7.05.08 Godz 19:00 Łks Łódz-Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#121 Post autor: radzion » 8 maja 2008, o 10:27

chorzowskaR pisze:
SzaRlin pisze:Za ten punkt możemy podziękowac przede wszystkim Krzysiowi Pilarzowi, który wyciągnął w 2 połówce takie uderzenia :przestraszony: Tym meczem pokozoł mi, że warto było go ściągnąć na Cichą 6 :)
I dla mnie to on jest numer 1 w bramce , godecie co chcecie ale Miodek by tego nie pochytol :)
miodek tyz nie roz chytol takie lagi ze glowa boli, to tak dla tych co maja slaba pamiec,

ciekaw jestemn co bydziecie pisali jak Pilarz musi jakos szmata bo to ze ten zawodnik "lubi" kiksowac wiadomo od dawna,

oczywiscie nie zmienia to faktu iz rowniez jestem za tym zeby w bramie byl Pilarz ale jestem bardziej ostrozny w pisaniu ze Pilarz jest cacy a Miodek beeee

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#122 Post autor: milanos » 8 maja 2008, o 11:56

skrót:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=hV0pbcGM4Gk[/youtube]
Obrazek

Awatar użytkownika
hektorek
Kontakt:

#123 Post autor: hektorek » 8 maja 2008, o 12:13

ogladajac skrót naszego meczu i meczu żaboli nalezy sie cieszyc ze Nowak jest żabolem i nie bronil wczoraj w łodzi :hurra: :hurra:

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#124 Post autor: Simone » 8 maja 2008, o 12:25

Ta gra naszej obrony w tym meczu to jakas tragedia ...

ale jakos mnie to nie dziwi

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#125 Post autor: Ama » 8 maja 2008, o 13:33

od 3 kolejek zadaje sie te same pytanie czy my wygromy spiel z 5 nominalnymi obrońcami , mom nadzieja że w ostatnim spielu z Jagą w sobota wyjdemy bardziej offensywnie nastawieni !!!!!!!
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: jalboss » 8 maja 2008, o 20:22

Chciałem wywołać dyskusje i to się stało...
Coniektórzy to sa jak chorągiewki. Jak Ruch wygrywa to krzyczą o mistrzostwie, jak przegrywa to płaczą o II lidze, a jak utrzymaliśmy się na 10 placu to są zadowoleni z tego placu.
Dla mnie miejsce 14-krotnego Mistrza Polski jest co najmniej w pierwszej piątce, dlatego 10 miejsce mnie nie satysfakcjonuje.
JoK3r pisze:jalboss a co ty bys chciol srodek tabeli beniaminkiem... :O
A pamiętasz co Ruch zrobił wchodząc poprzednim razem do I ligi?
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

JoK3r
Kontakt:

#127 Post autor: JoK3r » 8 maja 2008, o 20:27

to byly inne czasy... ktorych nie powinni my porownywac bo teraz liga inaczej wyglada i jest bardziej wyrownana, w nastepnym sezonie 10 miejsce to bedzie minimum dla nas ;]

Lofs
Kontakt:

#128 Post autor: Lofs » 8 maja 2008, o 21:56

jalboss pisze:Chciałem wywołać dyskusje i to się stało...
Coniektórzy to sa jak chorągiewki. Jak Ruch wygrywa to krzyczą o mistrzostwie, jak przegrywa to płaczą o II lidze, a jak utrzymaliśmy się na 10 placu to są zadowoleni z tego placu.
Dla mnie miejsce 14-krotnego Mistrza Polski jest co najmniej w pierwszej piątce, dlatego 10 miejsce mnie nie satysfakcjonuje.
JoK3r pisze:jalboss a co ty bys chciol srodek tabeli beniaminkiem... :O
Utrzymał sie po ostatniej kolejce rzutem na taśmę. Po ostatnim meczu nikt nie wychodził, tylko oczekiwaliśmy z niepokojem wyniku z Poznania. Kolejorz zagroł fair (albo dostoł od nos wiecej niz od Bełchatowa) - remis z Bełchatowem 1:1 i my cudem uratowali I liga.

A tak na marginesie to tyz uważom że miejsce takich firm jak my jest w czołówce, a nie ogonie ligi. Coż , niestety takie czasy, że wszystkim rządzi kasa... Dzis liczy sie perspektywa szybkiego zarobienia na klubie, a nie tradycja czy piękna historia.
Panie, zmiłuj się nad nami...

arcio
Kontakt:

#129 Post autor: arcio » 9 maja 2008, o 08:36

krótki reportaż z Łodzi - Ćwielong, Szczot, Mila, Jakubowski, Chojnacki, Radolsky

ŁKS - Ruch
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#130 Post autor: L.G » 9 maja 2008, o 13:31

hektorek pisze:ogladajac skrót naszego meczu i meczu żaboli nalezy sie cieszyc ze Nowak jest żabolem i nie bronil wczoraj w łodzi
E tam !!!! Fajny tor szczeloł ;)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

sebaro
Kontakt:

#131 Post autor: sebaro » 9 maja 2008, o 23:17

Lofs pisze:
jalboss pisze:
Utrzymał sie po ostatniej kolejce rzutem na taśmę. Po ostatnim meczu nikt nie wychodził, tylko oczekiwaliśmy z niepokojem wyniku z Poznania. Kolejorz zagroł fair (albo dostoł od nos wiecej niz od Bełchatowa) - remis z Bełchatowem 1:1 i my cudem uratowali I liga.
:rotfl: tak, to było cudem ....
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

ODPOWIEDZ