Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
...do zamartwiania się bardzo mi daleko.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
My też ich póki co podać nie możemy. Jak skończy się Pana póki to może pogadamy.WhiteStarKrk pisze:Wywiad, nie wywiad... raczej chęć poznania opini strony najbardziej zainteresowanej losami Klubu. Sternicy/dyrektory/etc odchodzą i przychodzą - kibic jest zawsze. Póki co konkretów podać nie mogę. Żaden pismak oczywiście - bo jak bym nim był to wymyśliłbym cokolwiek i było, jak mają to w zwyczju robić.
...chyba macie jakieś zdanie nt zarządzania Klubem??
Mój głos rozsądku, wszyscy spuszczali wzrok:
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
https://ibb.co/0tL0xPD
https://www.youtube.com/watch?v=eix_F8y4S5U
-
- Kontakt:
Kujav - ok z jednej strony rozumiem takie stanowisko, z drugiej...
Log się tutaj nie liczyłem na wiele... taka juz Wasza mentalność i przekonanie, że jakąkolwiek formę konstruktywnej krytyki/oceny traktujecie jako atak. Pisząc w 2os l.mnogiej - mam na myśli Ślonzoków. Szkoda.
Mimo wszystko - polecam mieć swoje zdanie i się go nie wstydzić.
Log się tutaj nie liczyłem na wiele... taka juz Wasza mentalność i przekonanie, że jakąkolwiek formę konstruktywnej krytyki/oceny traktujecie jako atak. Pisząc w 2os l.mnogiej - mam na myśli Ślonzoków. Szkoda.
Mimo wszystko - polecam mieć swoje zdanie i się go nie wstydzić.
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ludzie to jest Nasz nowy potencjalny wlasciciel wiec wykorzmy trocha kultury i slonskij goscinnosci 

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
i vice versa zawsze łatwiej widzi się coś u kogos a nie u siebie.WhiteStarKrk pisze: taka juz Wasza mentalność i przekonanie, że jakąkolwiek formę konstruktywnej krytyki/oceny traktujecie jako atak.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
póki co ,w zakresie naprawy tego co za swojej kadencji zrobił z naszym klubem obecny pracownik Wisły pracę zarządu i sterników Ruchu nalezy ocenic pozytywnie. Mając jednak na uwadze bieżącą działalność to można miec wiele zastrzeżeń i wątpliwości czy wszystko zmierza w odpowiednim kierunku, zadaję sobie jednak pytanie "co by było gdyby właśnie nie ci ludzie?"
na więcej nie licz
na więcej nie licz
-
- Kontakt:
czoRny - ja to jestem akurat za krótki, ale faktycznie istnieje coś takiego jak wywiad gospodarczy (niestety b.często negatywnie interpretowany w naszym społeczeństwie) Jakkolwiek moje słowo może dla Was nic nie znaczyć - w tym przypadku wymiar ma służyć dobru Klubu właśnie;-)
tommy 1000 - Synek, gdzieś na etapie pojawienia się pierwszego zarostu na twarzy, średnio inteligentny facet potrafi odseparować ocenę rzeczywistości od własnej d*py, dostrzec własne błędy i wady. Jak chcesz moge się wypunktować dla Ciebie. Tylko po co??
scouser - Na więcej nie licze:) Niemniej Twoja odp wyraża jakiś pogląd na temat obiecnej sytuacji. Dzięki.
tommy 1000 - Synek, gdzieś na etapie pojawienia się pierwszego zarostu na twarzy, średnio inteligentny facet potrafi odseparować ocenę rzeczywistości od własnej d*py, dostrzec własne błędy i wady. Jak chcesz moge się wypunktować dla Ciebie. Tylko po co??
scouser - Na więcej nie licze:) Niemniej Twoja odp wyraża jakiś pogląd na temat obiecnej sytuacji. Dzięki.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no własnie po co? gdybysmy Cie atakowali to zareczam że nie było by grzeczności z naszej strony i pora "ciekawych" mniej lub bardziej miłych tekstów mógł bys przeczytac więc daruj sobie teksty o jakimś ataku z naszej strony którego podłożem jest jakoby nasza mentalność. Po prostu nikt Cie nie zna, nie wiemy jakie masz zamiary itd. wiec nie oczekuj od nas spowiedzi. Czy przykładowo w twoim przypadku gdy wpadnie Ci na chate jakis komiwojażer opowiesz mu od razu o pewnych aspektach twojego prywatnego życia np. ilość kochanek, liczba dzieci z nieprawego łoża, wysokość zarobków itd.? zaręczam ze nie więc nie doszukuj sie w pewnych sprawach drugiego dna.WhiteStarKrk pisze: Synek, gdzieś na etapie pojawienia się pierwszego zarostu na twarzy, średnio inteligentny facet potrafi odseparować ocenę rzeczywistości od własnej d*py, dostrzec własne błędy i wady. Jak chcesz moge się wypunktować dla Ciebie. Tylko po co??
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Tak mamy.WhiteStarKrk pisze: ...chyba macie jakieś zdanie nt zarządzania Klubem??
Nie są idealni, ale nawet w najgorszych swoich decyzjach są o niebo (niebieskie niebo) lepsi od najlejpszych decyzji ich poprzednika, niejakiego Krystiana R. Celowo nie podaję nazwiska, gdyż ta osoba juz dawno powinna miec do czynienia z prokuratorem. Jeżeli nie wiesz o kogo chodzi to znajdziesz ją w zarządzie WhiteStarKrk, no chyba że nie jestem na bieżaco i żeście go już wywalili.
Ma to i pozytywne strony, bo jak długo on jest u Was to w ilości gwiazdek nos nie dogonicie.
-
- Kontakt:
Nie, nie oczekiwałem pikantnych szczegółów z życia Waszego klubu... wręcz przeciwnie;)
Chciałem informacji o których niby można wszędzie przeczytać, ale nie wiele maja wspólnego z prawdą.
Odpowiedzi bezpośrednio Was dotyczących (postrzeganych właśnie z Waszego punktu widzenia):
- ogólne polityka prowadzenia Klubu
- sieć skautów/współpraca z klubami niższych lig/stan szkolenia
- działania marketingowe/promocyjne/PR w oczach "uczestnika ulic", gdzie nie tylko Ruch Chorzów przecież działa
- infrastruktura Klubowa: rozwój/eksploatacja/braki, etc.
- gdzie jest Kibic w tym Klubie - czytaj:
* obecny wpływ na wizerunek Klubu przez kibiców jest: słaby/wystarczający/ ...za mocny;)
* realacje ceny do brzydko nazywając rzeczy po imieniu: produktu jaki otrzymujecie
* współpraca na lini Klub - FK
* i tak dalej i tak dalej....
....o tym co uważasz za niestosowne - nie pisz.
Odpowiadając na pytanie o komiwojażera - to dostał by po głowie, ale ja nie wbijam na chatę, grzecznie pytam przez okno - dając możliwość pytanemu zamknięcia tego okna;)
Chciałem informacji o których niby można wszędzie przeczytać, ale nie wiele maja wspólnego z prawdą.
Odpowiedzi bezpośrednio Was dotyczących (postrzeganych właśnie z Waszego punktu widzenia):
- działania marketingowe/promocyjne/PR w oczach "uczestnika ulic", gdzie nie tylko Ruch Chorzów przecież działa
* obecny wpływ na wizerunek Klubu przez kibiców jest: słaby/wystarczający/ ...za mocny;)
* realacje ceny do brzydko nazywając rzeczy po imieniu: produktu jaki otrzymujecie
Odpowiadając na pytanie o komiwojażera - to dostał by po głowie, ale ja nie wbijam na chatę, grzecznie pytam przez okno - dając możliwość pytanemu zamknięcia tego okna;)
-
- Kontakt:
Gerthat, on zaś taki zły w tej Wiśle nie jest, przynajmniej załatwia bileciki na na dobre miejsca chłopakom z Ruchu, teraz juz na nowych trybunach to pewnie z kateringiem bedą 
jesli masz cos Łajtstar wiecej do powiedzenia do dawaj, może sie okazać że ta dyskusja jednak nabierze rumieńców ale tak jak wspomnieli moi koledzy, przedstaw się, napisz konkretnie o co ci chodzi a wtedy możesz liczyć na wiecej

jesli masz cos Łajtstar wiecej do powiedzenia do dawaj, może sie okazać że ta dyskusja jednak nabierze rumieńców ale tak jak wspomnieli moi koledzy, przedstaw się, napisz konkretnie o co ci chodzi a wtedy możesz liczyć na wiecej
-
- Kontakt:
Dla uściślenia - Nie ma go już przy R22. Odszedł chyba razem z łysym wychowankiem AKS'u;)
-
- Kontakt:
WhiteStar ty nóm pochytej co by my do wos na szpil przyjechali. Uotwierejcie sam ta trybuna do nos!WhiteStarKrk pisze:Nie, nie oczekiwałem pikantnych szczegółów z życia Waszego klubu... wręcz przeciwnie;)
Dodej sie przymiotnik "ciulaty" do wiekszosci twoich pytan. Szczegolnie w marketingu . Kej by niy kibice i liczne FC to by my downo po tauzynie na szpile lazili.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Kontakt:
Panie Krakus. Na wszystkie pytania odpowiedzi są na tym forum. Trzeba poświęcic troche czasu, żeby to przejrzeć, ale tu jest w zasadzie wszystko co myślą kibice.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
pedro-sbl - grubo pojechałeś. Ja tu się staram nie dodawać do końcówek czasowników "że" a Ty mi ze swoim slangiem, o przepraszam gwarą, o znowu przepraszam językiem ojczystym wyskakujesz;) Nawet Google oszalał;) Ale dzięki za odp, zgadzam się z ta promocją, chyba tylko Amica Poznań działa jko tako w tym obszarze:/
scouser - no nie dam rady. Trudno ja będę stratny, ale póki co zero pucu po co i kim:/
Z góry dzięki jezeli ktoś ma jakiekolwiek uwagi do posta jw.
Pzdr
scouser - no nie dam rady. Trudno ja będę stratny, ale póki co zero pucu po co i kim:/
Z góry dzięki jezeli ktoś ma jakiekolwiek uwagi do posta jw.
Pzdr