Zimowe transfery 2007/2008
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a czujecie klimat jak by przyszol do nos i 2 marca jebnol 2 tory do nos i pokazoł fakero w strone zaboli ? hahaASTE pisze:http://www.goool.pl/main.php?id=9774 jarka na sprzedaż!ja wiem że żaba ale konkretny napastnik

ps. to tak pol zartem , pol serio

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
hmmm Nowacki jest napewno wzmocnieniem , mysle ze Brzyski rowniez
Straka i Grodzicki , ktory mam nadzieje okaze sie dobrym obronca i podejzewam ze na duzo wiecej nie mozemy liczyc
Ale jak te transfery beda trafione i kontuzje beda nas omijac powinno wystarczyc zeby ten zespol zaczal grac
Nawet mozna 11 typowac prawie w ciemno :
Pilarz - Nykiel Baran Grodzicki Brzyski - Grzyb Straka Nowacki Balaz - Fabus i stawiam na Janoszke od nowej rundy
Ten Malkowski by sie przydal zeby naciskac Balaza
Straka i Grodzicki , ktory mam nadzieje okaze sie dobrym obronca i podejzewam ze na duzo wiecej nie mozemy liczyc
Ale jak te transfery beda trafione i kontuzje beda nas omijac powinno wystarczyc zeby ten zespol zaczal grac
Nawet mozna 11 typowac prawie w ciemno :
Pilarz - Nykiel Baran Grodzicki Brzyski - Grzyb Straka Nowacki Balaz - Fabus i stawiam na Janoszke od nowej rundy
Ten Malkowski by sie przydal zeby naciskac Balaza
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
Godzicki nasz od lipca poki co
Ciach http://www.90minut.pl/news.php?id=671184
Tak w ogole to teraz mamy obrone z Radomia i Wieliczki Taka ciekawostka
Ciach http://www.90minut.pl/news.php?id=671184
Tak w ogole to teraz mamy obrone z Radomia i Wieliczki Taka ciekawostka
-
- Kontakt:
nie chce mi sie czytac poprzednich stron - co z Sikorą? podobno odchodzi z Groclinu. Co z Lilo? Uciułają dziewczyny na niego kasa?
Moja jedenastka
Pilarz (Perdijic) - Nykiel Baran Grodzicki Brzyski - Grzyb Feruga Nowacki Balaz - Cwielong Janoszka
Ino, ze kochany pan Radolsky postawi jeszcze napewno na Fabusa
i tego Strake o ile przyjdzie... 
Moja jedenastka
Pilarz (Perdijic) - Nykiel Baran Grodzicki Brzyski - Grzyb Feruga Nowacki Balaz - Cwielong Janoszka
Ino, ze kochany pan Radolsky postawi jeszcze napewno na Fabusa

[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
gadanie w tej chwili jaka ma być jedenastka jest zupełnie bez sensu, jak nikt jeszcze zawodników nie widział, a nawet jeśli to, to co oni teraz prezentują jest daleki od formy w trakcie rozgrywek. Jeśliby zaś patrzeć na ostatnią rundę, to stawianie Ecika przed Fabusem może tylko śmieszyć.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
binaR, ty jesteś normalny? Skąd wiesz ja gra Feruga? Widziałeś go kiedyś? Dajesz go do 11, a nie wiesz jak gra. Ktoś powie że jest dobry to ty go chop do 11
Tak samo jak Ten Brzyki myślisz, że jak przyszedł z Korony to na pewno u nas będzie dobrze grał? Grodzickiego też widziałeś w akcji?

JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
zapomniałes dodac ..." nie chce mi sie myśleć".binaR pisze:nie chce mi sie czytac poprzednich stron - co z Sikorą? podobno odchodzi z Groclinu. Co z Lilo? Uciułają dziewczyny na niego kasa?
Moja jedenastka
Ino, ze kochany pan Radolsky postawi jeszcze napewno na Fabusa :rotfl: i tego Strake o ile przyjdzie... :/
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
- Kontakt:
19HKS20 O Ferudze wiem napewno wiecej niz ty a co do innych ktorych wymienilem to napewno sa lepsi od dotychczasowych graczy. Chyba nie powiesz, jesli jestes normalny, ze lepiej dac Adamskiego i bande....Nastepne twoje pytanie: Tak mysle, ze u nas beda dobrze grali bo niby po co ich Radolsky sciagal? To nie jest 3 liga zeby byly jakies nie wypaly tu musi byc juz poziom 1 ligi
aju marna prowokacja napinaczu juz ci cos napisalem na pw
Tak jak napisalem to jest MOJA JEDENASTKA nie wasza, nie Radolsky'ego wiec jak sie nie podoba to nie komentuj
Tak jak napisalem to jest MOJA JEDENASTKA nie wasza, nie Radolsky'ego wiec jak sie nie podoba to nie komentuj
[img]http://img45.imageshack.us/img45/4044/adammalyszfannl6hn6.png[/img]
-
- Kontakt:
kolego pare kwestii.binaR pisze:19HKS20 O Ferudze wiem napewno wiecej niz ty a co do innych ktorych wymienilem to napewno sa lepsi od dotychczasowych graczy. Chyba nie powiesz, jesli jestes normalny, ze lepiej dac Adamskiego i bande....Nastepne twoje pytanie: Tak mysle, ze u nas beda dobrze grali bo niby po co ich Radolsky sciagal? To nie jest 3 liga zeby byly jakies nie wypaly tu musi byc juz poziom 1 ligi
1 to nie prowakacja. To ma cie zmusic do tego abyś czytał forum i nie zadawał pytan tych którzy już wałkowali. Robi sie zamęt
2 nie wypowiadaj sie na mój temat okresleniem i w dodatku błednym. Nie znasz mnie ...wiec ciach bajera!!!
MŁODZI TRENUJCIE!!!
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt: