Polonia Bytom zagra na Ruchu :D

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Buger

#121 Post autor: Buger » 17 lip 2007, o 18:34

Za Polonia z roznych mi wzgledow niy przepadom i niy byda przepadac. Fakt, pomoglismy im, teraz zoboczymy jak PB potraktuje to i jakie bydzie ich zachowanie na meczach. Co do ich rozmieszczenia na stadionie, pod zodnym wzgledym niy mozna ich wpuszczac na sektory 8-10. I niech nikt niy pi***oli czemu, a bo co, tak po prostu mo byc. Calo prosto jest do nich i do tego niy mom zodnych zastrzezen, niech sie siedza. Wladze Polonii mysla ze maja trocha oleju we gowie i co mecz kozdy Polonista bydzie miec transport, a niy bydzie sie paletac po batoRym.
Tela, Ślonsko solidarnosc musi byc, ale niy mogymy popadac ze skrajnosci w skrajnosc i pewiyn porzadek musi byc.

GOŚĆ MORS
Kontakt:

#122 Post autor: GOŚĆ MORS » 17 lip 2007, o 19:54

Tylko wielki Klub stać na coś takiego. Igloopol też kiedyś miał podobny przypadek, jak w latach 80-tych walczył II ligę a nie mógł grać na swoim stadionie to najpierw poprosił Wisłokę (ziomale Zaboli) o możliwość rozegrania meczu na ich stadionie - odmówili, Igloopol zagrał w Pustkowie, na stadionie Chemika i awansował. Mimo że za PB nie przepadam to życze im jak najlepiej w OE - bo wywalczyli ją z honorem.
BIAŁO - NIEBIESKA DĘBICA

Harpo

#123 Post autor: Harpo » 17 lip 2007, o 20:58

Dla mnie to idiotyzm! I nie chodzi tu o gesty, pomoc, "nielubienie", ale jakies minimalne zasady! Klub dazac do ekstraklasy MUSI miec przygotowana baze ( u nas ten proces trwa pare lat - od prowizorycznych wylewek i malowania płotu, przez oswietlenie, do krzeselek na CALYM stadionie), a Ci?? "Stadion" wyglada jakby czas stanal w miejscu i akurat nie obchodzi mnie brak kasy (slabi menadzerowie?), bo szanuje ten Klub i jego kapitalne tradycje, ale litosci: z motyka na Ksiezyc???
Dla mnie to istny cyrk - znowu "jewropa" sie bedzia smiala.... Klub Dobroci i Pomocy sie znalazl. ehhh teraz sie posypia wnioski o "uzyczenie" stadionu od nastepnych beniaminkow ;)
Takie jest moje zdanie i widzac powyzsze Wasze posty z pewnoscia posypia sie gromy :hyhy:, ale co tam - przeca to forum, pra? :]

Selene
Kontakt:

#124 Post autor: Selene » 17 lip 2007, o 21:27

A ja się ciesze z takiego obrotu sprawy. Mąż kibicuje Polonii Bytom, ja za Ruchem. Jak my będziemy na mecze chodzić? co tydzień albo dwa razy w tygodniu?
[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]

slavo
Kontakt:

#125 Post autor: slavo » 17 lip 2007, o 21:32

Harpo pisze:Dla mnie to idiotyzm! I nie chodzi tu o gesty, pomoc, "nielubienie", ale jakies minimalne zasady! Klub dazac do ekstraklasy MUSI miec przygotowana baze ( u nas ten proces trwa pare lat - od prowizorycznych wylewek i malowania płotu, przez oswietlenie, do krzeselek na CALYM stadionie), a Ci?? "Stadion" wyglada jakby czas stanal w miejscu i akurat nie obchodzi mnie brak kasy (slabi menadzerowie?), bo szanuje ten Klub i jego kapitalne tradycje, ale litosci: z motyka na Ksiezyc???
Dla mnie to istny cyrk - znowu "jewropa" sie bedzia smiala.... Klub Dobroci i Pomocy sie znalazl. ehhh teraz sie posypia wnioski o "uzyczenie" stadionu od nastepnych beniaminkow ;)
Takie jest moje zdanie i widzac powyzsze Wasze posty z pewnoscia posypia sie gromy :hyhy:, ale co tam - przeca to forum, pra? :]
Podgrzewana murawa i tyle w temacie - z napinką na onet

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#126 Post autor: jalboss » 17 lip 2007, o 21:35

Dogodali się, no i dobrze. Teraz tylko czeba popracowac nad tymi co im to bardzo nie pasi, zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Można kogos nie lubic ale sport to sport. A Bytom to nie Żabole!
Trzeba nam równać do kibiców siatkówki. To jest ekstraklasa, a nawet liga mistrzów!
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

lazio
Kontakt:

#127 Post autor: lazio » 17 lip 2007, o 23:28

Proponuja tyn temat przeniesc na kibice bo tu za poważny dział, Ruch sie umiy dogodać a terozkij momy czos na przygotowania do ligi i polityka transferowo, taktyka to jest najwożniejszo sprawa, poukładać te klocki i jadymy na majstra, a co do tematu jo jest za, a czymu? wiyncyj sie u nos bydzie działo, wiyncyj szpili, wiynkszy prestiż dlo Chorzowa, wiynkszo kasa i terozkij widac ze Ruch to potenga parira Ruch to potenga i dalij spiywejcie, pozdr.

Tomasz
Kontakt:

#128 Post autor: Tomasz » 17 lip 2007, o 23:51

Slavo,. moje argumenty to żodne wizjonerstwo ino logiczne wnioski!!!!!Nie ma taki murawy na swiecie kero by wyczimała tyla meczów, a juz na pewno nie jest to naszo, kero przechodzi ino kosmetyczne zabiegi!!! Nie jest nowo, i Kopel moze mi sr** wancki ze jej stan jest idealny i takie dupce! bołeś toś widzoł!!!!!! jak ta murawa wyglondo, a i do kolegi Kaznodzei, sport czy biznes to nie jest zabawa do milosiernych samarytan czy inkszych tego typu, uczciwosc, honor, szacunek i walka to ja! ale rozdawnictwo nie!!!!!!!!!!!!!!!!! No i ostatnio sprawa, oprocz wymogow pilkarskich czyli awansu sportowego, czeba jeszcze miec cos organizacyjnie, Ruch na to pracowoł troche czasu, a Polonia chce miec wszystko na waflu, jak sie chce grac to oprocz pilkarzy cza miec jeszcze stadion jak sie go niy mo to 4 liga welcom to! i takie jest moje zadanie, i podkreslom ze nie chodzi o jakos antypatia do poloni bo nie mom taki, ani o jakies uprzedzynia czy egoizm! NOS NORMALNIE NIY STAC NA TAKIE SPRAWY I TELA! a tak jak zech pedzioł wczesni jak kopel zrobi nom stadion nowy kaj indzi, to niech polonia sie gro na cichy ino niech loto na palcach co by nom murawy nie podeptac....
Ruch Ruch HKS!

RudaSlaska7
Kontakt:

#129 Post autor: RudaSlaska7 » 17 lip 2007, o 23:57

stadion Poloni mo zostac oddany do uzytku na wiosna wiec nie godejcie ze nic nie robiom bo same wiycie jak to je(u nos chyba cale wakacje kładli pora ziców i wylywka).
na efekty trza niestety poczekac takie jest zycie.
moze Kopel sie zlituje i ta nowo murawa nom zrobi bo pewnie po rundzie juz nie bydzie w zodnym uzytku a jak by sie murawie nic nie stalo to wielki szacunek do chopa kiery ło nia dbo.
pozdRo

slavo
Kontakt:

#130 Post autor: slavo » 18 lip 2007, o 00:01

Ciebie na pewno nie stać, to oczywiste. Poproś żaboli może ci pożyczą, bo lejesz miód na ich skundlone i zhańbone serca.

Co do twojego bla, bla, bla w temacie murawy to albo przedstaw konkrety czyli wyliczenia ile Polonia zapłaci za wynajęcie stadionu na X meczy, ile z tego można będzie przeznaczyć na renowację murawy i plany (lub ich brak) co do tej renowacji po rundzie jesiennej, albo daruj sobie te histeryczne rozdzieranie szat i szukanie niby argumentów.

Napisz uczciwie i odważne: "Nienawidzę Polonii i uważam jak żabole, że gramy w lidze sponsorów i stadionów, (bo już nie chcę pamiętać, jak co rundę sramy po gaciach z powodu zadłużenia) i dlatego taki Trzeciak, Fornalak i Mężyk niech sie pi***olą frajerzy wierzący w sportową rywalizację", a nie pod pozorem troski o parę kępek trawy odpierdalaj wielkiego obrońcę "interesów Ruchu" :?:

RudaSlaska7
Kontakt:

#131 Post autor: RudaSlaska7 » 18 lip 2007, o 00:06

Slavo Twoj post chyba dotyczyl TOMASZA czy byl skierowany do mnie?

Lukasz_R_Sl

#132 Post autor: Lukasz_R_Sl » 18 lip 2007, o 01:16

ja jestem za wole Polonia od Górnika czy Gieksy :zdegustowany:

KLIMZ@WIEC

#133 Post autor: KLIMZ@WIEC » 18 lip 2007, o 10:15

Jestech dumny z tego ze w tej trudnej sytuacji Polonii Bytom pomógł MÓJ klub. Nie rozumia wpisów żaboli. Ci co pisza że jak nie maja stadionu to maja grac w II lidze to wstawcie sie w ich miejsce i jak byście godali jak by Nasz klub był w takiej sytuacji??!! Nie sztuka jest być kibicem bogatego klubu!!!! Mom nadzieja ze kibice obu klubów zawrza ugoda na czas gry Bytomian na Cichej. Wola jeszcze jedna ŚLONSKO ekipa w OE niz gorolskie kluby typu Wisła.P czy Polonia.W

Tomasz
Kontakt:

#134 Post autor: Tomasz » 18 lip 2007, o 10:42

A skad jo Ci wezna wyliczenie skoro nie wiemy nawet ile zaplaci Polonia! Fakt jest ino taki, ze to miasto bydzie brało tyn szmal, a jo koplowi nie wierza!!! Po drugie nie nienawidza Poloni, bo nie mom zodnych uprzedzyn do tego klubiku! I srom na zaboli i ich serca ktorych nie majom podobnie jak mozgow! Chca ino dobrze do Ruchu, a reszta mie nie obchodzi....
Ruch Ruch HKS!

fuhr
Kontakt:

#135 Post autor: fuhr » 18 lip 2007, o 11:29

Tomasz pisze:A skad jo Ci wezna wyliczenie skoro nie wiemy nawet ile zaplaci Polonia! Fakt jest ino taki, ze to miasto bydzie brało tyn szmal, a jo koplowi nie wierza!!! Po drugie nie nienawidza Poloni, bo nie mom zodnych uprzedzyn do tego klubiku! I srom na zaboli i ich serca ktorych nie majom podobnie jak mozgow! Chca ino dobrze do Ruchu, a reszta mie nie obchodzi....
przypominam ze wlascicielem stadionu Ruchu jest miasto
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

ODPOWIEDZ