bo już wczesniej czytałem żeby wnetrze Tauronka przeszło do Adlerka

Adler nie jest godłem, jest pluszową maskotką, elementem widowiska. Jego celem jest budowanie sympatycznych skojarzeń i wywoływanie życzliwego uśmiechu.mulan pisze:chodzi o to że Tauronkowi wypadało pajacować bo był różową krową, natomiast Górnośląski orzeł to jednak godlo i raczej powinien pokazywać naszą dumę i siłę....
bo już wczesniej czytałem żeby wnetrze Tauronka przeszło do Adlerka
ja ja BOGUCICE, ty juz wiysz co, pra ?BOGUCICE pisze:Panowie ,proszę tego nie traktować jako przechwałki ale o PEPSI się nie martwcie niech wasze nerwy się uspokoją.. Będzie git już w przyszłym tygodniu -nie po to mierzyli bannery żebyśmy jakąś sól promowali.O wiele lepiej niż w Cracovii i na o wiele lepszych zasadach.Zapewniam . A jutro z Lechią jadymy!!!!!!!! jeszcze dziś Abbott jak dobrze pójdzie i jest spokojnie.Zostanie nam doping i ZWYCIĘSTWO z "ruskimi".
BOGUCICE pisze:Panowie spokojnie. Już w najbliższym czasie się dowiecie. A o Taurona bądzcie spokojni.
Synek jest urodzonym optymistom. Dejcie mu spokójjurek pisze:ja ja BOGUCICE, ty juz wiysz co, pra ?BOGUCICE pisze:Panowie ,proszę tego nie traktować jako przechwałki ale o PEPSI się nie martwcie niech wasze nerwy się uspokoją.. Będzie git już w przyszłym tygodniu -nie po to mierzyli bannery żebyśmy jakąś sól promowali.O wiele lepiej niż w Cracovii i na o wiele lepszych zasadach.Zapewniam . A jutro z Lechią jadymy!!!!!!!! jeszcze dziś Abbott jak dobrze pójdzie i jest spokojnie.Zostanie nam doping i ZWYCIĘSTWO z "ruskimi".
BOGUCICE pisze:Panowie spokojnie. Już w najbliższym czasie się dowiecie. A o Taurona bądzcie spokojni.
mi też sie wydaje, że potencjalni sponsorzy zdaja sobie sprawe, że ewentualna przeprowadzka na SŚ może okazać sie dla nich korzystna (np. w kwestiach reklamy) i wola już teraz zaangażować sie w sponsoring. Wiedza, że jak bedziemy na SŚ to sponsorzy beda sie o nas zabijaćtommy tauzen pisze:mom nadzieja że na tym Pepsi sie nie skonczytak po lekku zaczynom sie zastanawiać czy aby na taki "tumult" w kwestii sponsorów nie mo wpływu fakt że wielkimi krokami zbliżo sie przeprowadzka na SŚ.
Tutaj wszystko zależy od zarzadu. Żeby tylko nie podpisali długoterminowych umów na niekorzystnych warunkach (które na dzień dzisiejszy moga wydawać sie niezłe, a po przeprowadzce okaża sie ch*ja warte)wiesiek1 pisze:To bez watpienia ma znaczenie.Dlatego trzeba to dobrze rozegrac.Zebysmy na SS nie zostali z umowami na poziomie Cichej.
Można gdybać. Z info z kręgów prezesa Taurona wynika, że On już definitywnie chce się rozstać ze sponsorowaniem piłki nożnej. A jeśliby doszło do sytuacji jaką tu sugerujesz to w sumie Śląski sponsor sponsorował by też drużynę śląską jakby nie patrzeć . Tylko nie z tego Śląska co trzeba.MNCH pisze:Powiem ino tyla ,jezeli sie okaze za TAURON sponsoruje WKS to bydzie ewidentnie pilityczne zalatwione przez Schetyne -jedyny SLASKI sponsor kery chcial zainwestowac w bal.To bydzie przyklad znowu pokazany jak oszukac slazoka ,by slasko firma sponsorowala goroli -Wiec w jesiennych wyborach bydze mozna podziekowac tej parti za takie zalatwienie sprawy .LOTOS -GDANSK -LECHIA a u nos co zas wykrecenie SLAZOKOW JAK ZAWSZE BYLO INO DOIC
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot] i 21 gości