Ciekawe kogo Pietrzak miał/ma na myśli..Zapytany, czy klub ma zakusy na snajperów, którzy mogli by ewentualnie zasilić zespół w oknie transferowym odparł: - Mamy kogoś na oku, cały czas trwają prace w tym kierunku. Ale oczywiście żadnych konkretów nie zdradzę!
Transfery. Zima 2008/2009.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
To jedno a drugie z kim tyn borok mo grać ? Mo takich patałachów co kole prawdziwego fussbalyra niy stoli jakich mo i co z nimi mo zrobić ? Łon ich już niy nauczy jak sie bal cylnie podowo na 5 metrów , to je piłkarskie abc a łone nawet tego szmaciorze niy poradzom, niy spominjonc już o inkszych aspektach piłki nożny.f@n pisze:Pietrzak do wymiany jako nr 1
zmiana trenera w Chorzowie zmiana trenera!!!
brak umiejętności i głópawka w wykonaniu Pietrzaka jest już ponad wszystkie normy
Pietrzak WON!
Fura kasy i 3/4 kadry raus ! Bo z tymi co teroz próbujom w fussball grać skozani my som na zagłada.
-
- Kontakt:
cytuja Twoja wypowiedz zeby pokozac jacy to jestescie dobrzy w ocenianiu...f@n pisze:Pietrzak do wymiany jako nr 1
brak umiejętności i głópawka w wykonaniu Pietrzaka jest już ponad wszystkie normy
Pietrzak WON!
zagrali slabsze mecze i juz takie teksty beda sie pojawiac
to samo tyczy sie Pepe, jakby mie - Niebieskiemu tak kibice wygwizdywali i przezywali to jo bych podziekowol za gra i wololbych grac w chocby w 3zespole wisly
ten chop poczebuje wsparcia a nie wyzywania, to nie male dziecko ze sie naryczy na niego, i juz nie bydzie sie bawil zapalkami
myslicie ze jemu jest latwo byc wsrod 7tysiecy osob ty samy wiaRy i byc wyzywanym przez innych..... do mie to jest niedopuszczalne,,,,
co do tematu transfery i posta w kerym jest napisane o zmianie trenera....
nie bier sie tego az tak fes do serca f@n bo godom ogolnie niestety o wielu osobach z tego forum co jesce 2tydnie temu padali zeby Pietrzak byl duzy trenerem - nie ino do czerwca..... to jest smiechu warte - dwa mecze slabsze - no i 3 z wisla jeszcze kaj jakby nie bylo zawalil Bogus - ale juz zaro psy wieszac na nim....
idzcie sie lepi pograc w managera bo widza ze jest podobnie jak z Bayernem (tam tez grali fatalnie - ostatnio pora zwyciestw - ale byl mecz z VFL Wolfsburg - po 35minutach FCBM przegrywol 2-0 z VFL, te komentarze "raus Klinsmann" potem sie skonczylo 4-2 dla FCBM i bylo "brawo Klinsi - dobre zmiany, nadaje sie do nas" - takie cos w tym stylu, zdarzalo sie nawet ze osoba z jednym nickiem pisala cos podobnego....
a czy u nas nie jest podobnie?? - nie godejcie mi ze rak wszedzie jest
CZA WSPIERAC ZESPOL a nie ze sei godo zeby godac, jak wiatr zawieje, jak wygraja to Bogus KROL, jak remis to przecietny trener a jak przegraja to juz nie znomy tego pana, spiewomy na jego czesc "odejdz"
czy to jest normalne - pewnie sie posypia riposty na ta wypowiedz ale to nie je normalne ze godocie na jeden temat inaczy co tydzien (temat trener)
a zech nawiazol do managera - niestety tako je prowda - ze grocie w managery i fifyy (som grom - jestech od tych gier uzalezniony

nie chce mi sie juz pisac tu bo nie dobrze mi sie robi....
wezcie sie do seRca ze wymieniac ludzi idzie, ale nie co mecz......
i druzyna cza wspierac, a nie "wy***rdalac" pilkarzy kerzy sie staraja - po Pepku widac po kazdy akcji ze sie przejmuje.... - ale jak na prawdziwych kibicow przystalo pomagaliscie mu dobrze
P.S. - czy sa na jakims stadionie bardzi wyzywajacy i przeklinajacy kibice?? bo nie pacza na inne mecze ale to co bylo w TV od stanu 0-1 do 1-2 to wstyd......
-
- Kontakt:
Całokowicie sie z tobom zgodzom to jest prawdziwy kibic... momy seria 4 szpilow bez zwyciestwa no i hu.... sie zdarzo w zeszlym sezonie bylo 8... Sie pomyslcie co mają żebskie szczewa19aRtuR20 pisze:cytuja Twoja wypowiedz zeby pokozac jacy to jestescie dobrzy w ocenianiu...f@n pisze:Pietrzak do wymiany jako nr 1
Pietrzak WON!
to samo tyczy sie Pepe, jakby mie - Niebieskiemu tak kibice wygwizdywali i przezywali to jo bych podziekowol za gra i wololbych grac w chocby w 3zespole wisly
ten chop poczebuje wsparcia a nie wyzywania, to nie male dziecko ze sie naryczy na niego, i juz nie bydzie sie bawil zapalkami
myslicie ze jemu jest latwo byc wsrod 7tysiecy osob ty samy wiaRy i byc wyzywanym przez innych..... do mie to jest niedopuszczalne,,,,
nie bier sie tego az tak fes do serca f@n bo godom ogolnie niestety o wielu osobach z tego forum co jesce 2tydnie temu padali zeby Pietrzak byl duzy trenerem - nie ino do czerwca..... to jest smiechu warte - dwa mecze slabsze - no i 3 z wisla jeszcze kaj jakby nie bylo zawalil Bogus - ale juz zaro psy wieszac na nim....
idzcie sie lepi pograc w managera bo widza ze jest podobnie jak z Bayernem (tam tez grali fatalnie - ostatnio pora zwyciestw - ale byl mecz z VFL Wolfsburg - po 35minutach FCBM przegrywol 2-0 z VFL, te komentarze "raus Klinsmann" potem sie skonczylo 4-2 dla FCBM i bylo "brawo Klinsi - dobre zmiany, nadaje sie do nas" - takie cos w tym stylu, zdarzalo sie nawet ze osoba z jednym nickiem pisala cos podobnego....
a czy u nas nie jest podobnie?? - nie godejcie mi ze rak wszedzie jest
CZA WSPIERAC ZESPOL a nie ze sei godo zeby godac, jak wiatr zawieje, jak wygraja to Bogus KROL, jak remis to przecietny trener a jak przegraja to juz nie znomy tego pana, spiewomy na jego czesc "odejdz"
czy to jest normalne - pewnie sie posypia riposty na ta wypowiedz ale to nie je normalne ze godocie na jeden temat inaczy co tydzien (temat trener)
a zech nawiazol do managera - niestety tako je prowda - ze grocie w managery i fifyy (som grom - jestech od tych gier uzalezniony) ale jesce odrozniom swiat od gry (tak mi sie wydaje
) a duzo osob pewnie mysli ze real to je jak we grze - ze polskim klubem dojdziesz do ligi mistrzzow- tam wszystkich rozjedziesz, a w finale bydzie 5-0 abo wiecej, a w realu jest cos takiego jak przemeczenie, przede wszystkim taktyka (pewnie ze moze nei najlepi ustawil zespol Pietrzak w ostatnich 2meczach, ale czemu po meczu z lechem nikt nie narzekol.........
nie chce mi sie juz pisac tu bo nie dobrze mi sie robi....
wezcie sie do seRca ze wymieniac ludzi idzie, ale nie co mecz......
i druzyna cza wspierac, a nie "wy***rdalac" pilkarzy kerzy sie staraja - po Pepku widac po kazdy akcji ze sie przejmuje.... - ale jak na prawdziwych kibicow przystalo pomagaliscie mu dobrze
P.S. - czy sa na jakims stadionie bardzi wyzywajacy i przeklinajacy kibice?? bo nie pacza na inne mecze ale to co bylo w TV od stanu 0-1 do 1-2 to wstyd......

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kurde,musimy pozyskac jakis wartosciowych graczy,bo bedzie ciezko z nami....Niebiescy.pl pisze: W Chorzowie poszukują wzmocnień. Działaczom marzy się sprowadzenie Marcina Baszczyńskiego - pisze "Przegląd Sportowy".
Obrońcy krakowskiej Wisły w czerwcu przyszłego roku kończy się kontrakt. Baszczyński nie zamierza jednak wracać na Śląsk (z Ruchu do Wisły przyszedł w 2000 roku - dop. WP). Jak twierdzi, przedłuży umowę z Wisłą albo wyjedzie do zagranicznego klubu. Z drugiej strony kilka miesięcy temu nikt nie wierzył w sprowadzenie do Ruchu Marcina Zająca.
Oprócz tego chorzowianie interesują się również trzema piłkarzami Zagłębia Sosnowiec: Adrianem Markiem, Wojciechem Białkiem i Rafałem Pietrzakiem. Chcą także pozyskać skrzydłowego Adriana Mierzejewskiego. 22-latek po tej rundzie odchodzi z Wisły Płock.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wydaje mi sie ze jestesmy w stanei sciagnac kogos z tej listy, Miedrzejewski ponoc ma isc do Jagielloni. ten młody Pietrzak byl ostatni obserwowany przez samego Smolarka Scouta Feynoordy ! Baszczu? niewieze! to zostaje Marei i Białke z tej listy... ale dajel nie widze snajper typowego sepa ktory bedzie stal na szpicy i walil gol za golem 

- west72
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pilarz,Struski,Sadlok,Brzyski,Grodzicki,Baran(ławka),Jakubowski,Grzybek(ławka),Szeryf,Nowacki,Zając,Balaż,Fabusz,Sobczak,Sobiech,Jezier,do tego wyróżniających się z MESY a reszta raus.
Potrzeba nom prawego obrońcy(Baszczu
),rozgrywającego i skutecznego napadziora.(i nie myśla tu o Janoszce
)
Potrzeba nom prawego obrońcy(Baszczu

Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA
-
- Kontakt:
- Kirek
- Kontakt:
To mosz mało ambicji troszka.19aRtuR20 pisze: to samo tyczy sie Pepe, jakby mie - Niebieskiemu tak kibice wygwizdywali i przezywali to jo bych podziekowol za gra i wololbych grac w chocby w 3zespole wisly
Wiec jak nie jest małym dzieckiem to nie powinien się obrażać tylko sie wziąść do serca i zastanowić się co prezentuje swoją "grą".ten chop poczebuje wsparcia a nie wyzywania, to nie male dziecko ze sie naryczy na niego, i juz nie bydzie sie bawil zapalkami
I może w tym jest problem, że zamiast skoncentrować się na akcji to myśli o 50-tej "setce" w rundzie którą przed chwilą zmarnowoł. Niech zostanie po treningu popróbuje strzałów, baba weźnie zagro z nią z klepy, gwiazdor Petasz poradził zostać po treningu (tak przynajmniej godoł) i potrenować wkręty z rogu, niech on też spróbuje zrobić coś samemu.i druzyna cza wspierac, a nie "wy***rdalac" pilkarzy kerzy sie staraja - po Pepku widac po kazdy akcji ze sie przejmuje....
Z Baszczyńskim jedyna szansa byłaby gdyby nie znalazł pracy na zachodzie, a Wisła definitywnie by go nie chciała.
-
- Kontakt:
jestem kibicem Ruchu od sezonu 88/89 i przeżyłem już wiele na Cichej.19aRtuR20 pisze:cytuja Twoja wypowiedz zeby pokozac jacy to jestescie dobrzy w ocenianiu...f@n pisze:Pietrzak do wymiany jako nr 1
Pietrzak WON!
od zawsze byłem i jestem za tym by w Chorzowie była drużyna na miarę ekstraklasy by była drużyna w ktorej grają piłkarze a nie nawiska bez formy.ja nikogo nie obrażam w moich postach ani na nikogo nie bluzgam.
oczywiście że gdyby Ruch grał dobrze to wszyscy by się cieszyli bo to nasza drużyna i każdemu dobro drużyny leży na sercu,ale niestety grają słabo i trzeba coś z tym zrobić.
nigdy wcześniej nie wychwalałem Pietrzaka jako trenera ponieważ od zawsze uważałem ze Ekstraklasa to za wysokie progi dla niego.
ten pan trenował juz Ruch Pogoń i łks i jest znany w środowisku piłkarskim ale co z tego kiedy nie ma żadnych wyników.
nie wiem jak tam z Duszanem było ale ja osobiście mam do tego gościa ogromny szacunek za to że nam pomógł, bo bez Duszana była by kaszana.
na to wychodzi że zaczyna się robić kaszana a drużyna prowadzona przez Bogusia do czerwca09 to może być walka o utrzymanie.oby nie.
pozdRo
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
West Ciebie chyba straszy chcesz wyciepnąć połowa obrony?!! i jeszcze Brzyski jedyny chop co gro na przyzwoitym poziomie loto za 2 to jedno a co mosz do Sadloka Barana i Grodzickiego no i Pilarza oni trzymią ta drużyna...prawda jest taka że potrzeba nam snajpera i to skutecznego np Podstawek z Poloni Bytom myśla ze jest w naszym zasięguwest72 pisze:Pilarz,Struski,Sadlok,Brzyski,Grodzicki,Baran(ławka),Jakubowski,Grzybek(ławka),Szeryf,Nowacki,Zając,Balaż,Fabusz,Sobczak,Sobiech,Jezier,do tego wyróżniających się z MESY a reszta raus.
Potrzeba nom prawego obrońcy(Baszczu),rozgrywającego i skutecznego napadziora.(i nie myśla tu o Janoszce
)
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Jesli chodzi o obrone : zainteresowałbym sie 3 zawodnikami :
Jhoel Alexander Herrera Zegarra z Bełchatowa.
Baszczu
oraz ktos z Sosnowca.
pomoc : Mierzejewski oraz Dariusz Pawlusiński
atak : tutaj trzeba 2 zawodników niestety niewidze tutaj jakiegos , bardzo skutecznego egzekutora.
Pamiętacie jak Klimek mowił coś o o chińczykach , ze bardzo mu sie podoba ich dynamika i zaangazowanie w gre.
Moze jakiś Park Ji-sung
Jhoel Alexander Herrera Zegarra z Bełchatowa.
Baszczu
oraz ktos z Sosnowca.
pomoc : Mierzejewski oraz Dariusz Pawlusiński
atak : tutaj trzeba 2 zawodników niestety niewidze tutaj jakiegos , bardzo skutecznego egzekutora.
Pamiętacie jak Klimek mowił coś o o chińczykach , ze bardzo mu sie podoba ich dynamika i zaangazowanie w gre.
Moze jakiś Park Ji-sung