Sponsorzy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Sponsorzy

#1096 Post autor: mulan » 25 lut 2011, o 08:25

chodzi o to że Tauronkowi wypadało pajacować bo był różową krową, natomiast Górnośląski orzeł to jednak godlo i raczej powinien pokazywać naszą dumę i siłę.... :)

bo już wczesniej czytałem żeby wnetrze Tauronka przeszło do Adlerka :dobani:
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Witek46
Kontakt:

#1097 Post autor: Witek46 » 25 lut 2011, o 08:40

mulan pisze:chodzi o to że Tauronkowi wypadało pajacować bo był różową krową, natomiast Górnośląski orzeł to jednak godlo i raczej powinien pokazywać naszą dumę i siłę.... :)

bo już wczesniej czytałem żeby wnetrze Tauronka przeszło do Adlerka :dobani:
Adler nie jest godłem, jest pluszową maskotką, elementem widowiska. Jego celem jest budowanie sympatycznych skojarzeń i wywoływanie życzliwego uśmiechu.
Mulan, strasznie jesteś ponury. Co ten orzeł Adlerek ma robić? Ma stać na baczność, czy ma wisieć nad środkiem boiska z rozłożonymi dumnie skrzydłami?
Osobiście mam nadzieję, że "zawartość" byczka przemieści się do Adlerka. Bo wypełnienie Tauronka było jednorazowe, niepowtarzalne, ekstraklasowe.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#1098 Post autor: BOGUCICE » 25 lut 2011, o 09:17

Panowie ,proszę tego nie traktować jako przechwałki ale o PEPSI się nie martwcie niech wasze nerwy się uspokoją.. Będzie git już w przyszłym tygodniu -nie po to mierzyli bannery żebyśmy jakąś sól promowali.O wiele lepiej niż w Cracovii i na o wiele lepszych zasadach.Zapewniam . A jutro z Lechią jadymy!!!!!!!! jeszcze dziś Abbott jak dobrze pójdzie i jest spokojnie.Zostanie nam doping i ZWYCIĘSTWO z "ruskimi".
Tak na marginesie to chyba ciekawe ,że ani Wisła ani Craxa nie była zainteresowana wypoczynkiem w żupach solnych a mieli propozycje.
Ostatnio zmieniony 25 lut 2011, o 09:30 przez BOGUCICE, łącznie zmieniany 1 raz.
W Sheffield tylko RUCH!!!

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1099 Post autor: Thoth » 25 lut 2011, o 09:24

mom nadzieja że na tym Pepsi sie nie skonczy ;) tak po lekku zaczynom sie zastanawiać czy aby na taki "tumult" w kwestii sponsorów nie mo wpływu fakt że wielkimi krokami zbliżo sie przeprowadzka na SŚ.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1100 Post autor: jurek » 25 lut 2011, o 09:28

BOGUCICE pisze:Panowie ,proszę tego nie traktować jako przechwałki ale o PEPSI się nie martwcie niech wasze nerwy się uspokoją.. Będzie git już w przyszłym tygodniu -nie po to mierzyli bannery żebyśmy jakąś sól promowali.O wiele lepiej niż w Cracovii i na o wiele lepszych zasadach.Zapewniam . A jutro z Lechią jadymy!!!!!!!! jeszcze dziś Abbott jak dobrze pójdzie i jest spokojnie.Zostanie nam doping i ZWYCIĘSTWO z "ruskimi".
ja ja BOGUCICE, ty juz wiysz co, pra ?
BOGUCICE pisze:Panowie spokojnie. Już w najbliższym czasie się dowiecie. A o Taurona bądzcie spokojni.
;)

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1101 Post autor: AdiC » 25 lut 2011, o 13:09

jurek pisze:
BOGUCICE pisze:Panowie ,proszę tego nie traktować jako przechwałki ale o PEPSI się nie martwcie niech wasze nerwy się uspokoją.. Będzie git już w przyszłym tygodniu -nie po to mierzyli bannery żebyśmy jakąś sól promowali.O wiele lepiej niż w Cracovii i na o wiele lepszych zasadach.Zapewniam . A jutro z Lechią jadymy!!!!!!!! jeszcze dziś Abbott jak dobrze pójdzie i jest spokojnie.Zostanie nam doping i ZWYCIĘSTWO z "ruskimi".
ja ja BOGUCICE, ty juz wiysz co, pra ?
BOGUCICE pisze:Panowie spokojnie. Już w najbliższym czasie się dowiecie. A o Taurona bądzcie spokojni.
;)
Synek jest urodzonym optymistom. Dejcie mu spokój :)
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Awatar użytkownika
F_łgw
Kontakt:

#1102 Post autor: F_łgw » 25 lut 2011, o 14:19

tommy tauzen pisze:mom nadzieja że na tym Pepsi sie nie skonczy ;) tak po lekku zaczynom sie zastanawiać czy aby na taki "tumult" w kwestii sponsorów nie mo wpływu fakt że wielkimi krokami zbliżo sie przeprowadzka na SŚ.
mi też sie wydaje, że potencjalni sponsorzy zdaja sobie sprawe, że ewentualna przeprowadzka na SŚ może okazać sie dla nich korzystna (np. w kwestiach reklamy) i wola już teraz zaangażować sie w sponsoring. Wiedza, że jak bedziemy na SŚ to sponsorzy beda sie o nas zabijać :hurra: :hurra: :hurra:
Oby
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien

wiesiek1
Kontakt:

#1103 Post autor: wiesiek1 » 25 lut 2011, o 14:20

To bez watpienia ma znaczenie.Dlatego trzeba to dobrze rozegrac.Zebysmy na SS nie zostali z umowami na poziomie Cichej.
Tam wszystko bedzie kilka razy drozsze.Reklama rowniez.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
F_łgw
Kontakt:

#1104 Post autor: F_łgw » 25 lut 2011, o 14:33

wiesiek1 pisze:To bez watpienia ma znaczenie.Dlatego trzeba to dobrze rozegrac.Zebysmy na SS nie zostali z umowami na poziomie Cichej.
Tutaj wszystko zależy od zarzadu. Żeby tylko nie podpisali długoterminowych umów na niekorzystnych warunkach (które na dzień dzisiejszy moga wydawać sie niezłe, a po przeprowadzce okaża sie ch*ja warte)
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien

Lukas89
Kontakt:

#1105 Post autor: Lukas89 » 26 lut 2011, o 12:27

Nie wiem czy potrzebnie się niepokoje czy nie ale firma "Henderson" na głównej wylądowała w miejscu "Partnera Głównego" a WOŚP na miejsce "Sponsora Strategicznego".

i tutaj pytanie do działaczy, czy rozumieją zasadę sponsora strategicznego?*

Nie podoba mi się to..

*Do zarządu: chodzi w tym oto,że Oni Nam płacą za miejsce na klacie, a nie My im za to,że się u Nas reklamują ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1106 Post autor: Zip » 26 lut 2011, o 12:36

Czyli wychodzi na to, że przynajmniej dzisiaj gramy z WOŚP na klacie ;)
In Siemian We Trust

COBRA

#1107 Post autor: COBRA » 26 lut 2011, o 12:38

Mial byc podany w sobote sponsor i jest:)

Awatar użytkownika
karol fryna
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1108 Post autor: karol fryna » 26 lut 2011, o 13:09

to niech tera WOSP oplaco gorolice ze Sosnowca ,marketing i superdrektora!

MNCH
Kontakt:

#1109 Post autor: MNCH » 27 lut 2011, o 08:08

Powiem ino tyla ,jezeli sie okaze za TAURON sponsoruje WKS to bydzie ewidentnie pilityczne zalatwione przez Schetyne -jedyny SLASKI sponsor kery chcial zainwestowac w bal.To bydzie przyklad znowu pokazany jak oszukac slazoka ,by slasko firma sponsorowala goroli -Wiec w jesiennych wyborach bydze mozna podziekowac tej parti za takie zalatwienie sprawy .LOTOS -GDANSK -LECHIA a u nos co zas wykrecenie SLAZOKOW JAK ZAWSZE BYLO INO DOIC :wstyd:
Kiedys to piesci decydowaly kto jest najlepszy a nie kto ulozy lepiej karteczki albo pojedzie w wiekszej liczbie na wyjazd

orbiter
Kontakt:

#1110 Post autor: orbiter » 27 lut 2011, o 19:08

MNCH pisze:Powiem ino tyla ,jezeli sie okaze za TAURON sponsoruje WKS to bydzie ewidentnie pilityczne zalatwione przez Schetyne -jedyny SLASKI sponsor kery chcial zainwestowac w bal.To bydzie przyklad znowu pokazany jak oszukac slazoka ,by slasko firma sponsorowala goroli -Wiec w jesiennych wyborach bydze mozna podziekowac tej parti za takie zalatwienie sprawy .LOTOS -GDANSK -LECHIA a u nos co zas wykrecenie SLAZOKOW JAK ZAWSZE BYLO INO DOIC :wstyd:
Można gdybać. Z info z kręgów prezesa Taurona wynika, że On już definitywnie chce się rozstać ze sponsorowaniem piłki nożnej. A jeśliby doszło do sytuacji jaką tu sugerujesz to w sumie Śląski sponsor sponsorował by też drużynę śląską jakby nie patrzeć . Tylko nie z tego Śląska co trzeba. :/

Na wybory przestałem chodzić, by się nie łudzić.
Ruch Chorzów - Górny Śląsk - Polska

Arena C6

ODPOWIEDZ