GKS BEŁCHATÓW - RUCH Chorzów
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ta pierwsza to wręcz kopia tej straconej z Groclinem - zawodnik swobodnie sobie truchta bez "towarzystwa" w środku pola, wrzutka w pole karne i śpiąca obrona. Bo przegrana główka to jedno, a reakcja (jak wóż z węglem) Baranka to drugie. (Zresztą przy tej bramce "ze spalonego") też zaspał. I to jest jego kolejna bramka, niestety. A Radolski co ? Nic ? Jaki był ostatni mecz na zero z tyłu ? Korona. No to może spróbować Grodzickiego z Golemem albo Sadlokiem ? Jak już dostawać w dupę to przynajmniej próbując coś zmienić.Simone pisze:Te tracone bramki to jakas okregowka
Mamy jedną z najsłabszych obron w lidze, a Radolski nic w tej materii nie chce zmienić.
ps. od epizodu w reprezentacji Baranek strasznie obniżył loty

- gnz
- Kontakt:
http://pl.youtube.com/watch?v=BdxZxh73hZ0
pozdrawiam autora komentarza z ostatnich sekund tego filmiku - naprawde poprawiłeś mi humor
pozdrawiam autora komentarza z ostatnich sekund tego filmiku - naprawde poprawiłeś mi humor

-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Musiałem odespac swoje, dlatego napisze teraz co czuję po tym meczu.
Radolski nie ma pomysłu na tą drużynę, jego ustawienie, dobór zawodników, zmiany są kompletnie bez sensu. Nie wiem czy faktycznie ci którzy wychodza na boisko to są ci najlepsi czy tez coniektórzy mają zapisane w kontrakcie że muszą stale grać.
Dobrze to ujął komentator z C+ - "niezła komedia a najlepszy komik to Pulkowski". Ja bym do tego jeszcze dołożył kilka nazwisk.
Czas zmian zbliża sie nieuchronnie. Mam nadzieję, że będziemy walczyć o cos więcej niż utrzymanie.
Radolski nie ma pomysłu na tą drużynę, jego ustawienie, dobór zawodników, zmiany są kompletnie bez sensu. Nie wiem czy faktycznie ci którzy wychodza na boisko to są ci najlepsi czy tez coniektórzy mają zapisane w kontrakcie że muszą stale grać.
Dobrze to ujął komentator z C+ - "niezła komedia a najlepszy komik to Pulkowski". Ja bym do tego jeszcze dołożył kilka nazwisk.
Czas zmian zbliża sie nieuchronnie. Mam nadzieję, że będziemy walczyć o cos więcej niż utrzymanie.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Kontakt:
Świetny tekst !simonsays pisze:Derby byly to sie chlopaki sprezyly, duzo ludzi, dziennikarze, lowcy talentow. A jak przychodzi szara rzeczywistosc to panienkom sie grac nie chce.
PS. Dalej sądzę, że Miodek nie mo jaj.
Tak jak ktoś wyżej napisał - co ma wpadać, to wpadnie. Brakuje nam prawdziwego, NIEBIESKIEGO bramkarza. Jak Piotrek Lech

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
- ZawszeNiebieskiSmeRf
- Kontakt:
Faktycznie gnz, nic dodać nic ująć. Ale nie tylko Pan J przegrał nam ten mecz. Przegrała go cała drużyna frajsersko tracąc bramke w 48 minucie... Jak można na poziomie 1 ligowym dawać rozgrywać piłke na 30 metrze drużynie przeciwnej przez 2 minuty? Oni chyba już wtedy byli myślami w ciepłej szatni
Po drugie jak można całą drugą połowe siedzieć na rywalu i oddać tylko jeden celny strzał na bramke? Jak można przez cały czas grać skrzydłami gdzie lata wyraźnie źle dysponowany Balaz ( piłki lecą pół metra nad ziemią). I jeszcze te katastrofalne błędy w obronie. Z Polonią musi wyjść kompletnie inna drużyna (tutaj pole do popisu ma Duszan) bo coś się w końcu musi zmienić.

-
- Kontakt:
jedyne co moga napisać w tym temacie to to że jak sie przegrywo to trza przegroć z honorem i z nastawieniem że sie zostawiło płuca na boisku . Niestety nie było tego u naszych chopców. Nie można grać tak jak na Wiśle czy wczorej. Nie przystoi im, bo grają z R-ką na piersi ale oni tego nie rozumieją. Brak motywacji. Ino nojgorsze to to że taki Groclin, klub bez historii i kibiców a konkretnie jego piłkarze są pięć razy profesjonalniejsi od naszych pod tym względem. Jedyny szpil w kierym dali z siebie wszystko to były derby/o czym sami podkreślali że nie czuli nawet bulu/. PRZYKRE
Aż sie boja szpilu z Polonią bo tamci mają właśnie te nastawienie przy kożdym szpilu

Aż sie boja szpilu z Polonią bo tamci mają właśnie te nastawienie przy kożdym szpilu

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ten mecz - to taki mecz jak w Wodzisławiu w tamtej rundzie, niestety zagrali fatalnie i tyle. Oczywiście można szukać winnych, ale w tym meczu wszyscy zagrali bardzo słabo. Nasza taktyka
Gra
Zmiany
A Straka niech się cieszy, że nie skończył z czerwoną kartką. PANIE Radolski wszyscy widzieli, że Bełchatów gra na Ujka, którego pilnował Brzyski i co? I nic 
Kiedy w końcówce Pulkowski zaczął grać jako prawy pomocnik myślałem, że źle widzę, a naszą kompletną słabość pokazał rzut wolny z 20 m wykonywany na x2 w końcówce meczu, jeśli z Polonią zagrają tak samo, to się zagotują głowy.

Kiedy w końcówce Pulkowski zaczął grać jako prawy pomocnik myślałem, że źle widzę, a naszą kompletną słabość pokazał rzut wolny z 20 m wykonywany na x2 w końcówce meczu, jeśli z Polonią zagrają tak samo, to się zagotują głowy.
historiaruchu.pl
-
- Kontakt:
przy pierwszej bramce ( wedlug skrotow ) zawalil Balaz- zle sie ustawil, nie wyszedl do pilki- nie przecial podania przez co nie wyskoczyc ... a pozniej nasz etatowy Branek , ktore od pewnego czasu sie ciagle gdzies spoznia ...
po zmianie stron, ujek wchodzil w nasze pole karne jak chcial, a nasz Baranek no coz znow sie spoznial ... i gdyby nie faul Adamskiego ( ciagnal ewidentnie za rekach ) bylo by juz 2-0
przy drugiej bramce nie wiem czy nie zawinil nykiel , ktory wogole nie wyskoczyl do pilki ( nykiel - gdyz tylko z zarysu oszacowalem, byc moze to ktos innny tam stal)
tlumaczenie ze przegralismy z zespolami lepszymi mnie nie przekonuje, bo kiedy i z kim chcemy wygrac i cieszyc sie ??
zmiany - taktyka jaka nam w menu uklada pan Radolsky nie gra ....
slowa pana Radolskiego - " potrzebuje 2 lata na zbudowanie druzyny" - pan Radoslki chce 2 lata zbijac sobie do glowy ze niektorzy na boisku OE nie pasuja ? nie za dlugo troche ??
po zmianie stron, ujek wchodzil w nasze pole karne jak chcial, a nasz Baranek no coz znow sie spoznial ... i gdyby nie faul Adamskiego ( ciagnal ewidentnie za rekach ) bylo by juz 2-0
przy drugiej bramce nie wiem czy nie zawinil nykiel , ktory wogole nie wyskoczyl do pilki ( nykiel - gdyz tylko z zarysu oszacowalem, byc moze to ktos innny tam stal)
tlumaczenie ze przegralismy z zespolami lepszymi mnie nie przekonuje, bo kiedy i z kim chcemy wygrac i cieszyc sie ??
zmiany - taktyka jaka nam w menu uklada pan Radolsky nie gra ....
slowa pana Radolskiego - " potrzebuje 2 lata na zbudowanie druzyny" - pan Radoslki chce 2 lata zbijac sobie do glowy ze niektorzy na boisku OE nie pasuja ? nie za dlugo troche ??
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2008, o 13:19 przez josceline, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- 19r20
- Kontakt:
Zapraszamy do oglądania oficjalnej galerii z wyjazdu kibiców Ruchu do Bełchatowa.

więcej na www.goRny.slask.prv.pl

więcej na www.goRny.slask.prv.pl
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Kontakt:
Nikt w żadnym meczu nie wygrywa wszystkich główek dlatego też powinien o tym wiedzieć ten, który nie przeszkadzał Jarzebowskiemu we wrzutce i Baranek nie powinien spać.josceline pisze:przy pierwszej bramce ( wedlug skrotow ) zawalil Balaz- zle sie ustawil, nie wyszedl do pilki- nie przecial podania przez co nie wyskoczyc ... a pozniej nasz etatowy Branek , ktore od pewnego czasu sie ciagle gdzies spoznia ...
Błędem był brak reakcji na:
Tomasz Jarzębowski ze skrzydła przesunięty został do środka pomocy, a jego miejsce zajął Mariusz Ujek. - Nie ukrywam, że nie najlepiej czułem się na prawej pomocy - mówi Jarzębowski. - Na szczęście trener szybko nas poprzesuwał bo wcześniej nie wyglądało to najlepiej.
aż się prosiło przy dyspozycji Balaza na rotację - Balaz - out, Grodzicki(Golem) ingrzej pisze:PANIE Radolski wszyscy widzieli, że Bełchatów gra na Ujka, którego pilnował Brzyski i co? I nic
ustawienie
Nykiel-Baran-Grodzicki-Adamski
Baran-Nowacki-Pulkowski-Brzyski
no ale to trzeba być fachowcem, żeby reagować elastycznie. Jak widać po Złomanczuku - można !
- fRyta
- Kontakt:
Słaby szpil. Bełchatów nic nie grał my tak samo.
- Miodek za wyczekiwanie na linii na każdą bal
- Baran Adamski Nykiel za stracone bramki
- Janoszka, ku*** szkoda że nie ma kapsi w spodenkach byłoby mu wygodniej
- Nowacki, niestety znów chaotycznie.
Z plusów to chyba jeden dobry strzał Nykiela w pierwszej połowie.
Z Polonią muszą zagrać na maxa!
- Miodek za wyczekiwanie na linii na każdą bal
- Baran Adamski Nykiel za stracone bramki
- Janoszka, ku*** szkoda że nie ma kapsi w spodenkach byłoby mu wygodniej
- Nowacki, niestety znów chaotycznie.
Z plusów to chyba jeden dobry strzał Nykiela w pierwszej połowie.
Z Polonią muszą zagrać na maxa!
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !
- Ama
- Kontakt: