ironiom mozna nazwac postawe pilkarzy Ruchujabolgo pisze:Fajno ironia 2 - 3 slonzokow na placu :pvesti pisze:jo sie pytom kaj ten slonski charakter???
wstyd ku***
Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Re: Puchar Polski - sezon 2011/2012
-
- Kontakt:
Akurat po Tobie spodziewałem się większego serca i wiary. Ale jak już nawet tak myśleć, to chyba losersPatton pisze:Spoko - mozesz sobie wybierac. Nic z tego nam nie grozi. We're fucking loosers!!Witek46 pisze:Jesteście mocno niesprawiedliwi z tym Jankowskim. Widocznie oceniacie go swoją miarą. Mnie się wydawało, że Jankowski był dzisiaj tak dobry jak reszta drużyny z wyjątkiem Niedzielana i Skutera, którzy grali jeszcze gorzej. Ale jak chcecie robić z niego zdrajcę - trudno. Ruch i tak będzie miał z niego więcej niż uważacie, bo to największy talent w naszej drużynie i sprzedamy go za największą kasę.
A co do meczu: Legia ma od nas lepszych piłkarzy i jak się sprężą, to są lepszą drużyną. Zastanówcie się: ilu naszych piłkarzy chciałaby Legia? Jankowskiego? Może. A kogo jeszcze? Nikogo!
To co mi się dzisiaj nie podobało, to wrażenie, że nasi poddali się przed meczem. Oczywiścienie można odmówić waleczności pojedyńczym piłkarzom ale jako drużyna byliśmy przegrani.
Ale nic, walczymy dalej. Jeśli miałbym do wyboru Puchar albo Mistrzostwo, wybrałbym mistrzostwo. A na 15 gwiazdkę nadal mamy szansę.![]()

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Kontakt:
KOSZMAR...
Koszmarne podania, koszmarne przyjęcia, koszmarne rozgrywanie akcji, koszmarne strzały (te kilka TYLKO).
Oddaliśmy im puchar za darmo.
Jestem zawiedziony i zniesmaczony.
PS. bez Piecha nie ma gry: to on szarpie z przodu, to on jest często faulowany=wolne, to on prowokuje do ostrzejszej gry.
Brakowało Djokica: ten synek przynajmniej nie odpuszcza.
Nie mamy zmienników, jak dociągniemy w lidze na 3 miejscu to będzie mega sukces
Koszmarne podania, koszmarne przyjęcia, koszmarne rozgrywanie akcji, koszmarne strzały (te kilka TYLKO).
Oddaliśmy im puchar za darmo.
Jestem zawiedziony i zniesmaczony.

PS. bez Piecha nie ma gry: to on szarpie z przodu, to on jest często faulowany=wolne, to on prowokuje do ostrzejszej gry.
Brakowało Djokica: ten synek przynajmniej nie odpuszcza.
Nie mamy zmienników, jak dociągniemy w lidze na 3 miejscu to będzie mega sukces

Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Lysy guknij sie z kim 'majster' Legia przegrol i tracil punkty w lidze. Same wisly, amici, polonie i korony. Wszystkie konkretne ekipy ino z nami robili co chcieli. Po prowdzie to momy nostympny sezon kaj majstra rownie dobrze mogliby my niy przyznac.Lysy pisze:Mistrzostwo po przegranych meczach z Legią byłoby ślepym mistrzostwem. Jak ma być "MEISTER" to honorowy a nie lipny. Dla mnie Waldi musi od meczu z ŁKS budować nowy zespół. Aż strach sie bać co będzie znów w meczach z Szachtarami , La Valettą czy inkszą padliną ,która nam dowali. Wiecie co jest teroz największym priorytetem dla tego klubu ? Nowy stadion. A w sobota szmary z Łks -pewne. Znów końcówka sezonu tradycyjnie do bani.Witek46 pisze: Ale nic, walczymy dalej. Jeśli miałbym do wyboru Puchar albo Mistrzostwo, wybrałbym mistrzostwo. A na 15 gwiazdkę nadal mamy szansę.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
- asien92
- Kontakt:
Trzeba przyznać, że Legia była lepsza ! Przynajmniej nasi kibice do końca dopingowali naszych <3
I tak jestem z nich dumna, że doszli do finału
RUCH RUCH HKS !!!!!!!!

Moje życie jest NIEBIESKIE!!
RUCH RUCH HKS!
RUCH RUCH HKS!
-
- Kontakt:
wymień głośniki w doma... Jo słuchoł specjalnie na słuchawkach...teamdox pisze:Masakra.. teraz można przeczytać, jacy to jesteśmy anty patrioci, że hymn wygwizdaliśmy
-
- Kontakt:
Jak wygrana to euforia, jak przegrana to katastrofa. Opanujcie się troche. Ruch jaki potencjał ma, taki ma. Moim zdaniem z drżyny jest wyciśnięte maksimum, więc czasem zdarzy się dobry mecz, a czasem gorszy, taki sport, taki futbol. Czasem gra się tak jak przeciwnik pozwala, a LEgii, no cóż dziś wychodziło praktycznie wszystko. Gdy jest zły dzień, to czasem się przegrywa, ale dla mnie i tak Ruch jest kwintesencją tego sezonu i w Ekstraklasie i PP.
- nowy84
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Burliga-jakim prawem ubiera koszulke z eRką na pieRsi tego zrozumiec niy potrafia
Jankowski - czas tego pana w Ruchu sie wlasnie konczy
Straka- co sie z nim stalo tego nie wiem
Grodek - jak widac musi dostac " w ryj" zeby grac lepiej bo pierwszo polowa slabo
Stawar - ten tak samo jak Straka, przestal grac
tak na szybko bo mecz nawet nie byl oddany lecz poprostu wyszli na murawe i tyle
Jankowski - czas tego pana w Ruchu sie wlasnie konczy
Straka- co sie z nim stalo tego nie wiem
Grodek - jak widac musi dostac " w ryj" zeby grac lepiej bo pierwszo polowa slabo
Stawar - ten tak samo jak Straka, przestal grac
tak na szybko bo mecz nawet nie byl oddany lecz poprostu wyszli na murawe i tyle

-
- Kontakt:
A jo powiem krótko szacun do naszych kiboli
-
- Kontakt:
A o Niedzielanie juz nikt nie powie...
tez nic nie pokazał i musimy to powiedzieć . Jak dla mnie jest przereklamowany. Mam nadzieję , że w końcu sie odbuduje i zacznie grac jak za dawnych lat, bo narazie jego drybling, strzały oraz postawa to jedna wielka porażka.
Bez napinki i pozdro
tez nic nie pokazał i musimy to powiedzieć . Jak dla mnie jest przereklamowany. Mam nadzieję , że w końcu sie odbuduje i zacznie grac jak za dawnych lat, bo narazie jego drybling, strzały oraz postawa to jedna wielka porażka.
Bez napinki i pozdro
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2012, o 20:51 przez 19chachar20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
Prosze przestancie juz jechac po tym Jankowskim !!!! Cala druzyna posrala sie poprostu juz w szatni i tyle.
Nie dorosli do tego finalu. Dzisiaj nie bylo niczego. Zero szybkosci, zadziornosci i madrosci gry. Jedyne co widzialem to
PELNE GALOTY NASZYCH PILKARZY.
Panowie wiem ze czytacie to forum wiec apel do was. POKOZCIE ZE MOCIE JAJA W GALOTACH I WYGREJCIE TE 3 OSTATNIE MECZE.
Legia nie pokazala zadnej Champions Ligi byla lepsza od slabego dzis Ruchu.
Amen
Nie dorosli do tego finalu. Dzisiaj nie bylo niczego. Zero szybkosci, zadziornosci i madrosci gry. Jedyne co widzialem to
Panowie wiem ze czytacie to forum wiec apel do was. POKOZCIE ZE MOCIE JAJA W GALOTACH I WYGREJCIE TE 3 OSTATNIE MECZE.
Amen
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
hanys1970 pisze:A jo powiem krótko szacun do naszych kiboli

-
- Kontakt:
to juz chyba nie mozliwe19chachar20 pisze: Jak dla mnie jest przereklamowany. Mam nadzieję , że w końcu sie odbuduje i zacznie grac jak za dawnych lat
Bez napinki i pozdro
-
- Kontakt:
HBSiwy pisze:Prosze przestancie juz jechac po tym Jankowskim !!!! Cala druzyna posrala sie poprostu juz w szatni i tyle.
Amen

- Radzion-ków
Tu nie chodzi o to że przegraliśmy, ale można było płakać nad poziomem naszej gry. Tego nawet skomentować bez przekleństwa nie idzie.sitarz pisze:Jak wygrana to euforia, jak przegrana to katastrofa. Opanujcie się troche. Ruch jaki potencjał ma, taki ma. Moim zdaniem z drżyny jest wyciśnięte maksimum, więc czasem zdarzy się dobry mecz, a czasem gorszy, taki sport, taki futbol. Czasem gra się tak jak przeciwnik pozwala, a LEgii, no cóż dziś wychodziło praktycznie wszystko. Gdy jest zły dzień, to czasem się przegrywa, ale dla mnie i tak Ruch jest kwintesencją tego sezonu i w Ekstraklasie i PP.
Legia wygrała zasłużenie, była zdecydowanie lepsza, i trzeba pogratulować zwycięstwa.
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)