Ktoś może pogoogluje i poszuko wypowiedź Grodka po szpilu Amica-Ruch ' 2011, bardzo bliźniaczo...Lukas89 pisze:I tak to można podsumować..Grodzicki: Stawka tego meczu nas sparaliżowała. Nie zagraliśmy nawet 30% z tego, co potrafimy i zasłużenie przegraliśmy. Legia ograła nas tylko i wyłącznie doświadczeniem. Zawaliła cała nasza drużyna. Nie byliśmy zespołem, który znają nasi kibice.
ps, wspomniałem o tym wcześniej - Ktoś wie może co miała symbolizować zmiana kapitana w drugiej połowie - Grzyb za Rafała ? Bo Grodzicki grał w drugiej połowie też, a opaske miał Wojtek...
Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Brawo dla Grodka za gre jak i za to co powiedział. Był jednym z niewielu któremu presja meczu nie podcieła szłap.
Hujowo Waldek zrobił że dał Peskovica zamiast Matko. Brawo dla Lisowskiego za strzał który oddał pod koniec meczu.
Przegraliśmy i trudno mamy jeszcze 3 arcy ważne mecze ba smiem twierdzić że każdy z tych meczów jest ważniejszy od tego pucharu. Myśle że po 3 meczu nikt nie będzie wspominał tego pucharu.
ljuboja h.j za tego łokcia to jest czerwona karteczka.
Hujowo Waldek zrobił że dał Peskovica zamiast Matko. Brawo dla Lisowskiego za strzał który oddał pod koniec meczu.
Przegraliśmy i trudno mamy jeszcze 3 arcy ważne mecze ba smiem twierdzić że każdy z tych meczów jest ważniejszy od tego pucharu. Myśle że po 3 meczu nikt nie będzie wspominał tego pucharu.
ljuboja h.j za tego łokcia to jest czerwona karteczka.
-
- Kontakt:
Zastanawiam się, czy wygralibyśmy dzisiaj z...Gryfem Wejherowo lub Arką Gdynia? Chcę przypomniec, że te zespoły walczyły na Łazienkowskiej i nawet bramki strzelały. A My? Ani w lidze, ani w PP Legii nic nie wtoczyliśmy.
Co do samego meczu to mecze o stawkę Nas paraliżują. I to nie pierwszy raz. Dzisiaj przegraliśmy w szatni. Fakt, że kilka dni wcześniej przegraliśmy z L zrobiło w szatni swoje. Trudno nawet napisac o zaangażowaniu, bo takiego nie było. Ale na pewno musimy się wzmocnic jeśli myślimy o pucharach. Ławki to my nie posiadamy. Jak dla Mnie najsłabszym ogniwem całej drużyny był Burliga (i to zresztą od kilku meczy). Dlatego niech wraca do Wisły. Jankowski w meczach z warszawiakami dostaje amnezji futbolowej, a tak nie może byc. NIC nie pokazał dzisiaj. Wolałem Niedzielana, który coś jednak "robił" i mógł zostac, a Jankowskiego zmienic Abbott. Zawiodłem się niestety na Zieńczuku. Kręcił On pomocą , a dziś? Przypuszczam, że kondycja siada. Tak jak większości drużyny i dlatego po tej rundzie trzeba szukac wzmocnień, a sprzedac tych,którzy są "kołem u wozu". Ale to już temat dla Pana Fornalika.
Mimo tego liczę na 3xR w najbliższych meczach, no i 15
Co do samego meczu to mecze o stawkę Nas paraliżują. I to nie pierwszy raz. Dzisiaj przegraliśmy w szatni. Fakt, że kilka dni wcześniej przegraliśmy z L zrobiło w szatni swoje. Trudno nawet napisac o zaangażowaniu, bo takiego nie było. Ale na pewno musimy się wzmocnic jeśli myślimy o pucharach. Ławki to my nie posiadamy. Jak dla Mnie najsłabszym ogniwem całej drużyny był Burliga (i to zresztą od kilku meczy). Dlatego niech wraca do Wisły. Jankowski w meczach z warszawiakami dostaje amnezji futbolowej, a tak nie może byc. NIC nie pokazał dzisiaj. Wolałem Niedzielana, który coś jednak "robił" i mógł zostac, a Jankowskiego zmienic Abbott. Zawiodłem się niestety na Zieńczuku. Kręcił On pomocą , a dziś? Przypuszczam, że kondycja siada. Tak jak większości drużyny i dlatego po tej rundzie trzeba szukac wzmocnień, a sprzedac tych,którzy są "kołem u wozu". Ale to już temat dla Pana Fornalika.

Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska
Arena C6
Arena C6
-
- Kontakt:
To tylko swiadczy o ich poziomie! Ile razy slyszalem, ze LEgia to ich najwiekszy wrog, wiekszy nich my. A tu takie podlizywanie....Szkoda slow. Mam nadzieje, ze nam pogratuluja 15 MP:)adriansh pisze:http://www.gornikzabrze.pl/pl-news,news ... aru_Polski to są hu**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Na TTV we wiadomościach - w I polowie kibice 7egii pokazali pirotechnike, natomiast w II odwdzieczyli sie ci z Ruchu... ku*** jakie miedia som wredne...
-
- Kontakt:
Kiedys przegrywalismy w szatni, bo balismy sie lepszych. Dzisiaj czesto my jestesmy tymi lepszymi albo swiadomie, nie z przypadku gramy o najwyzsze laury i to nas paralizuje. Poza tym futbol jaki prezentujemy w tej rundzie byl ofensywny i bardzo energochlonny. Niestety widac to na finiszu. Jestem jednak optymista co do 3 ostatnich meczy. Niestety nawet zwyciestwo we wszystkich trzech nie gwarantuje MP, ale teraz juz wiecej nie mozemy zrobic!orbiter pisze:Zastanawiam się, czy wygralibyśmy dzisiaj z...Gryfem Wejherowo lub Arką Gdynia? Chcę przypomniec, że te zespoły walczyły na Łazienkowskiej i nawet bramki strzelały. A My? Ani w lidze, ani w PP Legii nic nie wtoczyliśmy.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
Co do meczu
Jak zwodnikom zawodowym mogą się nogi powiązać??
Mecz tragedia to był anty futboll tylko ze my takie anty futboll gramy zawsze w najwazniejszych meczach
Skorża buraku jak widze ten uśmiech tego buraka i te kłamstwa ze nie gra siwa małpa Ljuboja a tu nagle gra
Proponuje nazwac od następnej edycji Puchar Legia Warszawa -- bo oczywiscie tradycyjnie znowu droge do finału będa mieli już mieli a za przeciwników znowu Rozwoje , Gryfy itd
Jak zwodnikom zawodowym mogą się nogi powiązać??
Mecz tragedia to był anty futboll tylko ze my takie anty futboll gramy zawsze w najwazniejszych meczach

Skorża buraku jak widze ten uśmiech tego buraka i te kłamstwa ze nie gra siwa małpa Ljuboja a tu nagle gra

Proponuje nazwac od następnej edycji Puchar Legia Warszawa -- bo oczywiscie tradycyjnie znowu droge do finału będa mieli już mieli a za przeciwników znowu Rozwoje , Gryfy itd

-
- Kontakt:
przecież dzieciak Żyro powiedział, że droga do pucharu było długa i... ciężka. Więc nie rozumiem o co Wam chodzi.
Ciekawe czy w następnym sezonie też będą tak losowali. Na pewno w pierwszej rundzie Legia musi mieć łatwego rywala, bo kaczka z paskiem i kilku innych będzie miało pauzę w jednym meczu
Ciekawe czy w następnym sezonie też będą tak losowali. Na pewno w pierwszej rundzie Legia musi mieć łatwego rywala, bo kaczka z paskiem i kilku innych będzie miało pauzę w jednym meczu
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
nie gadać o Legii. Toc to dzisiaj zaprezentował Ruch to jakaś masakra. W moim przekonaniu Trener musi się ogarnąc bo na wiosnę Ruch nie osiągnął nic, kompletnie nic.
-
- Kontakt:
Czas zapomnieć o pucharze,każdy widział jak nas dziś sparaliżowało i skupić się na lidze, ale nie podkreślając,że gramy ze słabszymi (bo to tylko teoretycznie,a w praktyce mogą nas zaskoczyć), tak więc teraz liczy się walka na maxa o najwyższy stopień pudła:)
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Problem lezy gdzie indziej. Ilu mlodych graczy jest wprowadzanych do naszej druzyny? Nie wymagajamy od nastarszej druzyny w lidze cudow.Trzymecze do konca zaecyduja czy zapomnimy o tym pucharku cwksu
-
- Kontakt:
Zgadza się: Malinowski, Straka, Zieńczuk, Grodzicki, Grzyb. Niestety ,ale jak niektórzy z nich staja się najlepeszymi graczami (i podstawowymi) to....gdzie młodzi "gniewni"? Jeden Piech czy Jankowski to STANOWCZO za mało.
Lisowski i Burliga muszą się spooooro nauczyć, z optymizmem patrzęna Lewczuka.
Tak to już jest kiedy przychodzi taki mecz: psioczymy i narzekamy, ale Legia obnażyła wszystkie nasze słabe strony, choć być może mecz przegrali już w szatni.
Aczkolwiek wielki błąd na początku meczu zrobił swoje (jak może Ludojada zostawić SAMEGO?!)...
Ale jestem przybity: najpierw Ruch, potem Barca..Brakuje jeszcze Bayernu do wielkich przegranych...
Lisowski i Burliga muszą się spooooro nauczyć, z optymizmem patrzęna Lewczuka.
Tak to już jest kiedy przychodzi taki mecz: psioczymy i narzekamy, ale Legia obnażyła wszystkie nasze słabe strony, choć być może mecz przegrali już w szatni.
Aczkolwiek wielki błąd na początku meczu zrobił swoje (jak może Ludojada zostawić SAMEGO?!)...
Ale jestem przybity: najpierw Ruch, potem Barca..Brakuje jeszcze Bayernu do wielkich przegranych...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
właśnie przyjechałem i jeszcze jestem w szoku nad podejściem piłkarzy do meczu,zero walki mecz odpuszczony od początku nawet kibice Legi mówili na trybunach że takiego słabego Ruchu nie widzieli,jest mi zanich wstyd,brawa zato do kibiców za doping
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mi na szczęscie Niebiescy z Londynu dzisiaj jakoś ten humor to zbilansowali
. Jeśli chodzi o naszych z Chorzowa, to ten mecz przegrali tylko i wyłącznie sami ze sobą. Widać było, że są sparaliżowani stawką i otoczką, nie byliśmy w stanie się przeciwstawić Legii i musimy to przyjąć z pokorą. Oby to nie rzutowało na najwazniejsze 3 mecze być może ostatnich lat!

In Siemian We Trust
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Gry komentował nie będę, ale skoro na tle zawodników "podstawowych" wyróżnia się Grzybek, albo nie gorzej od wspomnianych gra Lisowski, to dla mnie oznacza to po prostu zmęczenie sezonem. I to jest najbardziej niepokojące, bo przed nami ciężki mecz z łksem. A ławkę mamy jaką mamy.
Ogólnie dzisiaj nie funkcjonowało nic
Ogólnie dzisiaj nie funkcjonowało nic

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!