no tak jak w koncu jest? do konca czerwca czy na rok???

No tośmy się wzmocnili, Haftkowski grał bardzo słabo mam nadzieję że go wykupią z Ruchu i nie bede go musiał ogladacMirek pisze:Feruga i Haftkowski jadą na obóz z Jastrzębiem
http://www2.90minut.pl/news/83/news833966.html
grał chyba w meczu z Lechem na Śląskim, który przegraliśmy 0:2. W sumie zamysł nie był zły, ale nic z tego nie wyszłoAma pisze:Jak mnie pamięć nie myli to już tam chyba zagroł jakąś koncówke za Duszanamarek79 pisze:No to w ataku to juz tylko Adamski bydzie groł![]()
![]()
niy wytrzymol presji ale cug na brama miołElmer pisze:grał chyba w meczu z Lechem na Śląskim, który przegraliśmy 0:2. W sumie zamysł nie był zły, ale nic z tego nie wyszłoAma pisze:Jak mnie pamięć nie myli to już tam chyba zagroł jakąś koncówke za Duszanamarek79 pisze:No to w ataku to juz tylko Adamski bydzie groł![]()
![]()
zgodze sie z heli.heli pisze: Co do Brzęczka, to powiem szczerze, że jakby my mieliśmy krótkoplanowy cel jak na przykład liczy sie tylko utrzymani eteraz nie paatrząc na budowe drużyny (tak jak np. w ŁKS) to czemu nie umiejętnosciami przwyższa jeszcze nie jednego i pół roku by zagrał, ale mam nadzieje, ze nasi patrzą trochę inaczej i że u nas jednak ni ema aż takiego zagrożenia spadkiem tylko spokojny środek i budowanie drużyny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], moRi95 i 52 gości