Dokad zmierzasz Ruchu??
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
Ozor wybacz, chyba jedna abo dwie strony tymu była o tym mowa. Sponsor jakego potrzebujemy w tym momyncie jesli przidzie, to głymboko w du*** mo czy ból jedyn sztand z wosztym czy dziesiyć. Kibice łażą durch te same czy bilkety sa po 20 złotych czy po 5 reszta prziciagniesz poziomym SPORTOWYM, a niy jakims zdechłym krupniokym.Ozor pisze:To nie sposób,sposobem jest zdobyc sponsora a to z pustym stadionem raczej sie nie uda.Poprawa w ilosci sprzedanych karnetów,biletów na mecze,pamiątek itd raz że da tochę kasy a dwa pełne trybuny prędzej zainteresują potencjalnego sponsora jak pusty stadion nie wspomnę że z tą masą ludzi muszą się liczyc urzędnicy,politycy o wiele łatwiej jest wtedy o dobry PR.
A żeby podniyśc poziom sportowy potrzebny jest sponsor, a własciwie NOWY WŁASCICIEL. A takego, goscia kero obraco takom kasom. Jedyne co interesuje, argumenty jake mo na rynce Klimek, a niy wasze smiyszne utarczki z Sobstylową.
Tym samym jakeś awantury o "drobne na lody".
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(
-
- Kontakt:
Nie ty ku*** bedziesz mi mówił kto jest pradziwym kibicem. Jak pisałem komentarz z góry wiedziałem że m.inn ty będziesz się ciepał o prawdziwe kibicowanie.Nie! będę klaskał tej babie na meczach i robił jej frekfencję a ona potem w wywiadach będzie fandzolić ,że jest wybawieniem Ruchiu. Jak się ślinisz na Sobstyl to napisz to a nie czepiaj się mojego kibicowania. Jesteś jej zwolennikiem to se bądz. Kup sobie trykot z serduszkiem i piej peany na jej cześć. całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.L.G pisze:jaca22 pisze: Nienawiść Klimka do pewnych ludzi nie pozwala mu na oddanie władzy w klubie osobom z większą wizją i większymi kompetencjami.![]()
![]()
![]()
to znaczy kogo ? konkret, nazwiska
Nie ty ku*** bedziesz mi mówił kto jest pradziwym kibicem. Jak pisałem komentarz z góry wiedziałem że m.inn ty będziesz się ciepał o prawdziwe kibicowanie.Nie! będę klaskał tej babie na meczach i robił jej frekfencję a ona potem w wywiadach będzie fandzolić ,że jest wybawieniem Ruchiu. Jak się ślinisz na Sobstyl to napisz to a nie czepiaj się mojego kibicowania. Jesteś jej zwolennikiem to se bądz. Kup sobie trykot z serduszkiem i piej peany na jej cześć. całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.I to potrafię zrozumieć bo to taki sam człowiek jak my i słabości charakteru są mu nie obce. Ale jak słyszę że Sobstyl ma być prezesem przez następne lata to mówię-NIE!
Na pewno ktoś a może i większośc kibiców pojedzie po mnie . (gerhat daruj sobie) ale jak Sobstyl będzie prezesem ja na mecze przestaję chodzić.
I zapamiętaj sobie jedno ! To czy ja jestem kibicem prawdziwym czy nie nie ty będziesz mi chłopku mówił bo gówno o mnie wiesz.
niy, niyrob mi tego... "prawdziwy kibic"
a po za tym piszesze take ciulstwa, mylisz pojyncia, ze szkoda godać... a rozwiązanie jest banalnie proste - mosz 10 baniek na boku ?
I zapamiętaj sobie jedno ! To czy ja jestem kibicem prawdziwym czy nie nie ty będziesz mi chłopku mówił bo gówno o mnie wiesz.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
nowego własciciela zdobywo poprzedni właściciel skłodajac oferta sprzedaży - znosz jakis inny sposób ?Więc jak zamierzasz go zdobyc? od samego pisania o nim sie nie pojawi raczej.
ale bez ciebie na szczyście, bo ty już bydziesz wtedy chodzioł na dospeljaca22 pisze:całe szczęscie takich jak ty jest coraz mniej bo zdryfujemy z Tobą i z nią do I ligi.
no aleś sam przedstawioł konkretów i pomysłow od zajebania, .....
[ Dodano: Wto 02 Cze, 2009 ]
no i co w związku z tym ..... ?jaca22 pisze:10 czerwca jest Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy Ruchu. Słyszałem(to tylko pogłoska) że M.Klimek ma być na nim nieobecny.
-
- Kontakt:
- L.G
- Kontakt:
i co nadal ani jedny konkretny odpowiedzi, na proste pytanie.. ucieczka w pyskowkijaca22 pisze:LG> dospel to ci stara pod choinkę przyniesie .Starasz się tu robić za inteligenta więc trzymaj fason i nie rozmieniaj się na drobne. Kiepskie porównania ale widać coś w tym jest skoro tak ci cyGanie po głowie chodzą. Masz tam znajomych?

Przijmij sie synek do faktu, łoni tam kochajom takich łowców skandali jak ty.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czyli wpływu na to nie mamy więc po co o tym pisac.
Klimek chce- nie chce sprzedac
Klimek ma kupca -nie ma kupca
Więc co my mamy zrobic? nic nie pisac,siedziec cicho i udawac że jest fajnie? czy zmusic własciciela aby klub wystawił na Allegro.
Nikt rozsądny tego nie pusci chyba że był by spadek do 1 ligi a tak są pieniądze z C+ jakos to pochytamy a może ktos bogaty sie pojawi wtedy go pykniem. Tak ten zarząd rozumuje.
A pomysły ludzi co znają specyfikę tego kubu są zawsze be jak sie cos uda to zarząd jak nie to kibice.
A zresztą ciul z tym.
Klimek chce- nie chce sprzedac
Klimek ma kupca -nie ma kupca
Więc co my mamy zrobic? nic nie pisac,siedziec cicho i udawac że jest fajnie? czy zmusic własciciela aby klub wystawił na Allegro.
Nikt rozsądny tego nie pusci chyba że był by spadek do 1 ligi a tak są pieniądze z C+ jakos to pochytamy a może ktos bogaty sie pojawi wtedy go pykniem. Tak ten zarząd rozumuje.
A pomysły ludzi co znają specyfikę tego kubu są zawsze be jak sie cos uda to zarząd jak nie to kibice.
A zresztą ciul z tym.
-
- Kontakt:
LG>Nie ja zacząłem pyskówki a co do nieobecności Mariusza Klimka na Walnym zebraniu to ty zadajesz idiotyczne pytania. Powinien być obecny bo na tym zebraniu ma się wiele wydarzyć więc po co ta ironia? Ale ty szydzisz z mojego pytania. Wydaje ci się ,że jesteś Omnibusem tego forum bo po 50 razy się dziennie na nim wpisujesz?
I nie jestem twoim synkiem chłopcze.
B.O.
I nie jestem twoim synkiem chłopcze.
B.O.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jaca22, już keremus gosciowi z tego forum godom
nie fikejcie L.G. bo bydziecie miec tak pr***ebane jak jo
patrz lista ignorowanych jak ty chcesz byc ignorowany przez "boskiego" L.G. to sie miej to na uwadze

nie fikejcie L.G. bo bydziecie miec tak pr***ebane jak jo

Ostatnio zmieniony 2 cze 2009, o 18:07 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
- L.G
- Kontakt:
... a konkretnie to co sie mo wydarzyć ?.... (wiym, wiym "coś waznego") i tak kazdo jedna twoja wypowiedź (wiym ale niy powiymjaca22 pisze:Powinien być obecny bo na tym zebraniu ma się wiele wydarzyć

niekoniecznie na Allegro ale czymu niy. Do mie liczy sie w tym wypadku efekt, niy środekOzor pisze:czy zmusic własciciela aby klub wystawił na Allegro
zmusić nikt z nos go niy może, ale jak wywiyrac wpływ to własnie na to (poczytej sie coś na tymat Goszczyńskego jak łatwo zamiynić sie ze zbawcy w destruktora), niy na jakes dupiny i utarczki, a przede wszyskim niy dać ogłupić i zamydlic sie łoczu jakaś karuzelą personalną (Sobstyl out, Paterman in, Lorens in, Grecja-srecja i Czechy) obliczoną na łatwe zamknięcie ryjów półgłowkom i larmiyrzom ... a w środku nic sie niy zmiyni, co nojwyzy jeszcze te stare-nowe twarze wezna sie za ryj, by wyszarpac jak nojwiyncy do siebie
Bo kolego Allianz niy jest sponsorym Górnika - Allianz jest włascicielym !!!
Nikt, niy wsadzi kupy kasy w coś co niy jest jego !!! Dopóki Reporter dobrze prząd potrzebny boł sponsor. Teraz już niestety potrzebny jest właściciel.
A nowymu właścicielowi łatwi zwolnić jedna Sobstyl niż stado prezesików i ich kolegów !!! I na to tyz taki potyncjalny nabywca patrzy !!!
W ty sytuacji Sobstyl tak naprowdy nic niy może, ani zaszkodzić, ani pomóc, wszyske karty są w rekach Klimka. I oby rozegroł to mądrze, a jak momy przeciwko czymuś rzeczywiscie konstruktywnie protestowac, to przeciwko opieszałości w jasnych deklaracjach i przesłaniach. Własnie te "chca sprzedać - niy chca sprzedać"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ale ty głupi jesteś L.G dokładnie kilka dni przed pucharem pisałem ci to samo co tera wyżej ześ napisoł no ale cóz wielcy chorzowscy nie wkminija sie na poglad plebsu

moja rada jest tako czasym mosz racja choć rzadko ale weź sie wdup w knajpa z chopacami z lipin i tam sie z nimi pogodej o twoich wizjach, jak ci nie wdupiom

moja rada jest tako czasym mosz racja choć rzadko ale weź sie wdup w knajpa z chopacami z lipin i tam sie z nimi pogodej o twoich wizjach, jak ci nie wdupiom

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: