Ruch Chorzów - Lech Poznań 29 marca g.18.15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#121 Post autor: milanos » 29 mar 2008, o 23:22

Siemce_R pisze:Żenada, katastrofa, dermnie. Nawet brat mi powiedział (9 lat), że jak oni tak mają grać to on nie chodzi na mecze.
To jako starszy brat powinieneś mu wytłumaczyć, że Piłka Nożna to nie tylko zwycięstwa, i najlepiej zrób to jak najszybciej...
Bo jak dorośnie, to będzie tak marudził jak co poniektórzy na stadionie czy tutaj na forum...

Skrót:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=1ibN-bQZix4[/youtube]
Obrazek

Gucio88
Kontakt:

#122 Post autor: Gucio88 » 29 mar 2008, o 23:29

przerwa meczu i stoisko z wusztami DNO ku*** ci*** i tyle pozniej sie ludzie dziwia ze na mecz przychodzi coroz mnij ludzi ile osob bez powodu i to młodych dostało gazem

co do meczu mieli my sytuacje i to dobre (strzał z głowki w słupek) 2 szlagi z dystansu troszke ponad poprzeczka ale trudno lech był lepszy
co do jego kibiców jak do mnie ekipa nr 1 w polsce

Awatar użytkownika
E
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#123 Post autor: E » 29 mar 2008, o 23:36

Nigdy więcej takiego dnia jak dzisiejszy !! Wszystko na nie
Tylko umarli widzieli koniec wojny

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#124 Post autor: L-o » 29 mar 2008, o 23:36

Gucio88 pisze:przerwa meczu i stoisko z wusztami DNO ku*** ci*** i tyle pozniej sie ludzie dziwia ze na mecz przychodzi coroz mnij ludzi ile osob bez powodu i to młodych dostało gazem

co do meczu mieli my sytuacje i to dobre (strzał z głowki w słupek) 2 szlagi z dystansu troszke ponad poprzeczka ale trudno lech był lepszy
co do jego kibiców jak do mnie ekipa nr 1 w polsce
Tyz niy popiyrom tego co bylo w przerwie, ale som stolech w punkcie zero i bylo widac co sie swiynci i kozdy kto niy chciol brac w tym udzialu to niy brol. Som zech sie ewakuowol z mlodszym bracikiym, a obok mie mode lebki po 11-12 lot same lecialy do haji...

A tak pozatym to tymat kibicowski je w innym dziale.

bluefil
Kontakt:

#125 Post autor: bluefil » 29 mar 2008, o 23:38

KacoR pisze:
MkF pisze:coraz to slabie gramy...szkoda punktow choc w lubinie momentami gralismy swoje to dzis kapa totalna... teraz wisla...

ps.

tym zerom(ponoc kibice) ktorzy rozjebali stragany z kielbaskami ma Ruchu godomy NIE !
bylch przy tym ale gdyby nie psiarnia to by stragan byl caly!!!
Czyli wychodzi z tego, ze policja rozwalila stragan! daj spokoj z takimi bzdurami...
W sprawie Euro 2012 i nowego stadionu dloa nas to byl strzal w kolano. Najpierw krakow teraz my...zenada..
z pozniej te wielkie chuligany pchali sie na sektory jak ich psiarnia gazem i kulkami potraktowala...
szkoda, ze tyle pracy idzie na marne. Z Odra 7tys!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

josceline
Kontakt:

#126 Post autor: josceline » 29 mar 2008, o 23:47

Nikierych to tu nie rozumia :
Albo nasrane majom w glowie albo sie nie czujecie!!:
wiela razy bylo godane te teksty
"wasze Matki to są ..." - jest bbezcelowe, ale kaj , przeca u nas musi sie pora chlopa- (zasrancow) zniejsc co i tak bydom to spiywac ,
a ja juz zech slyszol tekst .....
"...uj z wynikami bele som ...." normalnie mnie zczysciylo az zech zaczol wrzeszczec , jak wom o wyniki nie idzie , to co tak chetnie po forach piszecie ze zle graja??
bez czucio zescie som ??

Ganba by was bylo- prziszol Gucio , toscie yno zaklaskali (prowga je ze jo tyz)
a i jeszcze jedno , kiedys zech otworzyl temat - KAJ JE BYMBYM i dostolech ostrzezyni
zachwila otworza jeszcze roz - KAJ JE BYMBYN ??? bo kaj je ? chlopy te trzaskani - ba napierda....ni przypomino mi walynie kilofom po spongu, byle na hamca, byle yno butel narobic, a ze ani sie to kupy trzimo ani nic - gromy u siebie a zero organizacji , Widzew przyjechol do nas :
mieli swoj agregat ( maly - przenosny) pradotworczy
podlaczone 3 bebny do glosnikow , bo i glosniki se przywiezli ,
palkery na spokojnie obiyma rynkami walili rytm, a nie napierdalali "im bardzij tym glosnij"
dobrze ze tyn chlop przestol walic w to co nazywomy bymbyn, z wyglondu moze on to przypomino ale dzwiek to mo jak TAMBURYNO !!!

KUPCIE BYMBYN, zrobcie cos i se zgrejcie, nauczcie sie nowych piosynek , bo jak przydziecie za 20 lot na szpil to nasze dzieci durch bydom to samo spiewac !!!

Awatar użytkownika
MiKa19R20
Kontakt:

#127 Post autor: MiKa19R20 » 29 mar 2008, o 23:50

Powinnismy popracowac nad skutecznoscia :kwasny: tego nam brakuje ...
Ogolnie gra znow nie była AZ taka zła
Szkoda straconych pkt a tym bardziej jak teraz gramy z Wisła...
Widzew i Ruch

Obrazek

KacoR
Kontakt:

#128 Post autor: KacoR » 29 mar 2008, o 23:51

josceline pisze:Nikierych to tu nie rozumia :
"wasze Matki to są ..." - jest bbezcelowe, ale kaj , przeca u nas musi sie pora chlopa- (zasrancow) zniejsc co i tak bydom to spiywac ,
ino szkoda ze mlynowy zapodol ta zacno piesniczka :looka:

josceline
Kontakt:

#129 Post autor: josceline » 29 mar 2008, o 23:54

KacoR pisze:
zanim sie mecz zaczyl, to juz sie dwoch z tym tekstym wyrywalo, szkoda godac, bo yno ganba se robiymy ....

Piykne yno bylo to ze wszyscy umiymy , pokozac nasze slunski korzynie ....

Tiag
Kontakt:

#130 Post autor: Tiag » 29 mar 2008, o 23:57

josceline pisze:
KacoR pisze:
zanim sie mecz zaczyl, to juz sie dwoch z tym tekstym wyrywalo, szkoda godac, bo yno ganba se robiymy ....

Piykne yno bylo to ze wszyscy umiymy , pokozac nasze slunski korzynie ....
i znowu z tematu sportowego robi sie temat kibicowski...

SODA's
Kontakt:

#131 Post autor: SODA's » 30 mar 2008, o 00:00

chyba sie pasne z tym forum kiedyś były dzieci kwiaty a teraz mutanty z kompa
RUCH Chorzów Polska

Bronn
Kontakt:

#132 Post autor: Bronn » 30 mar 2008, o 00:06

Ludzie, ale wy faznolicie... :zdegustowany: Moim zdaniem wcqle nie zgralismy zlego spotaknia. Lech to druzyna ze szczytu tabeli i byla poprostu lepsza. Ale walki naszym kopaczom odmowic nie mozna. Bylo kilka dobrych okzaji. Teroz czeka nas trudny pojedynek z Wisłą i chyba nie trzeba godac ze bedzie tu trudno o zwyciestwo... Tak wiec trza bezwzglednie zdobyc 3 punkty na Odrze. Wie kttos czy z Odrą gromy na Cichej czy na Śląskim?

Elmer
Kontakt:

#133 Post autor: Elmer » 30 mar 2008, o 00:07

Dużo biegania na nic. Od początku w powietrzy wisiało, że meczu raczej nie wygramy. Odnosiłem wrażenie, że Lech przyjechał po swoje i czekał na swoją szansę. Ponoć szczęście sprzyja lepszym, tak odbieram strzały Fabusza w słupek i Nykiela po przerwie. gdyby Rengifo grał od początku zamiast Reissa to Lech szybciej by zdobył gola.

Dziwi mnie dlaczego Nowacki był na ławce. Janoszka zacznie grać jak strzeli pierwszego gola w OE. Cwielong na Wiśle chyba nie może zagrać, więc w ataku zagra Fabusz z Janoszką i efekt będzie podobny jak dzisiaj (do Fabusza nic nie mam).

Aha. Cieszę się ogromnie, że WRACAMY NA CICHĄ, bo Śląskiego mam już serdecznie DOŚĆ. 5 meczów tam to o 4 za dużo. Stadion ma się jeden! I jest on przy Cichej 6!

O utrzymanie jeszcze trzeba będzie powalczyć. Niestety to co podejrzewałem sprawdza się kolejny raz. Mamy w tym sezonie bardzo trudny terminarz. Mam nadzieję, że tym razem (po meczu z Wisłą) wszyscy wyciągną wnioski i z Odrą oraz Polonią wygramy.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Sedek
Kontakt:

#134 Post autor: Sedek » 30 mar 2008, o 00:07

Radziej pisze:Ludzie, ale wy faznolicie... :zdegustowany: Moim zdaniem wcqle nie zgralismy zlego spotaknia. Lech to druzyna ze szczytu tabeli i byla poprostu lepsza. Ale walki naszym kopaczom odmowic nie mozna. Bylo kilka dobrych okzaji. Teroz czeka nas trudny pojedynek z Wisłą i chyba nie trzeba godac ze bedzie tu trudno o zwyciestwo... Tak wiec trza bezwzglednie zdobyc 3 punkty na Odrze. Wie kttos czy z Odrą gromy na Cichej czy na Śląskim?
na Cichej ;)

Tiag
Kontakt:

#135 Post autor: Tiag » 30 mar 2008, o 00:07

Radziej pisze: Wie kttos czy z Odrą gromy na Cichej czy na Śląskim?

Na Cichej
Na szczęście :)

Zablokowany