..)
Natomiast ostatnie zdanie wypowiedziane [?] przez Krzyśka.. Niech się nie zdziwi jak Craxa pójdzie drogą Górnika, nakupuje 'gwiazd' i z hukiem zlecą do drugiej ligi.
Dobrze,że mamy Matko, oby działacze nie myśleli żeby kupić jakiegoś ogórka do miejsca w pierwszym składzie, mam nadzieje,że Perdijić utrzyma numer 1 w bramce.
Natomiast ostatnie zdanie wypowiedziane [?] przez Krzyśka.. Niech się nie zdziwi jak Craxa pójdzie drogą Górnika, nakupuje 'gwiazd' i z hukiem zlecą do drugiej ligi.
Dobrze,że mamy Matko, oby działacze nie myśleli żeby kupić jakiegoś ogórka do miejsca w pierwszym składzie, mam nadzieje,że Perdijić utrzyma numer 1 w bramce.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zgoda, ale latem trzeba by było trochę zapłacić, żeby mógł grac od razu, a teraz pójdzie za darmo.TomSky pisze:no ma, dlatego pisze podobnie, chodzi mi o to że gdzie nie gra to ciągle zmienia otoczenie, pewnie gdyby latem dostał konkretną oferte z Cracovii to tez by już był po podpisaniu wczesniej kontraktu
Dadzą mu tylko kontrakt i już. U nas zejdzie z listy płac.
edit: TomSky o to mi chodziło. teraz se spokojnie odejdzie i już.
Ostatnio zmieniony 7 gru 2010, o 11:08 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Mirek pisze:Zgoda, ale latem trzeba by było trochę zapłacić, żeby mógł grac od razu, a teraz pójdzie za darmo.TomSky pisze:no ma, dlatego pisze podobnie, chodzi mi o to że gdzie nie gra to ciągle zmienia otoczenie, pewnie gdyby latem dostał konkretną oferte z Cracovii to tez by już był po podpisaniu wczesniej kontraktu
Dadzą mu tylko kontrakt i już. U nas zejdzie z listy płac.
kontrakt mógł podpisac, kwestia czy kluby by sie dogadały
-
- Kontakt:
A ja się nie zdziwię jak Pilarz się zdziwi i nie dostanie konkretnej oferty od nikogo. Nie chcę być źle zrozumiany. To bardzo solidny bramkarz, który nie raz i nie dwa uratował nam punkty ale w sumie jest to bramkarz zupełnie średniej klasy. Takich jak on, a może ciut lepszych, a może ciut tańszych jest jeszcze kilku, i w Ekstraklasie i w I lidze. A już napewno mają lepsze warunki fizyczne i są młodsi. Nie widzę więc tych atutów Pilarza, ktore pozwalają mu ustawiać się w roli gwiazdy pewnej wielu ciekawych ofert.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jednak Pilarz prezentuje coś więcej niż tylko średni poziom ligowy. Ale wybitny na pewno nie jest.
Natomiast my, jeśli Pilarz odejdzie, nie potrzebujemy sprowadzać tormana. Matko spokojnie sobie radzi a w razie czego jest dwóch młodych.
Natomiast my, jeśli Pilarz odejdzie, nie potrzebujemy sprowadzać tormana. Matko spokojnie sobie radzi a w razie czego jest dwóch młodych.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
-
- Kontakt:
Jeden bardziej doswiadczony jest konieczny.W obliczu walki o utrzymanie , kontuzja i jestesmy w czarnej ...
Cos a la Miodek jeszcze niedawno.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
my niy walczymy o utrzymanie, my walczymy o wydostanie się z "obrzeży strefy spadkowej"jugador pisze:Jeden bardziej doswiadczony jest konieczny.W obliczu walki o utrzymanie , kontuzja i jestesmy w czarnej ...
http://www.cafe-futbol.pl/" onclick="window.open(this.href);return false; forum o piłce nożnej, zapraszam. :>
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Cracovia testuje M. Bąka z Lechii, więc Pilarz niekoniecznie znajdzie się w Krakowie.
-
- Kontakt:
Mie ino boli że zaś to samo co z Niedzielanem, kolejny dobry zawodnik odchodzi a klub ani grosza nie zobaczy.
Nie chcieli przedłużać umowy z Pilu? Trza było sprzedać do Craxy za połowa sumy odstępnego pół roku temu, a teraz pójdzie za darmo i co?
Nie chcieli przedłużać umowy z Pilu? Trza było sprzedać do Craxy za połowa sumy odstępnego pół roku temu, a teraz pójdzie za darmo i co?
-
- Kontakt:
ródło: Ruch Chorzów / Fakt
Obecna umowa Krzysztofa Nykiela z Ruchem Chorzów wygasa w czerwcu. Czy zostanie przedłużona? - To pytanie nie tylko do mnie, ale i do działaczy - mówi obrońca "Niebieskich".
- Teraz rozjechaliśmy się do domów, ale myślę, że gdy wrócimy do treningów, to takie rozmowy będą. Jestem już w Chorzowie od czterech lat, to właśnie tutaj osiągnąłem najwyższy poziom i dużo Ruchowi zawdzięczam. Dlatego nie mówię "nie", jeśli chodzi o nowy kontrakt - zapewnia 28-latek, który po rundzie jesiennej jest liderem rankingu w prowadzonym przed dziennik "Fakt" rankingu "Śląski Piłkarz Faktu".
I'm a man who walks alone
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Brzytwa za Zająca, Pula i ArielaLukas89 pisze:Ta, najlepiej wszystkich potraćcie![]()
Grajcie MESĄ i Derbichem i Szyndrowskim
Bierność zarządu w sprawach przedłużania kontraktów mnie rozwala..![]()
Znów się obudzą jak będzie za późno...
--
ktoś gdzieś wspomniał,że Brzyski może być na wylocie z DyskoPolo.. wcisnąć Wojciechowskiemu jakiś Nasz 'super talent' i może zgodzi się na wymiane na Brzytwe

Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
profesjonalizm w tym klubie jest zabójczy... dziecko grajace w FM wie, ze jak sie chce to cza podpisac kontrakt zanim inni byda mogli oficjalnie sklodac oferty
juz teraz Nykiel moglby sie podbijac, ze ktos sie pyto o niego... a co dopiero bydzie, jak juz rzeczywiscie dostanie jakos oferta? abo nie przedluzy, albo dostanie wiecej (czyli teoretycznie klub bedzie stratny)
juz teraz Nykiel moglby sie podbijac, ze ktos sie pyto o niego... a co dopiero bydzie, jak juz rzeczywiscie dostanie jakos oferta? abo nie przedluzy, albo dostanie wiecej (czyli teoretycznie klub bedzie stratny)