ODRA OPOLE - RUCH CHORZOW (niedziela 25.03.07r godz.14:40)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
kadett

#121 Post autor: kadett » 26 mar 2007, o 00:03

poraz kolejny wychodza CI NASI DUPNI KIBICE BHHAHAHAHAAH . ku*** jada na wleciala a jak wygrywali mecze to pewnie konia bili na gre ruchu. jakies foty wklejane i gadanie czy tak wyglada chlop z koncepcja. o ku***, TO JAKAS PARANOJA. TAK WYGLADA CHLOP KTORY Z TEJ DRUZYNY ZROBIL ku*** DRUZYNE KTORA ZACZELA WALCZYC I PRZYNOSIC NAM RADOSCI. wezscie wy lepiej zdupiajcie na giekse DUPNI KIBICE. ku*** wstyd, tego nei idzie czytac. chujowo graja to fakt ale od razu wieszac psy na wleciale to jakas kpina.

Harpo

#122 Post autor: Harpo » 26 mar 2007, o 00:08

kadett pisze:poraz kolejny wychodza CI NASI DUPNI KIBICE BHHAHAHAHAAH . ku*** jada na wleciala a jak wygrywali mecze to pewnie konia bili na gre ruchu. jakies foty wklejane i gadanie czy tak wyglada chlop z koncepcja. o ku***, TO JAKAS PARANOJA. TAK WYGLADA CHLOP KTORY Z TEJ DRUZYNY ZROBIL ku*** DRUZYNE KTORA ZACZELA WALCZYC I PRZYNOSIC NAM RADOSCI. wezscie wy lepiej zdupiajcie na giekse DUPNI KIBICE. ku*** wstyd, tego nei idzie czytac. chujowo graja to fakt ale pi***olic na wleciala to jakas kpina.
...ales pojechal chopie :shock: Walnij se seta, moze ochloniesz :wink:

kadett

#123 Post autor: kadett » 26 mar 2007, o 00:10

Harpo pisze:
kadett pisze:poraz kolejny wychodza CI NASI DUPNI KIBICE BHHAHAHAHAAH . ku*** jada na wleciala a jak wygrywali mecze to pewnie konia bili na gre ruchu. jakies foty wklejane i gadanie czy tak wyglada chlop z koncepcja. o ku***, TO JAKAS PARANOJA. TAK WYGLADA CHLOP KTORY Z TEJ DRUZYNY ZROBIL ku*** DRUZYNE KTORA ZACZELA WALCZYC I PRZYNOSIC NAM RADOSCI. wezscie wy lepiej zdupiajcie na giekse DUPNI KIBICE. ku*** wstyd, tego nei idzie czytac. chujowo graja to fakt ale pi***olic na wleciala to jakas kpina.
...ales pojechal chopie :shock: Walnij se seta, moze ochloniesz :wink:

nie no ogolnie jestem spokojny. tylko nei trawie takie przechodzenie w skrajnosci w skrajnosc. to sa chyba baby co wraz z przegranym meczem dostaja cioty.
w sumie nie bede sie wypowiadac wiele osob wie jacy to niektorzy zmienni sa buhahaha. pozdrawiam :)

Szajba
Kontakt:

#124 Post autor: Szajba » 26 mar 2007, o 00:29

kadet rozumia ze wlecialowi duzo zawdzieczomy ale jakos od tyj nowyj rundy nie mo jak narazie (mom nadzieja ze to sie zmieni) koncepcji jak poukladac taktyka i jakim skladem zagrac. Bezstuszz graja jak graja

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#125 Post autor: Simone » 26 mar 2007, o 00:45

Czasy protekcji sie skonczyly ...

W klubie sa pieniadze na to co sie pilkarzom obiecalo

Byly swietne warunki przygotowawcze do rundy rewanzowej

Jest silna jak na 2 lige , wyrownana kadra i trener pracujacy z druzyna juz ponad rok

A my oddajemy mecz z takimi ogorkami z Opola praktycznie bez walki i checi odrobiebia strat , zreszta z Polonia tez zaczeli sie ruszac dopiero przy 0:2

Mozna mecz przegrac ale nie w ten sposob , jak byla bieda bylem zawsze wyrozumialy nawet jak przegrywalismy u siebie z Mlawa :oops:

Teraz oczekuje tylko i wylacznie zwyciestw a jak porazka to pechowa i pilkarze maja sie slaniac na nogach

Z Polonia tylko i wylacznie pewne zwyciestwo i mam nadzieje ze pilkarze zdaja sobie sprawe ze wykorzystali mniej wiecej limit porazek na cala runde

ruby z kaliny

#126 Post autor: ruby z kaliny » 26 mar 2007, o 08:30

dzieki heli za opis - dojecholech z jednym blyndym
po drodze na A-4 spotkolech Volka i razym my siedzieli 20 minut w mlynie odry
potym juz obok Wos my byli
w drodze powrotny minolech ze 8 aut polonii ale mieli galy jak zech ich mijol ze 180 na blacie
doping extra jak zwykle zresztom z noszy strony
yno ta gra.... kurna co sie dzieje?
mysla ze z poloniom bydzie extra
i wy tyz tak myslcie a bydzie gut

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#127 Post autor: uRodzony na sektoRze » 26 mar 2007, o 08:58

Ja sam nie wiem co jest grane, niby wszystko Ok, organizacyjnie, skład wzmocniono a tu ... jedna bramka strzelona w 4 szpilach :shock: Przeciez nie mogli przez zime zapomniec jak sie gra. Dobrze ze pretendencji do awansu biorą z nas przyklad, bo narazie nic sie strasznego nie stało, no ale szpil z Polonia jest bardzo ważny.. Bez żadnej przesady licze na 10 tysięcy.

Obecne wyniki pozostawiaja wiele do zyczenia, ale jak wygrają z Polonią zapomne o tej kaszanie jaka grali do tej pory :wink:
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#128 Post autor: Scypion » 26 mar 2007, o 09:14

transfery nietrafione... może rozdupilo to atmosfera w szatni... pieron wie...może ci co grajom w 2 maja świadomość ze na 1 liga som za słabi i tez im sie nie chce...

Slooz

#129 Post autor: Slooz » 26 mar 2007, o 10:44

ku***, trocha żech sie już uspokoił... i tak se myśla, że wleciał mo racja.. każdy bal po ziemi to ku*** skokoł jak kałczuk :? niech sie ino trocha cieplej zrobi i ciulomy wszystkim... - a w piatek polonia wyjedzie stad z 4rema w plecy :!: :twisted:

Awatar użytkownika
ch-R

#130 Post autor: ch-R » 26 mar 2007, o 10:45

Mnie to je*** , oni maja ino awansowac do OE i tylko to sie liczy a jak oni to zrobia to mnie to nie rere

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#131 Post autor: Lutz » 26 mar 2007, o 12:04

albina pisze:A JAK ZECH WIDZIOŁ GRA JANOSZKI TO BRAK SŁOW TOTALNE DNO..ZRESZTA JAK CAŁA DRÓZYNA Z CWIELONGIEM NA CZELE CHŁOPAK SIE JUZ WYPOLIŁ CHYBA MU SIE TROCHA W GŁOWIE po***alo BO MYSLI ZE WISŁA SIE NIM ZAINTERESOWAŁA TO UMIE COS GRAC GÓWNO PROWDA..
Dyć łon sie jeszcze niy zapolił to po jakiymu sie już wypolił :?:

arcio
Kontakt:

#132 Post autor: arcio » 26 mar 2007, o 14:22

największym mankamentem naszego trenera jest chyba brak rozeznania co do pozycji na których dany zawodnik może grać
takie odnosze wrażenie bo kurde to że pepe może grać na lewej pomocy to nie znaczy że tam sie nadaje ecik albo jezierski

w opolu na lewej pomocy grało 4 zawodników!! a efekt mizerny :(

pepe po zeszłej rundzie mówił że lepiej mu na lewej pomocy to ... teraz gra wysuniętego napastnika :(

środek pomocy nie istnieje!! czy trener nie widzi że nie mamy kompletnie pożytku z tych środkowych pomocników?
czy bonczek ma abo na granie jak kiedyś mariusz?
nigdy nie jest za późno

ZIBI13
Kontakt:

#133 Post autor: ZIBI13 » 26 mar 2007, o 14:27

Bylem na meczu,dla mnie Janoszka byl cieniutki , odbijol sie od obroncow jak pingpong, majac napastnikow takich jak Jezierski,Ludzinski , Miki on robi eksperyment i wystawia Ja noszke? to juz Domzalski bylby o wiele lepszy.Samo ustawienie z jednym napastnikiem na tak slaba druzyne to jest BLAD i za to mam pretensje ,poza tym dla mnie Cwielag nie jest napastnikiem przy jego warunkach fizycznych, natomiast swietny do pomocy bo umie robic gre,bardzo dobry technicznie i ma ciag do przodu,na tak slaba druzyne jak ODRA nie mozna grac jednym napastnikiem !!! To znaczy ze na Polonie zagramy moze bez napastnika? Czy tym razem zle transfery zrobil Wlecial skoro nie graja?
Bramkarz tez musi kierowac obroncami i op***dalac tak jak to robi Miodzik!!!
Zmiany byly za puzno ,na druga polowe juz bym nie wpuscil Janoszki a Ludzinskiego tez o wiele wczesniej , bo czy sie przegrywa 0,1 czy 0,3 to nie ma roznicy trzeba wczesniej decydowac i ryzykowac.
Ten mecz mi przypomnial mecz z tamtego roku na Szczakowiance identiko.
Duzy minus dla wleciala , niech wkoncu postawi na sprawdzony sklad i przestanie eksperymentowac bo na to byl czas na obozach.
Wierze ze bedzie dobrze ze sie rozegraja ale i zaczna wygrywac bo jest paka mocna,naprawde nasi sa poukladanym mocnym i dobry technicznie zespolem,bylem na meczu w Bielsku dzien wczesniej z Lechia, no i Bielsko teraz to powinno grac w A klasie ,poziom zenada a wyszkolenie pilkarzy tez,i nie gral Pater , kontuzja ,Lechia dobrze poukladana ,solidna i dobrze strzelaja z dystansu.
Do zobaczenia na meczu z polonia.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#134 Post autor: 19r20 » 26 mar 2007, o 15:39

wiadomo że wierni pójdą na Polonie inni zostaną w domach, żadna nowość

a co do tego parodystycznego meczu to powiem tak

jeśli ktoś widział walkę i zaangażowanie w tym meczu ze strony Ruchu to:
a) był całkiem nawalony
b) był na innym meczu

Ruch oddał ten mecz, wogóle im nie zależało
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#135 Post autor: gerhat » 26 mar 2007, o 15:40

Na meczu nie byłem i nie widziałem go w TV może będę mniej radykalny.

Boli porażka, boli słaba gra pomocy, bolą niepotrzebne roszady w ataku, bo to moim zdaniem nie napadziory są przede wszystkim winni tym porażkom ale ludzie klupnijcie się w łeb, bo to co tu wypisujecie z kibicowaniem niewiele mo wspólnego.
Spalcie na stosie Wleciała i poru zawdników oraz powieście Klimka, a potem żądejcie obniżenia cen biletów. Aha, i darmowe drzewo Zientek powinien na te stosy wom załatwić. A co, należy się.

Rzykom o to aby nasze fuzbalery miały jakieś awarie neta i nie było im dane czytac co sądzą o nich "kibice".

W piątek momy idealny mecz na przełamanie się. Bedzie kur... cięzko bo z fromą nie za bardzo, ale właśnie to lubie w piłce od lat, jej wielka nieprzewidywalność i wiarę w zwycięstwo.
Mecz mozna wygrać.....

:flaga:

Zablokowany