w kwestii formalnej - żabskich miałem na myśliAma pisze:Tako jest prowda bez kasy to anni rusz.
Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
trochę mnie zazdrość ściska...lojo pisze:tu mocie filmik przectawiajonce te 3 projkety górnika
http://pl.youtube.com/watch?v=29kWJw4TC6o
Allianz ma KASĘ przez duże K.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
- swce
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Zawsze jak przeczytosz coś z fucktu, to tak reagujesz sraczką ? Co to mo wspólnego ze stadionym ?kamilbr14 pisze:http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,title ... caid=15af7
PO za tym jo żech tam naliczoł 8, a kaj pozostałe 9 ?
wątpia w to szczerze. Jakoś niy zauważoł żech żodnych symptomów myślenio u niego.dżony pisze:Kopel mysli
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Nie do śmiechu było we wtorek Dariuszowi Gęsiorowi. I to nie ze względu na grę piłkarzy Ruchu. - Wstyd mi było z uwagi na stan naszego boiska! - podkreśla Gęsior. - Po całej Polsce roznosi się wieść, że w Chorzowie jest najgorsza murawa w ekstraklasie, a to bije nie tylko w klub, ale i w miasto, które jest właścicielem stadionu. Mam nadzieję, że w końcu znajdą się pieniądze na podgrzewaną płytę. Dzięki temu wydatkowi poziom meczów stoi na wyższym poziomie - podkreśla działacz, a kiedyś zawodnik Ruchu. - Za tamtych czasów na Cichej był dywan! - dodaje.
Niewiele się zmienia w naszych przygotowaniach do Euro 2012. Jak dowiedział się reporter programu "Teraz My!" do rąk prezesa PZPN trafił najnowszy raport UEFA w tej sprawie
Ale raport nie pozostawia wątpliwości, nadal najgorzej wyglądają przygotowania w Warszawie i Chorzowie. Te miasta wciąż pozostają w grupie bardzo wysokiego ryzyka.
8 lat temu pisałem na forum ze najwiekszym wrogiem CHORZOWSKIEGO SPORTU JEST
kopel to co niektórzy gnoili mnie na tym forum !
ŁYSY - TY na CICHEJ jesteś od 35 lat ja od 38 i mam takie samo zdanie !!!
NASZ DOM JEST NA CICHEJ 6 a nie na ŚLĄSKIM !!!
ŻADNEJ PROWIZORKI NA CICHEJ !!! (bo słysza o tym od 38 lat -nawet jak mieli zamontować ławki !
- i też nie zamontowali !!!!!)
NAJWIĘKSZĄ PROWIZORKĄ I NIEUDACZNIKIEM JEST kopel i WYSTARCZY NAM TEGO !!!
DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!
Niewiele się zmienia w naszych przygotowaniach do Euro 2012. Jak dowiedział się reporter programu "Teraz My!" do rąk prezesa PZPN trafił najnowszy raport UEFA w tej sprawie
Ale raport nie pozostawia wątpliwości, nadal najgorzej wyglądają przygotowania w Warszawie i Chorzowie. Te miasta wciąż pozostają w grupie bardzo wysokiego ryzyka.
kopel to co niektórzy gnoili mnie na tym forum !

ŻADNEJ PROWIZORKI NA CICHEJ !!! (bo słysza o tym od 38 lat -nawet jak mieli zamontować ławki !

DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!
-
blumen pisze:Nie do śmiechu było we wtorek Dariuszowi Gęsiorowi. I to nie ze względu na grę piłkarzy Ruchu. - Wstyd mi było z uwagi na stan naszego boiska! - podkreśla Gęsior. - Po całej Polsce roznosi się wieść, że w Chorzowie jest najgorsza murawa w ekstraklasie, a to bije nie tylko w klub, ale i w miasto, które jest właścicielem stadionu. Mam nadzieję, że w końcu znajdą się pieniądze na podgrzewaną płytę. Dzięki temu wydatkowi poziom meczów stoi na wyższym poziomie - podkreśla działacz, a kiedyś zawodnik Ruchu. - Za tamtych czasów na Cichej był dywan! - dodaje.
kopel to co niektórzy gnoili mnie na tym forum !![]()
ŻADNEJ PROWIZORKI NA CICHEJ !!! (bo słysza o tym od 38 lat -nawet jak mieli zamontować ławki !- i też nie zamontowali !!!!!)
DOŚĆ !!!!!!!!!!!!!
ŚWIĘTO RACJA
KOPEL !
CO ?
STADION!
[ Dodano: Czw 10 Kwi, 2008 ]
slavo pisze:z tym, że Allianz postawił taki warunek - "damy kasę na klub - jeśli miasto wybuduje stadion.Harpo pisze:Allianz ma KASĘ przez duże K
Z czego by wynikało, ze na stadion kasy nie da. Z naciskiem na "da"
Czy ktoś pamięta jak Klimek chciał przenieśc Ruch do innego miasta ,przeciez jego nie stac na wybudowaniu stadionu ,żaden właściciel nie buduje sam ze swoich pieniędzy stadionu tak jest na całym świecie ,jest miasto są firmy którym zależy na swoim wizerunku i oni dokładają się do tej inwestycji.
KLIMEK chyba też ma dośc już partnerstwa miasta Chorzów i dlatego chce zrezygnowac ze sponsorowania klubu poprzez wejście na giełde.
CAŁA Polska TO WIDZI ŻE Chorzów PREZYDENTA SIĘ WSTYDZI
-
- Kontakt:
Szkoda godać ,jak żech pisoł na forum że Kopel to nieudacznik i nie wybuduje stadionu bo nie wie jak,to mnie bluzgano!!!! I co teroz som my pół roku póżniej i nic nawet żadnych planów na przyszłość!!! Trzeba skończyć ze śląskim,ludzie to stadion nie dla Ruchu i nie na lige polską!!!! Nawet jak przyjdzie 24 000 ludzi to stadion i tak wygląda pustawo,to jest żenujące że 14 krotny mistrz Polski gro na takim dziadostwie z 60 lat!!!! I dopóki nie bedzie stadionu nowego bedzie łazić średnio 6-8 tys. bo piknik nie przyjdzie na taki stadion!!!! Ale Koplowi pasuje że gromy na śląskim przy 15 tys.,a że stadion wygla żałośnie z taką publiką na kolosie to go to wali bo on nie łazi na szpile,chyba że są media,tv albo zbliżają sie wybory!!!! KIBICE WRESZCIE MUSIMY Z TYM COś ZROBIć BO ZABRZE,KATOWICE ZA 2-3 LATA BEDą MIEć STADIONY NA POZIOMIE A MY STARY HASIOK!!!!
-
- Kontakt:
Jeśli w wyborach głosowaliby tylko kibice Ruchu to Pana K nie było by już dawno..Swoją drogą dziwię się,że na forum każdy pisze że Kopel jest taki i owaki a w wyborach i tak wygrywa...Wnioski są takie,że albo wszystkim to odpowiada albo (i tutaj bardziej prawdopodobne) Nam kibicom Ruchu nie chce sie iść na wybory i zagłosować na kogoś innego niż Kopla.. zresztą tutaj sytuacja jest podobna jak z wyborami do parlamentu.. Ktoś rzucił hasło "zmień Polske idź na wybory.." a poza tym większość wiedziała że kto nie pójdzie na wybory odda za darmo głos PiSowi.. tak samo jest u Nas.. kto nie idzie na wybory oddaje za darmo głos Koplowi..Tylko w wyborach do sejmu ludzie to zauważyli i jaka była frekwencja i nastroje społeczne każdy widział..i jak wyszło też widzimy..więc powinniśmy sie zmobilizować i iść na następne wybory z hasłem "zmień Chorzów - idź na wybory"..i idąc za przykładem ogólnopolskim,zmienić Chorzów..