PDWElmer pisze:Te pasy to oddanie hołdu Strażnikowi?![]()
A tak serio to bardzo ładne, kiedyś w podobnych awansowaliśmy i zdobyliśmy PP

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
PDWElmer pisze:Te pasy to oddanie hołdu Strażnikowi?![]()
A tak serio to bardzo ładne, kiedyś w podobnych awansowaliśmy i zdobyliśmy PP
Rozumiec to moze rozumiom ze logo je ciulate ale jak herb zastawiony to moze muszymy sie tym poslugiwacBlaszany pisze:w i ę c t a k :
NA PLUS!![]()
• specjalna strona www, w dodatku bardzo pro (wreszcie!)
• profesjonalne zdjęcia promocyjne
• logiczne ceny karnetów
• hasło promocyjne, mam nadzieję ze uda się zdobyć minimum 6 tys. karnych dla Ruchu
• PASIAKI strzałem w 10-tke, dobre nawiązanie koszulek do pasiaków z lat 95/96 kiedy zdobylismy ostatni PP
• nadal zamieszczane godło Górnego Śląska (te prawdziwe)
• napis z tyłu NIEBIESCY
• eRki na numerkach (to także nawiązanie do starych strojów z PUMY) zawsze to pięknie wygląda
• ceny koszulek
NA MINUS!![]()
• HERB RUCHU!!!
...czy w klubie kiedyś zrozumieją ze to coś 3d i naprasowanki to strzał w kolano?
- kiedy będzie profesjonalny haft (nie, nie taki jak kiedys były na lotto, ale taki lepszy, bardziej normalny) ? muszę pisać ze nawet żabole umieją taki zrobic by tu się obudzili? eh...
- kiedy oficjalnie w klubie usuną te 3d logo? nie moze być prosty herb jak na zasady heraldyczne przystało? dalej mamy logo firmowe, a nie herb klubowy.
- troszkę nie proporcjonalne wymiary godła z herbem.
Blaszany my niy momy herbu my momy logo korporacyjne. tyn gradient robi okropny efekt.Blaszany pisze:w i ę c t a k :
NA PLUS!![]()
• specjalna strona www, w dodatku bardzo pro (wreszcie!)
• profesjonalne zdjęcia promocyjne
• logiczne ceny karnetów
• hasło promocyjne, mam nadzieję ze uda się zdobyć minimum 6 tys. karnych dla Ruchu
• PASIAKI strzałem w 10-tke, dobre nawiązanie koszulek do pasiaków z lat 95/96 kiedy zdobylismy ostatni PP
• nadal zamieszczane godło Górnego Śląska (te prawdziwe)
• napis z tyłu NIEBIESCY
• eRki na numerkach (to także nawiązanie do starych strojów z PUMY) zawsze to pięknie wygląda
• ceny koszulek
NA MINUS!![]()
• HERB RUCHU!!!
...czy w klubie kiedyś zrozumieją ze to coś 3d i naprasowanki to strzał w kolano?
- kiedy będzie profesjonalny haft (nie, nie taki jak kiedys były na lotto, ale taki lepszy, bardziej normalny) ? muszę pisać ze nawet żabole umieją taki zrobic by tu się obudzili? eh...
- kiedy oficjalnie w klubie usuną te 3d logo? nie moze być prosty herb jak na zasady heraldyczne przystało? dalej mamy logo firmowe, a nie herb klubowy.
- troszkę nie proporcjonalne wymiary godła z herbem.
mulan pisze:Ale chyba widzisz różnice na tym przykładzie Bayernu który dałeś, że mimo odświeżenia herbu zachowali jednolitość barw.
a nie tandeta typu:
Blaszany ma w podpisie odświeżony herb z jednolitymi barwami i z zachowanymi wszelkimi zasadami heraldyki.
Polecam artykuł:
http://polskielogo.net/pl/ruch-chorzow/
Najpierw robili z drukiem. Powiedziano mi tak i że haftowane też kiedyś będą, ale nie sprecyzowali kiedy.smile pisze:Nie ma tresek z haftowanym herbem.
w Ksiyndze Znaku jest zarówno herb 3d z cieniowaniami, jak i zwykły achromatyczny lub monochromatyczny, więc spokojnie mogliby używac achromatycznego i nie byłoby problemu. Poza tym, zastawienie herbu nie jest żadną blokadą - inaczej niy mogliby nawet z tego 3d korzystać...robotrix pisze:Rozumiec to moze rozumiom ze logo je ciulate ale jak herb zastawiony to moze muszymy sie tym poslugiwac
a właśnie jesli zależy Ci (i wszystkim innym) na profesjonalnym wizerunku naszego klubu to powinno Ci spędzać sen z powiek.Darkaras pisze:Nie będę się kłócił. Nie jestem grafikiem ale obecny herb Ruchu czy jak to nazywacie logo nie spędza mi snu z powiek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 37 gości