Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
-
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie
Moze ma smykalke do mlodych.Roznie to bywa.Nie zawsze trener juniorow nadaje sie do seniorow i na odwrot.Nie ma co gdybac.
Zna ktos dobrze ta druzyne ? Jest tam jakis duzy talent ? Ja slyszalem, ze ten Lipski ale cos malo grywa ...
Zna ktos dobrze ta druzyne ? Jest tam jakis duzy talent ? Ja slyszalem, ze ten Lipski ale cos malo grywa ...
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Scypion pisze:W porownaniu z Fornalikiem Zieliński jest przyjacielem mlodziezy co namniej jak Pan Kleks.HombReee... pisze:Mamy tyle dobrej młodzieży, a trener zachowuje się jakby jej nie widział, jakby było to złem koniecznym
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
duzo dobrej mlodziezy odlazi po tym co odp...pan Pietrzak. On nawet w ME ustalo kto wlazi a kto czy jest to normalne? A do tego zamiast sprowadzac ludzie ze slaska to biere ze Szczecina.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Jo caly czos godom ze brak wychowankow zwiazanych emocjonalnie z Ruchem to nasz najwiekszy problemstaRvin pisze:Scypion pisze:W porownaniu z Fornalikiem Zieliński jest przyjacielem mlodziezy co namniej jak Pan Kleks.HombReee... pisze:Mamy tyle dobrej młodzieży, a trener zachowuje się jakby jej nie widział, jakby było to złem koniecznym
duzo dobrej mlodziezy odlazi po tym co odp...pan Pietrzak. On nawet w ME ustalo kto wlazi a kto czy jest to normalne? A do tego zamiast sprowadzac ludzie ze slaska to biere ze Szczecina.
- choRzowsko1920
- Kontakt:
Scypion pisze:Jo caly czos godom ze brak wychowankow zwiazanych emocjonalnie z Ruchem to nasz najwiekszy problemstaRvin pisze:Scypion pisze:W porownaniu z Fornalikiem Zieliński jest przyjacielem mlodziezy co namniej jak Pan Kleks.HombReee... pisze:Mamy tyle dobrej młodzieży, a trener zachowuje się jakby jej nie widział, jakby było to złem koniecznym
dokładnie, zaś jakiegos Gruzina wzieli ;/ a tyla klubów na Sląsku jest.. ta ich polityka mnie wkurzo...
-
- Kontakt:
Z Gwarka Zabrze idą do Żabskich, z Rozwoju tyż, ze Stadionu Śląskiego do Katowic a z naszego UKSu do Warszawy.choRzowsko1920 pisze:dokładnie, zaś jakiegos Gruzina wzieli ;/ a tyla klubów na Sląsku jest.. ta ich polityka mnie wkurzo...
Abo my z wszystkimi momy wojna abo faktycznie nie chcemy piłkarzy stąd co wg mnie jest raczej nie możliwe.
- choRzowsko1920
- Kontakt:
jak takie cyrki z kasa za Sobiecha i Sadloka były to co sie dziwić, że z Ruchem żodyn współpracować niy chce.
- GůRny_Ślůnsk
- Kontakt:
Czymu to je nimozliwe mozesz mi to wytumaczyc na chopski rozum?Dorcia pisze:Z Gwarka Zabrze idą do Żabskich, z Rozwoju tyż, ze Stadionu Śląskiego do Katowic a z naszego UKSu do Warszawy.choRzowsko1920 pisze:dokładnie, zaś jakiegos Gruzina wzieli ;/ a tyla klubów na Sląsku jest.. ta ich polityka mnie wkurzo...
Abo my z wszystkimi momy wojna abo faktycznie nie chcemy piłkarzy stąd co wg mnie jest raczej nie możliwe.
-
- Kontakt:
A my na to 6 zwyciynstwo pod rzond w ME barwo modziki i na pohybel wszyskim supertalyntom szcewskim cygońskim i jakim tam jeszcze co majopm rodzicó gównym w gowie

I'm a man who walks alone
-
- Kontakt:
Albo widocznie dla tych mlodych Ruch to niy jest nic waznego i niy traktuja go jako wielki klub.
-
- Kontakt:
Bo chcielimy np. cały rocznik Milika z Rozwoju przejąć. Sobiech z Halemby. Kiedyś Sobczak, Feruga z Gwarka. Abo młodzi z UKS, którzy uciekali do innych klubów o co była chaja z UKSem.GůRny_Ślůnsk pisze:Czymu to je nimozliwe mozesz mi to wytumaczyc na chopski rozum?Dorcia pisze:Z Gwarka Zabrze idą do Żabskich, z Rozwoju tyż, ze Stadionu Śląskiego do Katowic a z naszego UKSu do Warszawy.choRzowsko1920 pisze:dokładnie, zaś jakiegos Gruzina wzieli ;/ a tyla klubów na Sląsku jest.. ta ich polityka mnie wkurzo...
Niestety z Rozwoju wszyscy idą do żaboli. Nie wiem czy to tylko kwestia kasy. Nie wydaje mi sie. Gwarka już też żabole pochytali. Dyrektorem Stadionu Śląskiego jest wiadomo kto.
Może by uderzyć do szkółki Wodzisławia?
-
- Kontakt:
To (chyba) tu pasuje:
Zanardi

Sparing ME: Grunwald Ruda Śląska - Ruch Chorzów
Skład Ruchu: Soliński - Droszczak, Staszowski, Komor, Zanardi - Grześ, Stępień, Deja, Syska - Flis, Śliwiński.
Rezerwowi: Kosiorek, Siebert, Otręba, Urbańczyk, Szymański, Wleciałowski, Lipski, Kreft.
Trener: Ireneusz Psykała
Zanardi

-
- Kontakt:
braziliano ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- ObeRschlesien
- Kontakt:
-
http://www.slask.sport.pl/sport-slask/1 ... yczna.htmlgipcu pisze:braziliano
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
"Fantastyczna lewa noga"...
Gdyby faktycznie tak było, to choćby miał być zielony z Marsa to warto by było się zainteresować. Od czasu Brzyskiego nie ma u Nas praktycznie lewego obrońcy, ale to już widział, albo i nie Trener Zieliński..
Gdyby faktycznie tak było, to choćby miał być zielony z Marsa to warto by było się zainteresować. Od czasu Brzyskiego nie ma u Nas praktycznie lewego obrońcy, ale to już widział, albo i nie Trener Zieliński..