Zimowe transfery 2007/2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1096 Post autor: kibol-siem-ce » 17 sty 2008, o 13:02

Taa plotek dużo, może jeszcze Frankowski bo nie mo kaj grać ;)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#1097 Post autor: Ama » 17 sty 2008, o 13:05

Ciekawe co wsprawie Kłody i Piątkowskiego sprawa ostatnio ucichła cieszmy sie z tego co momy a licza że jeszcze zostaniemy zaskoczeniii :D :)
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1098 Post autor: L.G » 17 sty 2008, o 14:04

czy jest na sali jakiś Balaz abo inkszy Radolsky :?:

Úradujúci slovenský futbalový vicemajster Artmedia Petržalka je momentálne na sústredení v Šamoríne, kde hráči pracujú predovšetkým na fyzickej kondícii. Trénerská dvojica Vladimír Weiss - Michal Hipp má k dispozícii dvojicu hráčov na testovanie (stredopoliari Juraj Czinege a Tomáš Bruško), o ktorých budúcnosti by sa malo podľa generálneho manažéra Petra Kašpara rozhodnúť po skončení spomínaného pobytu.

"V sobotu by sme mali byť po prípravnom stretnutí s Púchovom múdrejší. Czinege podal v stredu proti Honvédu Budapešť kvalitný výkon, nechcem však nič predbiehať," povedal Petr Kašpar pre agentúru SITA a dodal, že nič sa zatiaľ nepohlo ani v ďalších prípadoch: "Stále sme v rokovaní s Jánom Kozákom o jeho novom kontrakte. Verím, že rovnako do konca tohto týždňa celú túto záležitosť uzavrieme. Ohľadom Tomáša Bruška sa rozhodneme s najväčšou pravdepodobnosťou tiež v sobotu."

Poľský prvoligista Ruch Chorzów na lavičke so slovenským trénerom Dušanom Radolským má stále záujem získať na polročné hosťovanie defenzívneho stredopoliara "čierno-bielych" Gábora Straku. Pôvodne mal tréner Artmedie Vladimír Weiss vyrieknuť svoj ortieľ v tomto prípade už v stredu, celá záležitosť sa však natiahla.

"Volal som s pánom Radolským a on je ochotný počkať. Takže na ťahu sú stále Petržalčania, ktorí pravdepodobne váhajú pre to, že ešte stále nemajú podpísanú zmluvu s Jánom Kozákom, na odchode je možno aj Branislav Fodrek. Čakajú, kto z jesenného kádra odíde a podľa toho sa rozhodnú, či uvoľnia Gábora do Poľska," vysvetlil hráčov manažér Emil Kovarovič

http://www.profutbal.sk/spravy/?clanok=55827
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1099 Post autor: Simone » 17 sty 2008, o 16:17

Malkowski zagral dzisiaj w sparingu Jastrzebia z Korona i nawet bramke strzelil ...

Widac ze poki co nic nie jest pewne w tej sprawie

" V Artmedii všetko po starom " - L.G nie wiem co tam jest napisane ale chyba fragment tytulu artykulu mowi wszystko

" rozhodovať sa bude v sobotu " - a to jak dla mnie oznacza ze w sobote sie czegos dowiemy

South
Kontakt:

#1100 Post autor: South » 17 sty 2008, o 16:31

noo ! GKS Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) 1-3 Korona Kielce
Maciej Małkowski 37 - Grzegorz Bonin 40, Marcin Robak 44, Piotr Celeban 54

AndRe
Kontakt:

#1101 Post autor: AndRe » 17 sty 2008, o 22:11

Podobno Ruch sie nie dogadal GKS w sprawach finansowych. Wiec Malkowski raczej zostanie w Jastrzebiu
Foszmanczyk ma wrocic na Cicha.

Info -kibic Jastrzebia ze strony 90minut.pl

ps witam po dluzszej przerwie nieobecnosci

Londyn z Ruchem
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1102 Post autor: HKSADIK » 17 sty 2008, o 22:12

oficjalna stronka Jastrzębia to potwierdza:

"Nie potwierdziły się informacje, iż Maciej Małkowski zostanie sprzedany do Ruchu Chorzów. Działacze Niebieskich nie zaakceptowali warunków transferu. Tak więc po niewielkich perturbacjach utalentowany pomocnik pozostanie piłkarzem GKS Jastrzębie co najmniej do czerwca. Strony (piłkarz i klub ) ustaliły, iż wówczas rozpoczną się rozmowy o ewentualnym nowym kontrakcie zawodnika."

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1103 Post autor: spyru » 17 sty 2008, o 22:22

Powiedzmy sobie szczerze - grałby w młodej OE razem z Sobczakiem i Struskim. Bo nie wyobrażam sobie żeby był w stanie wygryźć ze składu Balaza, Nowackiego, Brzyskiego, Ćwielonga czy Domżalskiego.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1104 Post autor: Simone » 17 sty 2008, o 22:43

No nie wiem 12 asyst w 1 rundzie robi wrazenie ... szkoda moglibysmy jeszcze powalczyc o niego

Jednak jezeli konczy mu sie kontrakt w czerwcu to podpisac i niech pogra tam jeszcze ta runde

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1105 Post autor: grzej » 18 sty 2008, o 00:17

i jeszcze z GW:

Prezes GKS-u Joachim Langer wyjaśnił, co było powodem nagłej zmiany decyzji. - Przyczyna jest prosta. Ruch nie przystał na nasze warunki i zwyczajnie je odrzucił. Przecież ja nie puszczę takiego zawodnika za kwotę niższą niż 100 tys. zł [kwota odstępnego za Małkowskiego to 160 tys. zł - przyp. red.]. A dyrektor Mirosław Mosór proponował duuuużo mniejsze pieniądze - stwierdził prezes.
historiaruchu.pl

ENDZA
Kontakt:

#1106 Post autor: ENDZA » 18 sty 2008, o 08:12

simonsays pisze:Zewlakow ? hahahahahaha Jaja se ci*** jakies robia. Zewlakow wie, ze jego ewentualny transfer na Cicha (Katowicka :( ) wzbudzilby za***iste zainteresowanie w prasie i zaraz by sie kolejki ustawily zeby biednemu i zachlannemu Ruchowi go podebrac, a on na 5 minut przed podpisaniem kontraktu, po 3 tygodniach ciezkich rozmow z zarzadem powiedzialby: Nie zagram dla Ruchu. Zawsze marzylem o grze w Koronie. Nie chce komentowac przyczyn, juz nie moge sie doczekac pierwszego meczu. ch** w dupe takim patalachom.
Raczej nierealna informacja. Ale po co Go obrazasz. Tym bardziej , ze Marcin zawsze dobrze mówił o Ruchu.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1107 Post autor: L.G » 18 sty 2008, o 08:27

grzej pisze:i jeszcze z GW:
Przecież ja nie puszczę takiego zawodnika za kwotę niższą niż 100 tys. zł [kwota odstępnego za Małkowskiego to 160 tys. zł - przyp. red.].
p. Langer ! Niyjaki Tupalski, zawodnik niy stary, OGRANY i było niy było podstawowy poszoł za 150 kawałków, a Ty chcesz wielko niywiadomo sprzedać za 160 i jeszcze Fosy w rozliczyniu ?
No nic, zjebiesz synkowi kariera i tyla, ............ a zresztą co nos to obchodzi

Wyjście nr 2 - oloć Langera i powtórzyć numer z Pilarzem
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ch-R

#1108 Post autor: ch-R » 18 sty 2008, o 08:51

Cos na Górny Ślaska .pl pokrecili . Pisze ze chodzi o Żewlakowa z Olympiakosu Pireus :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Predzej uwierza w tego jego brata bo to bracik jest napastnikiem a nie ten co gro w Grecji , cos im sie pomieszalo.
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1109 Post autor: Simone » 18 sty 2008, o 09:07

1 . hmmm Malkowskiemu konczy sie kontrakt w Czerwcu a za zawodnikow do 23 lat nalezy sie ekwiwalent za wyszkolenie

2. Teraz uwaga : data urodzenia Malkowskiego : 19 marca 1985 r ; ]
Zostaly 2 miesiace i 1 dzien

3. Czy bylibysmy az tak przebiegli zeby dogadac sie z zawodnikiem na boku i zaoszczedzic 100 tys zl ?

4. Mam nadzieje ze tak , czy Langer jest na tyle glupi zeby sie nie zorientowac - mam nadzieje ze tak , czy nas ktos ubiegnie i zaplaci - mam nadzieje ze nie

To taka moja przebiegla wersja wydarzen ; ]

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1110 Post autor: Simone » 18 sty 2008, o 09:21

ja nie chce byc zlosliwy bo brak kasy to nic wesolego ale oni na kontenery nie maja a co dopiero 100 - 150 tys zl na zwodnika

Zreszta jak dla mnie sciema zeby Ruch zmobilizowac , moze sie kapnal

Jak juz sie obawiac to kogos innego

Zablokowany