Sezon 2022/2023
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sezon 2022/2023
Póki co dobry wynik w Łęcznej! Oby tak dalej
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !
-
- Kontakt:
Tymczasem na forum Wisły nadal dyskusja, że nie powinni wychodzić na mecz z Puszczą i czy murawa w Gliwicach powinna być dopuszczona do rozgrywek ligowych 
Aż liczę na to, że w tak samo 'drewniany' sposób ich ogramy i zamkniemy japy.
Ostatnio była wymiana zdań o Mokrym, który ograł Wójtowicza i porównanie poziomów, a dzisiaj Mokrego ograł siatką Dziwniel tak, że ten musiał faulować.
Jak dzisiaj ŁKS przegra to się jeszcze może ładnie zamieszać w czubie tabeli do końca sezonu.

Aż liczę na to, że w tak samo 'drewniany' sposób ich ogramy i zamkniemy japy.
Ostatnio była wymiana zdań o Mokrym, który ograł Wójtowicza i porównanie poziomów, a dzisiaj Mokrego ograł siatką Dziwniel tak, że ten musiał faulować.
Jak dzisiaj ŁKS przegra to się jeszcze może ładnie zamieszać w czubie tabeli do końca sezonu.
-
- Kontakt:
Frajerstwo Łęcznej, zmarnowali karnego i dali sobie wbić w 94 minucie.
-
- Kontakt:
- Rickenn10
- Kontakt:
Zydki jednak wcisnęły na remis.
,,Teoretycznie" my i Puszcza mamy najmniej spotkań z drużynami z czołówki do końca sezonu bo już tylko 2 takie spotkania z czego puszcza ma zaległy mecz bez tego zostaje im tak naprawdę tylko Arka z czołówki.
Wisła i Łks po 4 takie spotkania z czego Wisła jeszcze Łęczna i Stal dodatkowo.
Termalica 5 z czołówki plus Łęczna.
Podbeskidzie 3 z czołówki plus Łęczna.
Patrząc na układ tabeli mamy szansę na zdobycie największej ilości punktów obok Puszczy właśnie.
Co to będzie co to będzie. Oby chłopcy się nakręcili teraz na Somalii na nowo!
,,Teoretycznie" my i Puszcza mamy najmniej spotkań z drużynami z czołówki do końca sezonu bo już tylko 2 takie spotkania z czego puszcza ma zaległy mecz bez tego zostaje im tak naprawdę tylko Arka z czołówki.
Wisła i Łks po 4 takie spotkania z czego Wisła jeszcze Łęczna i Stal dodatkowo.
Termalica 5 z czołówki plus Łęczna.
Podbeskidzie 3 z czołówki plus Łęczna.
Patrząc na układ tabeli mamy szansę na zdobycie największej ilości punktów obok Puszczy właśnie.
Co to będzie co to będzie. Oby chłopcy się nakręcili teraz na Somalii na nowo!
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No ale i tak dobra wiadomości ze ŁKS traci punkty tam gdzie my je zyskaliśmy
-
- Kontakt:
Mimo wszystko Wisła i ŁKS przegrywały a wciąż było widać wyraźna przewagę. u nas mi się zdaje to jest bij a leć, może odgwiżdże karnego i będziemy chwalić za walkę. jasne, czy to gol z karnego czy z gry to wciąż taka sama wartość, ale tego mi brakuje u nas gdzie mimo straty bramki przeciwnik nagle się zesra od naporu naszego
-
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niemniej chyba dzis Mokry najlepszy w ŁKSie.
szkoda ze Łeczna nie wbila tego karnego, to juz by sie pewnie nie odrodzili. pisalem przed tym meczem, ze teraz wjezdzaja na bardzo ciezki kalendarz.
przewaga Łksu to byla widoczna w koncowce jak Łęczna zaczela zdychac. wczesniej to ja tam zadnej przewagi nie widzialem. Łęczna miala tez swoje sytuacje procz karnego.
we wczesniejszym dzisijeszym meczu poziom byl taki, ze polecalbym go wszystkim forumowym szkamraczom
szkoda ze Łeczna nie wbila tego karnego, to juz by sie pewnie nie odrodzili. pisalem przed tym meczem, ze teraz wjezdzaja na bardzo ciezki kalendarz.
przewaga Łksu to byla widoczna w koncowce jak Łęczna zaczela zdychac. wczesniej to ja tam zadnej przewagi nie widzialem. Łęczna miala tez swoje sytuacje procz karnego.
we wczesniejszym dzisijeszym meczu poziom byl taki, ze polecalbym go wszystkim forumowym szkamraczom

wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Łęczna od zmiany trenera potwór. Mimo straty gola w końcówce dziś to i tak wynik niespodziewany.
Remisy z ŁKS, Chojnicami i nami. Wygrana z Arką i Odrą, a porażka z Rakowem 0:1.
Co do rozważań na temat terminarza.
Jeśli Puszcza wygra jutro z Termalicą to ich obawiam się najbardziej w kontekście zrzucenia nas z drugiego miejsca. Zostanie im na rozkładzie tylko Arka i doły tabeli (SNS, Sovia, Odra, Katowice, Tychy, Skra, Chrobry).
Termalica łatwo nie ma i zaczyna serię Puszcza, ŁKS, Łęczna, PBB. Na bank stracą dużo punktów, a potem jeszcze zostaną im Wisła i Arka + ZS, SNS, Sovia. Mogą się wykoleić.
Arki do walki o bezpośredni awans nie liczę- nie wierzę, że będą w stanie, ale za to niech zabiorą parę punktów w meczach z Puszczą, Termalicą i ŁKS
Wisła ma faktycznie najtrudniejszy terminarz- następna Stal, która ogarnęła mecz sezonu kolejkę temu, potem my i zostają jeszcze ŁKS, Termalica, PBB i mocna Łęczna. Do tego Chojnice i ZS. Liczę, że co najmniej 3x się mocno potkną, ale wciąż nasz bezpośredni mecz będzie cholernie ważny.
ŁKS następne mecze z Termalicą i PBB, więc mogą potwierdzić słabszą formę. Na ZS, SNS, Sovii i Odrze mogą zdobyć trochę punktów, ale nadal zostaje im Wisła i Arka. Niech wygrywają z silnymi i tracą ze słabymi
Co kolejkę czekają nas mecze między czołówką, więc siłą rzeczy będziemy na tym zyskiwać.
26 kolejka- Puszcza-Termalica
27 kolejka- Termalica-ŁKS
28 kolejka- Ruch-Wisła
29 kolejka- Arka-Puszcza
30 kolejka- Wisła-ŁKS
31 kolejka- Arka-Ruch ; Wisła- Termalica
33 kolejka- Arka- ŁKS
34 kolejka- Arka- Termalica
Obawiam się, że różnica między 2, a 4 miejscem to może być 1, max 2 punkty. Każdy zdobyty w końcówce, rzutem na taśmę, czy nawet z tymi z miejsc spadkowych, może być na wagę złota. Pamiętajcie, że jeśli nie awansujemy bezpośrednio, to potem od miejsca w tabeli zależy miejsce rozegrania barażu. W przypadku takiej samej liczby punktów liczy się bilans bramek, a potem liczba zdobytych. My strzelamy dosyć mało, więc jeszcze mniej możemy tracić.
"Z Bogiem i po... Ekstraklasę!"
Remisy z ŁKS, Chojnicami i nami. Wygrana z Arką i Odrą, a porażka z Rakowem 0:1.
Co do rozważań na temat terminarza.
Jeśli Puszcza wygra jutro z Termalicą to ich obawiam się najbardziej w kontekście zrzucenia nas z drugiego miejsca. Zostanie im na rozkładzie tylko Arka i doły tabeli (SNS, Sovia, Odra, Katowice, Tychy, Skra, Chrobry).
Termalica łatwo nie ma i zaczyna serię Puszcza, ŁKS, Łęczna, PBB. Na bank stracą dużo punktów, a potem jeszcze zostaną im Wisła i Arka + ZS, SNS, Sovia. Mogą się wykoleić.
Arki do walki o bezpośredni awans nie liczę- nie wierzę, że będą w stanie, ale za to niech zabiorą parę punktów w meczach z Puszczą, Termalicą i ŁKS

Wisła ma faktycznie najtrudniejszy terminarz- następna Stal, która ogarnęła mecz sezonu kolejkę temu, potem my i zostają jeszcze ŁKS, Termalica, PBB i mocna Łęczna. Do tego Chojnice i ZS. Liczę, że co najmniej 3x się mocno potkną, ale wciąż nasz bezpośredni mecz będzie cholernie ważny.
ŁKS następne mecze z Termalicą i PBB, więc mogą potwierdzić słabszą formę. Na ZS, SNS, Sovii i Odrze mogą zdobyć trochę punktów, ale nadal zostaje im Wisła i Arka. Niech wygrywają z silnymi i tracą ze słabymi

Co kolejkę czekają nas mecze między czołówką, więc siłą rzeczy będziemy na tym zyskiwać.
26 kolejka- Puszcza-Termalica
27 kolejka- Termalica-ŁKS
28 kolejka- Ruch-Wisła
29 kolejka- Arka-Puszcza
30 kolejka- Wisła-ŁKS
31 kolejka- Arka-Ruch ; Wisła- Termalica
33 kolejka- Arka- ŁKS
34 kolejka- Arka- Termalica
Obawiam się, że różnica między 2, a 4 miejscem to może być 1, max 2 punkty. Każdy zdobyty w końcówce, rzutem na taśmę, czy nawet z tymi z miejsc spadkowych, może być na wagę złota. Pamiętajcie, że jeśli nie awansujemy bezpośrednio, to potem od miejsca w tabeli zależy miejsce rozegrania barażu. W przypadku takiej samej liczby punktów liczy się bilans bramek, a potem liczba zdobytych. My strzelamy dosyć mało, więc jeszcze mniej możemy tracić.
"Z Bogiem i po... Ekstraklasę!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Puszcza chyba nie ma stadionu na Ekstraklasę. Dla nich I liga to maks jeżeli chodzi o organizację klubu, raczej nie będą się bić do końca
-
- Kontakt:
- kroy
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
po***alo mi się

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
glosili chyba nawet gdzies, ze chca awansowac na 100 lecie, nawet jakby te Ekstraklase mieli grac w MIelcu, Niecieczy czy Krakowie.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
co forumowi eksperci i wszechwiedacy powiedza o formie czolowki 1 ligi ? Bo jesli chodzi o styl to tylko Stal moze sie podobac a tu niektorzy pisali ze nie nadajemy sie do pierwszej 6tki