Nikierych to tu nie rozumia :
Albo nasrane majom w glowie albo sie nie czujecie!!:
wiela razy bylo godane te teksty
"wasze Matki to są ..." - jest bbezcelowe, ale kaj , przeca u nas musi sie pora chlopa- (zasrancow) zniejsc co i tak bydom to spiywac ,
a ja juz zech slyszol tekst .....
"...uj z wynikami bele som ...." normalnie mnie zczysciylo az zech zaczol wrzeszczec , jak wom o wyniki nie idzie , to co tak chetnie po forach piszecie ze zle graja??
bez czucio zescie som ??
Ganba by was bylo- prziszol Gucio , toscie yno zaklaskali (prowga je ze jo tyz)
a i jeszcze jedno , kiedys zech otworzyl temat - KAJ JE BYMBYM i dostolech ostrzezyni
zachwila otworza jeszcze roz - KAJ JE BYMBYN ??? bo kaj je ? chlopy te trzaskani - ba napierda....ni przypomino mi walynie kilofom po spongu, byle na hamca, byle yno butel narobic, a ze ani sie to kupy trzimo ani nic - gromy u siebie a zero organizacji , Widzew przyjechol do nas :
mieli swoj agregat ( maly - przenosny) pradotworczy
podlaczone 3 bebny do glosnikow , bo i glosniki se przywiezli ,
palkery na spokojnie obiyma rynkami walili rytm, a nie napierdalali "im bardzij tym glosnij"
dobrze ze tyn chlop przestol walic w to co nazywomy bymbyn, z wyglondu moze on to przypomino ale dzwiek to mo jak TAMBURYNO !!!
KUPCIE BYMBYN, zrobcie cos i se zgrejcie, nauczcie sie nowych piosynek , bo jak przydziecie za 20 lot na szpil to nasze dzieci durch bydom to samo spiewac !!!