Jakoś dziwnie też miałem takie odczucieElmer pisze:Po dzisiejszej wymianie zdań na temat Grzyba na forum w trakcie meczu dokładnie obserwowałem występ naszego kapitana i odniosłem wrażenie, że... nie zawsze chce ciągnąć ten niebieski wózek w jedną stronę. Nie wiem jaki jest tego powód, ale moim zdaniem te wrzutki na wysokości dziesiątego piętra i kilka innych nieporadnych zagrań przypadkiem nie były.
Duszan jest dobrym trenerem, ale trochę mógłby odejść od swoich archaicznych przygotowań do meczów, bo widać że piłkarzom brakuje świeżości.
Komentarz meczu jednego z kibiców do sędziego: żeby Twoja teściowa żyła sto lot...
Tak słabego (?) sędziego dawno nie widziałem.
PS. A może dzisiaj miał być remis? Tylko dlaczego 0:0???
Nojlepi 6, a jak bydzie dobry wiater i z Boskom pomocom to ugromy jedyn.A jak to je z tym utrzymaniem? Wiela wkońcu muszymy tych punktów jeszcze uzbierać w tych 2 meczach?
Tak, na marginesie obydwa te zagrania Nowackiego poprzedziło zgranie, jebanego jak forum długie i szerokie, Fabusza.gerhat pisze: - I połowa podanie otwierające Grzybowi droge do bramki, kto podawał? Nowacki, o wykończeniu nie wspomnę bo w Bytomiu mozna było jeszcze gorzej wykończyć
- elwer na Ćwielongu, kto wypuścił Pepe? Nowacki
Zauważ, że pierwszy raz grał defensywnego pomocnika.Simone pisze:Adams czy tak nie moze byc prawie zawsze ? bo zawsze nigdy nie jest
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot], pepson19R20, Radvan138, scaneRboy, stasiu1971, tynbydziedobry i 60 gości