Prawda, ale...:Lysy pisze:Na Śląskim jest tako samo prowizorka jak na Cichej tylko w większym formacie.Ty wybierosz Śląski jo Cicha .Ty wybierosz moloch przestarzały który nigdy nie bydzie prawdziwym stadionem piłkarskim.(...)
slaski to przeciez nie jest typowo pilkarskim stadionem wiec nie wiem po co te porownaniaLysy pisze:W stosunku do nowoczesnych stadionów w Europie stadion Śląski jest reliktem z prowizorycznymi i nienowoczesnymi rozwiązaniami.Pozostało przykryć to dachem żeby nie było widać.Byłeś kiedyś na piłkarskim stadionie? Ja byłem .I czułem się jakbym był na placu ze szpilerami a nie musioł brać lornetka żeby zobaczyć jaki numer był na spalonym.Nie trzeba nawet wyjeżdżąć,kożdy ktov popatrzy na C+ albo Polsat Sport to zoboczy jaka jest różnica między stadionem piłkarskim a stadionem Śląskim.Harpo pisze:Prawda, ale...:Lysy pisze:Na Śląskim jest tako samo prowizorka jak na Cichej tylko w większym formacie.Ty wybierosz Śląski jo Cicha .Ty wybierosz moloch przestarzały który nigdy nie bydzie prawdziwym stadionem piłkarskim.(...)
1. heh, śmiechu warte: "prowizorka"... Nowoczesne trybuny, PIĘTROWE, kapitalne zaplecze(!). ehhh faktycznie, prowizorka![]()
.
a wiesz ze na projekcie stadionu narodowego w Warszawie odległość najwyższych miejsc na trybunach do murawy jest jeszcze dalsza niż na Śląskim?Lysy pisze: W stosunku do nowoczesnych stadionów w Europie stadion Śląski jest reliktem z prowizorycznymi i nienowoczesnymi rozwiązaniami.Pozostało przykryć to dachem żeby nie było widać.Byłeś kiedyś na piłkarskim stadionie? Ja byłem .I czułem się jakbym był na placu ze szpilerami a nie musioł brać lornetka żeby zobaczyć jaki numer był na spalonym.Nie trzeba nawet wyjeżdżąć,kożdy ktov popatrzy na C+ albo Polsat Sport to zoboczy jaka jest różnica między stadionem piłkarskim a stadionem Śląskim.
Jo bynajmnij ni mom Ci tego za złe, ale jak bydzie na Cichej nowoczesny stadion piłkarki to już niy bydzie ani loży szydercó ani dzisiony a niy staryj trybuny ani SAYONARY!!!!!Nie miejcie do mnie urazy że tak ostro bronia Cichej i chca co by Ruch tam groł ale jo sie lepiej czuja na futsalu niż na tym stadionie przy Zoo.Klimat Sajonary przed szpilem,"loża szyderców" na trybunie,zajebisto "dziesiona" ,młyn,cołki Chorzów Batory.To niepowtarzalny klimat mojego Ruchu który mam we krwi od bajtla .Tego sie nie da przenieśc na Śląski ale to się da zatrzymać na Cichej nawet gdyby tam miał stanąc całkiem nowy stadion.I powtórza i powtarzać byda do końca swoich dni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Pivko i 25 gości