Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Zmiany kadrowe w Ruchu Chorzów
200 tys zł to byłyby pewnie bardzo dobre pieniądze jakby im zależało.Pytanie czy on jeszcze łapie się na młodzieżowca ? To kluczowe w kwestii ich determinacji pozyskania go już teraz.W przeciwnym wypadku mogą podpisać i poczekać co dla nas też nie będzie złym rozwiązaniem.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a skąd pewność że go wezmą, gra 3 poziomy niżej, jeśli go wezmą po zimowych testach to pokaże tylko jak :
a) ten Raków ma słaby skład
b) jak ta ekstraklapa jest słaba że ekstraklasowy zespół "wzmacnia się" grajkiem z 4 ligi..
to że ma ambicje grac wyżej to normalne, kto by nie miał.. trochę jest ograny na poziomie 2 i też był w ekipie która zaliczyła spadek
nie wiem ile w tym prawdy ale transfermarkt podaje że jest opcja przedłużenia o rok.
b) jak ta ekstraklapa jest słaba że ekstraklasowy zespół "wzmacnia się" grajkiem z 4 ligi..
to że ma ambicje grac wyżej to normalne, kto by nie miał.. trochę jest ograny na poziomie 2 i też był w ekipie która zaliczyła spadek
nie wiem ile w tym prawdy ale transfermarkt podaje że jest opcja przedłużenia o rok.
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowak grał częściej na boku pomocy i tam jest obecnie spora luka bo został Winciersz i Paszek. Do środka mamy Fose,Sikore,Duchowskiego,Mokrzyckiego i Podgóra. Jest to chyba najlepiej obsadzona pozycja w klubie.Elmer pisze: ↑13 sty 2020, o 10:22Co to znaczy godnie zapłacić za zawodnika z III (!) ligi. Takie są fakty. Moim zdaniem lepiej żeby został, pomoże w awansie, odejdzie latem. W II lidze to już jednak inny świat. A ile za niego klub teraz dostanie 100 tys? 200 tys.? Z niewolnika nie ma pracownika, ale nie dziwi mnie, że chłopak ma ambicje.
Płonkę pamiętam z meczu z Rozwojem. Jeden z najlepszych u nich w derbach w kwietniu. Nie ma teraz Nowaka i potrzeba uzupełnienia środka pola.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- tedeus63
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowak 5bramek i Bartolewski 4 bramki i 2 asysty .pierwszy kontuzja i jak drugi odejdzie to straxymy zawodnikow ktorzy strzelili i asystowali przy 30% naszych bramek . Chcac awansowac nie mogymy puszczac takich zawodnikow.
- Jano99
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stricte środek na pewno nie. Lekko na prawo przesunięty.
Podobnie Nowak. Chociaż on też czasami całkiem w środku grał. Np. z Polonią jak Fosa miał pauzę za kartki.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
info najnowsze z klubu :"Bartol jutro do Nas wraca ale nie wiem jaka jest decyzja Rakowa. Jutro pewnie będzie wiadomo
A co do Ecika to wszystko będzie jasne w ciągu najbliższych kilku dni
"

A co do Ecika to wszystko będzie jasne w ciągu najbliższych kilku dni

od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- Adrian.G
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
c) ma obrotnego menago
viperR pisze: ↑13 sty 2020, o 13:17a skąd pewność że go wezmą, gra 3 poziomy niżej, jeśli go wezmą po zimowych testach to pokaże tylko jak :
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.
FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ten cały Martin Dobrotka ze stali... Też rozwiązał z nimi kontrakt. Może by za Ecikiem też do nos trefil? Ostatnio na turnieju charytatywnym Grodek opowiadol, że niezły z niego grajek i zadziorny. Chyba obrońca.. Doświadczenie Mo...
- sgR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Moze uda się kontrakt z Bartolewskim przedłużyć jeżeli nie będzie innej oferty z ekstraklasy ? Czas pokaże ale warto probowac
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
swoja drogą taki Grodek też by się przydał

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Bartol w Rakowie mialby jeszcze pol roku jako mlodziezowiec, stad tez pewnie zainteresowanie nim bylo.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...