[1 kolejka] Wisła Kraków - Ruch Chorzów
- aigoR1920
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
Co tu dużo komyntować, dziynki Bogu koniec. Zapomieć i czekać na tych z kim momy jako tako szansa powalczyć. Bardzo przeciyntno Wisła to za wysokie progi.
W drugi połowie Wisła odpuściła, kontrolwała szpil, a nom zabrakło umiejyntność i przede wszystkim determinacji, chcieć to im tyż sie za bardzo chciało. Na stojonco sie do tora niy trefi.
W drugi połowie Wisła odpuściła, kontrolwała szpil, a nom zabrakło umiejyntność i przede wszystkim determinacji, chcieć to im tyż sie za bardzo chciało. Na stojonco sie do tora niy trefi.
- aigoR1920
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Pierwsza bramka Niedzielana bedzie, jak od 5 z naszej polowy z nia przeleci cale boisko i strzeli. Przeciez to jest tragedia co oni graja! Marcinek angina Nowacki - co on tam robi? Do ME go! Janoszka, to nawet w Cidrach sie nie zalapie, bo maja lepszy poziom. To juz Niedzielan po treningach w ME potrafi dobrze dograc Grzybowi, czy tez Janoszce na poczatku. Moglibysmy z niego miec naprawde duzy pozytek, gdyby jeszcze ktos mu zagral dobra pilke...
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- blue blood
- Kontakt:
widziolech tyn optymizm w oczach jeszcze przed szpilym bo wyniki Wisly na to pozwalaly,ale pokozali nom miyjsce w szeregu,piyrwszo polowa dno i lepij o nij zapomniec drugo juz duzo lepij,a moim zdaniym bramka prawidlowo,w obronie dziury niy do zalatania Grodzicki duzo ponizyj oczekiwan a reszta zespolu dostosowala sie do niego.\,ale nic cza grac jak nojlepij wierza w zwyciynstwo z Piastym bo z kim jak niy z nimi pozdRo
Świętochłowice najlepsi RUCHU kibice
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
[img]http://img502.imageshack.us/img502/3268/swionymijankant5.jpg[/img]
NIY Poloki NIY GERMANY TO MY SLONZOKI NAROD WYBRANY
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lepiej niech za szybko nie przelatuje bo z taką grą to i z Piastem przegramy.adamo_R pisze:Widać jakie maja umiejetności jak przegrywomy 1:0 i za chwila 2:0 ale" Ruch bedzie za miesiac w gazie" Dziś szpil po tytulem" z kad my to znomy"
Ps. Niech tyn tydziyń gibko przeleci.
Najbardziej ubawił mnie"świeży" Nowacki ,który nie potrafił wystartować do piłki.A tak w ogóle to wydaje mi się ,że im wcale nie zależało.I dziwne było że zagrał Ecik zamiast Fabusza od początku. No cóż, czekamy na sobotę. No i ta pora. Kto gra mecze w sierpniu o 15:30?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja najlepiej zaś tłumaczyć przejsciem obok meczu, bo w końcu jak bymy nie pszeli to by my ograli Wisła, jak o grali by my ale chyba Sandomierz samym zapierdzielaniem, a na takiego przeciwnika to jeszcze trocha umiejętności trzeba mieć i tak jak pisze kilka osób, zresztą pewnie każdy to wie włącznie z trenerem i działaczami, brak u nas osób, które potrafiły by dograć piłkę do napastników. I no co by takiego sprowadzić to trzbea mieć kasa, bo w innym wypadku muszemy się zadowalać jakimiś substytami rozgrywających w postaci Nowackiego, czy nie wiadomo kogo tam jeszcze, u nas właściwie środek pomocy mo zadania defensywne, a może brak umiejętności na pociągniecie do przodu to już Grodzicki czy Nykiel częściej pociągną coś do przodu, natomiast dalekimi przerzutami i to mało celnymi zawiele bez Fabusza nie zwojujemy, jak gramy bezpośrednimi przerzutami to moim zdaniem obok Niedzielana powinien być Fabusz, a Sobiech tak jak tu wchodzić z łąwki, a Janoszka raczej wogóle póki co do ME
I teraz tak jak pisałem w przerwie wierza w 6 punktów w ciągu najbliższych eczy u siebie
I teraz tak jak pisałem w przerwie wierza w 6 punktów w ciągu najbliższych eczy u siebie
Ostatnio zmieniony 1 sie 2009, o 17:55 przez heli, łącznie zmieniany 2 razy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Oglądałem mecz w C+ sport - jestem optymistą. Pierwsza połowa przespana ewidentnie. Druga bramka Grodzickiego - patrzył jak Łobodziński pakuje piłke do siatki. Ale były momenty gdzie pokazywaliśmy chwilowo dobrą piłkę. Zamiast Pulkowskiego - Straka. Myślę, że to wiele wniesie do gry drużyny. Tylko Waldek musi się do Niego przekonać. Jeśli te momenty przeniesiemy na większy wymiar czasu w innych meczach to będzie całkiem nieźle w tym sezonie
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt: