Dokad zmierzasz Ruchu??

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
RudaSlaska7
Kontakt:

#1111 Post autor: RudaSlaska7 » 2 cze 2009, o 15:34

Ozor po co sie produkujesz.
zaro Ci L.G. odpisze ze mosz ipi.
przeca łon je szpec i nic nie poradzisz.

PozdRo

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1112 Post autor: L.G » 2 cze 2009, o 15:49

Ozor pisze:To nie sposób,sposobem jest zdobyc sponsora a to z pustym stadionem raczej sie nie uda.Poprawa w ilosci sprzedanych karnetów,biletów na mecze,pamiątek itd raz że da tochę kasy a dwa pełne trybuny prędzej zainteresują potencjalnego sponsora jak pusty stadion nie wspomnę że z tą masą ludzi muszą się liczyc urzędnicy,politycy o wiele łatwiej jest wtedy o dobry PR.
Ozor wybacz, chyba jedna abo dwie strony tymu była o tym mowa. Sponsor jakego potrzebujemy w tym momyncie jesli przidzie, to głymboko w du*** mo czy ból jedyn sztand z wosztym czy dziesiyć. Kibice łażą durch te same czy bilkety sa po 20 złotych czy po 5 reszta prziciagniesz poziomym SPORTOWYM, a niy jakims zdechłym krupniokym.
A żeby podniyśc poziom sportowy potrzebny jest sponsor, a własciwie NOWY WŁASCICIEL. A takego, goscia kero obraco takom kasom. Jedyne co interesuje, argumenty jake mo na rynce Klimek, a niy wasze smiyszne utarczki z Sobstylową.
Tym samym jakeś awantury o "drobne na lody".
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

jaca22
Kontakt:

#1113 Post autor: jaca22 » 2 cze 2009, o 15:51

L.G pisze:
jaca22 pisze: Nienawiść Klimka do pewnych ludzi nie pozwala mu na oddanie władzy w klubie osobom z większą wizją i większymi kompetencjami.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

to znaczy kogo ? konkret, nazwiska :!:
I to potrafię zrozumieć bo to taki sam człowiek jak my i słabości charakteru są mu nie obce. Ale jak słyszę że Sobstyl ma być prezesem przez następne lata to mówię-NIE!
Na pewno ktoś a może i większośc kibiców pojedzie po mnie . (gerhat daruj sobie) ale jak Sobstyl będzie prezesem ja na mecze przestaję chodzić.
Nie ty ku*** bedziesz mi mówił kto jest pradziwym kibicem. Jak pisałem komentarz z góry wiedziałem że m.inn ty będziesz się ciepał o prawdziwe kibicowanie.Nie! będę klaskał tej babie na meczach i robił jej frekfencję a ona potem w wywiadach będzie fandzolić ,że jest wybawieniem Ruchiu. Jak się ślinisz na Sobstyl to napisz to a nie czepiaj się mojego kibicowania. Jesteś jej zwolennikiem to se bądz. Kup sobie trykot z serduszkiem i piej peany na jej cześć. całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.
I zapamiętaj sobie jedno ! To czy ja jestem kibicem prawdziwym czy nie nie ty będziesz mi chłopku mówił bo gówno o mnie wiesz.

niy, niyrob mi tego... "prawdziwy kibic"

a po za tym piszesze take ciulstwa, mylisz pojyncia, ze szkoda godać... a rozwiązanie jest banalnie proste - mosz 10 baniek na boku ?
Nie ty ku*** bedziesz mi mówił kto jest pradziwym kibicem. Jak pisałem komentarz z góry wiedziałem że m.inn ty będziesz się ciepał o prawdziwe kibicowanie.Nie! będę klaskał tej babie na meczach i robił jej frekfencję a ona potem w wywiadach będzie fandzolić ,że jest wybawieniem Ruchiu. Jak się ślinisz na Sobstyl to napisz to a nie czepiaj się mojego kibicowania. Jesteś jej zwolennikiem to se bądz. Kup sobie trykot z serduszkiem i piej peany na jej cześć. całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.
I zapamiętaj sobie jedno ! To czy ja jestem kibicem prawdziwym czy nie nie ty będziesz mi chłopku mówił bo gówno o mnie wiesz.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1114 Post autor: Ozor » 2 cze 2009, o 15:51

Więc jak zamierzasz go zdobyc? od samego pisania o nim sie nie pojawi raczej.

jaca22
Kontakt:

#1115 Post autor: jaca22 » 2 cze 2009, o 15:58

10 czerwca jest Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Ruchu. Słyszałem(to tylko pogłoska) że M.Klimek ma być na nim nieobecny.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1116 Post autor: L.G » 2 cze 2009, o 16:01

Więc jak zamierzasz go zdobyc? od samego pisania o nim sie nie pojawi raczej.
nowego własciciela zdobywo poprzedni właściciel skłodajac oferta sprzedaży - znosz jakis inny sposób ?
jaca22 pisze:całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.
ale bez ciebie na szczyście, bo ty już bydziesz wtedy chodzioł na dospel

no aleś sam przedstawioł konkretów i pomysłow od zajebania, .....

[ Dodano: Wto 02 Cze, 2009 ]
jaca22 pisze:10 czerwca jest Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Ruchu. Słyszałem(to tylko pogłoska) że M.Klimek ma być na nim nieobecny.
no i co w związku z tym ..... ?

jaca22
Kontakt:

#1117 Post autor: jaca22 » 2 cze 2009, o 16:08

LG> dospel to ci stara pod choinkę przyniesie .Starasz się tu robić za inteligenta więc trzymaj fason i nie rozmieniaj się na drobne. Kiepskie porównania ale widać coś w tym jest skoro tak ci cyGanie po głowie chodzą. Masz tam znajomych?

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1118 Post autor: L.G » 2 cze 2009, o 16:10

jaca22 pisze:LG> dospel to ci stara pod choinkę przyniesie .Starasz się tu robić za inteligenta więc trzymaj fason i nie rozmieniaj się na drobne. Kiepskie porównania ale widać coś w tym jest skoro tak ci cyGanie po głowie chodzą. Masz tam znajomych?
i co nadal ani jedny konkretny odpowiedzi, na proste pytanie.. ucieczka w pyskowki :rotfl:

Przijmij sie synek do faktu, łoni tam kochajom takich łowców skandali jak ty.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1119 Post autor: Ozor » 2 cze 2009, o 16:15

Czyli wpływu na to nie mamy więc po co o tym pisac.
Klimek chce- nie chce sprzedac
Klimek ma kupca -nie ma kupca
Więc co my mamy zrobic? nic nie pisac,siedziec cicho i udawac że jest fajnie? czy zmusic własciciela aby klub wystawił na Allegro.
Nikt rozsądny tego nie pusci chyba że był by spadek do 1 ligi a tak są pieniądze z C+ jakos to pochytamy a może ktos bogaty sie pojawi wtedy go pykniem. Tak ten zarząd rozumuje.
A pomysły ludzi co znają specyfikę tego kubu są zawsze be jak sie cos uda to zarząd jak nie to kibice.
A zresztą ciul z tym.

jaca22
Kontakt:

#1120 Post autor: jaca22 » 2 cze 2009, o 16:15

LG>Nie ja zacząłem pyskówki a co do nieobecności Mariusza Klimka na Walnym zebraniu to ty zadajesz idiotyczne pytania. Powinien być obecny bo na tym zebraniu ma się wiele wydarzyć więc po co ta ironia? Ale ty szydzisz z mojego pytania. Wydaje ci się ,że jesteś Omnibusem tego forum bo po 50 razy się dziennie na nim wpisujesz?
I nie jestem twoim synkiem chłopcze.
B.O.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1121 Post autor: Thoth » 2 cze 2009, o 18:05

jaca22, już keremus gosciowi z tego forum godom
nie fikejcie L.G. bo bydziecie miec tak pr***ebane jak jo :hyhy: :hyhy: patrz lista ignorowanych jak ty chcesz byc ignorowany przez "boskiego" L.G. to sie miej to na uwadze :hyhy: :hyhy:
Ostatnio zmieniony 2 cze 2009, o 18:07 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1122 Post autor: L.G » 2 cze 2009, o 18:06

jaca22 pisze:Powinien być obecny bo na tym zebraniu ma się wiele wydarzyć
... a konkretnie to co sie mo wydarzyć ?.... (wiym, wiym "coś waznego") i tak kazdo jedna twoja wypowiedź (wiym ale niy powiym :rotfl: :rotfl: )
Ozor pisze:czy zmusic własciciela aby klub wystawił na Allegro
niekoniecznie na Allegro ale czymu niy. Do mie liczy sie w tym wypadku efekt, niy środek

zmusić nikt z nos go niy może, ale jak wywiyrac wpływ to własnie na to (poczytej sie coś na tymat Goszczyńskego jak łatwo zamiynić sie ze zbawcy w destruktora), niy na jakes dupiny i utarczki, a przede wszyskim niy dać ogłupić i zamydlic sie łoczu jakaś karuzelą personalną (Sobstyl out, Paterman in, Lorens in, Grecja-srecja i Czechy) obliczoną na łatwe zamknięcie ryjów półgłowkom i larmiyrzom ... a w środku nic sie niy zmiyni, co nojwyzy jeszcze te stare-nowe twarze wezna sie za ryj, by wyszarpac jak nojwiyncy do siebie

Bo kolego Allianz niy jest sponsorym Górnika - Allianz jest włascicielym !!!
Nikt, niy wsadzi kupy kasy w coś co niy jest jego !!! Dopóki Reporter dobrze prząd potrzebny boł sponsor. Teraz już niestety potrzebny jest właściciel.
A nowymu właścicielowi łatwi zwolnić jedna Sobstyl niż stado prezesików i ich kolegów !!! I na to tyz taki potyncjalny nabywca patrzy !!!

W ty sytuacji Sobstyl tak naprowdy nic niy może, ani zaszkodzić, ani pomóc, wszyske karty są w rekach Klimka. I oby rozegroł to mądrze, a jak momy przeciwko czymuś rzeczywiscie konstruktywnie protestowac, to przeciwko opieszałości w jasnych deklaracjach i przesłaniach. Własnie te "chca sprzedać - niy chca sprzedać"

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1123 Post autor: Thoth » 2 cze 2009, o 18:12

ale ty głupi jesteś L.G dokładnie kilka dni przed pucharem pisałem ci to samo co tera wyżej ześ napisoł no ale cóz wielcy chorzowscy nie wkminija sie na poglad plebsu :rotfl: :rotfl:
moja rada jest tako czasym mosz racja choć rzadko ale weź sie wdup w knajpa z chopacami z lipin i tam sie z nimi pogodej o twoich wizjach, jak ci nie wdupiom :hyhy: :hyhy:

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1124 Post autor: grzej » 2 cze 2009, o 20:26

Nie lepiej pogadać sobie na PW....zaśmiecacie pi***oleniem tylko temat
:cisza:
historiaruchu.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1125 Post autor: gerhat » 2 cze 2009, o 20:42

LG olej chwasta bo on na Ruch nie łazi już od pół roku a przez następne 10 lot tysz nie bydzie łaziył, bo karnety za drogie, bielty niy ma za free, bo przegrali mecz, bo prezeska nie w jego typie, bo stadion ciulaty, bo to tępy ciul jest !!!

Zablokowany