Transfery - zima 14/15
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 14/15
Ale Kuś mimo wszystko coś nam dał
Wiem ze to tylko dwie asysty, ale jedna jest póki co historyczna.

-
- Kontakt:
Chyba nie wiesz co piszesz14182888 pisze:Dobry chop szkoda, że tak się potoczyło, Konczkowski to słabeusz

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
możesz poprzeć jakimiś argumentami tako opinia??!!14182888 pisze:Dobry chop szkoda, że tak się potoczyło, Konczkowski to słabeusz
Kuś póki co to kolejny inwalida w naszej kadrze... Martin natomiast staję się z sezonu na sezon lepszym grajkiem
i obecnie według mnie jest mocnym ogniwem pierwszej jedenastki.
SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie
-
- Kontakt:
Ty byś za jedno podanie pomniki stawiał. Konczkowski ma duży potencjał i jak tak dalej będzie się rozwijał to może prezentować ten poziom co np. Baszczyński. W końcówce rundy jeden z najlepszych, z Piastem bardziej z tyłu, bo chyba takie były założenia, że ma się nie podłączać. Pisanie, że to słabeusz jest dla mnie śmieszne i pokazuje, że jesteś piłkarski laik14182888 pisze:Zwyczajne moje obserwacje, Konczkowski nigdy by nie zrobił tego co Kuś w Danii, młody jest może się rozwinie
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
jak idzie o podlaczanie sie do ataku to kus poza stalymi fragmentsmi nawet niy wiy kaj je tor przeciwnika.... porownywanie tych 2 grajkow to wogole kosmos...Elmer pisze:Ty byś za jedno podanie pomniki stawiał. Konczkowski ma duży potencjał i jak tak dalej będzie się rozwijał to może prezentować ten poziom co np. Baszczyński. W końcówce rundy jeden z najlepszych, z Piastem bardziej z tyłu, bo chyba takie były założenia, że ma się nie podłączać. Pisanie, że to słabeusz jest dla mnie śmieszne i pokazuje, że jesteś piłkarski laik14182888 pisze:Zwyczajne moje obserwacje, Konczkowski nigdy by nie zrobił tego co Kuś w Danii, młody jest może się rozwinie
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
- Kontakt:
A kiedy te doswiadczenie ma zdobyc?
I czym zaslynal na pilkarskich salonach w Danii Kus? Pytam bez spiny.
I czym zaslynal na pilkarskich salonach w Danii Kus? Pytam bez spiny.
-
- Kontakt:
Nie, napisałeś, że to słabeusz, a to jest różnica14182888 pisze:Napisałem może się rozwinie , nie odmawiam mu potencjału ale póki co żadnym super obrońcą nie jest
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Kiler1989
- Kontakt:
Konczi wsytrzeli zoboczycie!!! na Wawlu całe zycie pomocnik dopiero w Ruchu zrobiono z niego obronce!!! piszczek tyz zaczynol jako napastnik!! Martin mo potencjał i bydzie w Ruchu na lata!!!
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]
-
- Kontakt:
jo je jego fanem praktycznie od pierwszego szpilu, ino na razie niy mo kiedy sie rozwinac... Tzn. zawsze jak zaczynol grac w podstawowym skladzie to abo kontuzja, abo go Janek odsunal od zespolu... A za kazdym razem wg mie bylo widac jak sie rozkreco. Oby wiosna bylo jego.Kiler1989 pisze:Konczi wsytrzeli zoboczycie!!! na Wawlu całe zycie pomocnik dopiero w Ruchu zrobiono z niego obronce!!! piszczek tyz zaczynol jako napastnik!! Martin mo potencjał i bydzie w Ruchu na lata!!!
-
Fan hehe. Jednak. To dlatego żeś szkamroł, jak sie pisało że Kuś gro, a Konczi nie. Kuś był lepszy, w tym okresie w LE, jak i w lidze. Nie jak piszesz, że zostoł "brutalnie" pozbawiony pierwszego składu, ale Kuś w tym jego dobrym czasie, był zdecydowanie lepszy niż Konczi. Jego gra współgrała z całą resztą, a Konczi był schematyczny i po prostu słabszy. Doświadczenie przemawiało za Kusiem i jego gra wtedy była dobra. Później sie to zmieniło.19aRtuR20 pisze:jo je jego fanem praktycznie od pierwszego szpilu, ino na razie niy mo kiedy sie rozwinac... Tzn. zawsze jak zaczynol grac w podstawowym skladzie to abo kontuzja, abo go Janek odsunal od zespolu... A za kazdym razem wg mie bylo widac jak sie rozkreco. Oby wiosna bylo jego.Kiler1989 pisze:Konczi wsytrzeli zoboczycie!!! na Wawlu całe zycie pomocnik dopiero w Ruchu zrobiono z niego obronce!!! piszczek tyz zaczynol jako napastnik!! Martin mo potencjał i bydzie w Ruchu na lata!!!
-
- Kontakt:
Fan w sensie, ze mi sie podobala jego gra
Jak to nie? Zagrol dwa szpile, z Vaduz i Slaskiem, przez wszystkie sparingi wczesni grol, a potem nagle go Janek odstawil... Jakos niy kojarza, zeby odstowol od poziomu reszty druzyny, przypominom, dwa szpile. Kuś wtedy chyba ledwo co podpisoł kontrakt, nawet Helik najpierw groł na boku obrony. Sie przypomnij co Helik wyprawiol, te nerwy wszystkich

Jak to nie? Zagrol dwa szpile, z Vaduz i Slaskiem, przez wszystkie sparingi wczesni grol, a potem nagle go Janek odstawil... Jakos niy kojarza, zeby odstowol od poziomu reszty druzyny, przypominom, dwa szpile. Kuś wtedy chyba ledwo co podpisoł kontrakt, nawet Helik najpierw groł na boku obrony. Sie przypomnij co Helik wyprawiol, te nerwy wszystkich
-
Postawił Janek na niego i sie nie pomylił. Masz archiwalne szpile Ruchu, to oceń przydatność Kusia, a wcześniej Konczkowskiego. Może jako Fan, nie widziałeś pewnych zachowań Martina, jak grał przed Kusiem.19aRtuR20 pisze: Kuś wtedy chyba ledwo co podpisoł kontrakt,
-
Elmer pisze:A masz pewność, że Visnakovs odpali, że Efir kolejny raz nie złapie kontuzji. Ewentualny milion można nadrobić wyższym miejscem w tabeli dzięki golom Kuświka.RuRek pisze:Jest szansa na kasę za Kuświka i nie wzmacnianie innych ligowców, to nie. Nosz ku*** mać. A Efir i Visnakovs niech sobie grają w rezerwach...
Poza tym w Chinach nie ma gołębi tylko sam ryż i Radović
Jest dwóch dobrych napastników, na pewno jedyn z nich bedzie strzeloł tyla, co Kuświk, a może i wiyncyj.Teraz momy o jednego za dużo i jak jes okazja, to trza go sprzedać... Visnakovs za ftorego Ruch doł kasa ogóle niy gro, a Efir ino ogony. Pod kilkoma wzgledami taki Efir byłby lepszy od G.K
Campeones!
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Pod jakimi wzgledami? Mo fajniejsze szczewiki?RuRek pisze:Elmer pisze:A masz pewność, że Visnakovs odpali, że Efir kolejny raz nie złapie kontuzji. Ewentualny milion można nadrobić wyższym miejscem w tabeli dzięki golom Kuświka.RuRek pisze:Jest szansa na kasę za Kuświka i nie wzmacnianie innych ligowców, to nie. Nosz ku*** mać. A Efir i Visnakovs niech sobie grają w rezerwach...
Poza tym w Chinach nie ma gołębi tylko sam ryż i Radović
Jest dwóch dobrych napastników, na pewno jedyn z nich bedzie strzeloł tyla, co Kuświk, a może i wiyncyj.Teraz momy o jednego za dużo i jak jes okazja, to trza go sprzedać... Visnakovs za ftorego Ruch doł kasa ogóle niy gro, a Efir ino ogony. Pod kilkoma wzgledami taki Efir byłby lepszy od G.K
-
- Kontakt:
ja, nowe
podpisoł umowa z adidasem