Ruch przed Górnikiem

http://www.tvn24.pl/12694,1618118,0,1,n ... omosc.html
to jest bilansmarek79 pisze:to jest zysk bo to kasa sponsora a nie kasa wlascicielaRly pisze:dostali większość kasy od kopalni19Cwajka20 pisze:na czym Bełchatów tak zarobił?
i to nie jest zysk
dlatego zabole maja mniej od nas bo maja bogatego wlasciciela a malo od sponsorow
Z tymi pożyczkami możesz nie mieć racji, być może jest tak, że dług zostanie zamieniony na część akcji z nowej emisji.bluefil pisze:Ludzie, jak dla mnie to w klubie dzieje sie coraz gorzej. Bierzemy pozyczki na biezaca dzialalnosc liczac juz tylko na pieniadze z canal+. Niestety Canal nie jest w stanie zapewnic nam budzetu na powaznym poziomie. Tracimy sponsorow (fasing), a w mediach wypowiadaja sie pseudo prezesi, niedoszli wlasciciele jak to sytuacja sie poprawia i juz za tydzien, a w zasadzie praktycznie juz teraz splacilismy zaleglosci wobec pilkarzy. Dzial marketingu to najwieksza zalosc. Wszyscy czepiaja sie Sobstylowej, a Mrozik jakos tak po cichu unika krytyki pogrywajac konkretnie w ciu.a! Zabrali prawo Frontalowi do produkcji pamiatek z logo R twierdzac, ze wplywy byly za male. Oczywiscie ja to rozumiem, bo kazdy patrzy swojego interesu i kantuje na obrotach, zeby jak najmniej tantiemow zaplacic! Pieknie, ale ja sie pytam gdzie sa nasze pamiatki? A jak juz beda pamiatki, to zaleja nas chlamem z Chin, ktorego nikt nie bedzie chcial kupowac i bedzie kolejna wtopa! Wspomnicie moje slowa! Dlaczego sa u nas tylko 2 budy z zarciem? Kazda chetna firma, chcaca robic u nas katering powinna takie pozwolenie dostac i za kilkaset zlotych za szpil otwierac bude. Powinno ich byc 10, bez kolejek, dodatkowo przed kasami powinny stac rolbary z piwem! Juz wlasciciele by sie o pozwolenie na taka sprzedaz postaraly, a klub tez z tego moglby cos miec! Skoro jest tak zle, to trzeba szukac pieniedzy wszedzie, a rownoczesnie szukac oszczednosci! Po cholere trzymac nieudolny marketing, ktory nie robi kompletnie nic? Po co nam prezeska, ktorej wiecznie nie ma? Nawet jesli oni nie zarabiaja wiele, to sa kompletnie zbetni, bo jesli juz nie przeszkadzaja, to nic pozytywnego nie robia!
Dla mnie to sa sztuczne etaty! Gwarantuje wam, ze u nas na stadionie jest wiele osob, ktore 1000razy lepiej poradza sobie w dziale marketingu niz Mrozik, za mniejsze pieniadze, a co najwazniejsze klub zacznie wreszcie zarabiac na pamiatkach!
W tym skladzie personalnym (chodzi mi o administracje) nie mamy szans na nic ponad przecietnosc, a o sponsorze mozna zapomniec!
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiler1989, Pulocini, uszy i 66 gości