konto...NOWY STADION K.S.RUCH WIELKIE HAJDUKI.
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
DObre terozki jada na Siemce na Clearex poogladac chopcow..............
Ale te konto musi byc czytelne w tym sensie ze np jest na glownej stronie link.....o nazwie ''Konto stadion''
klikasz i automatycznie jest laczenie z Bankiem i wykaz kto ile i kiedy.
a ile bym dal powiem tak........
Najpierw 100zl..........i sledzil bym jak to wyglada,pozniej 200 a na koniec jak bylo by konkretnie dolbym 3000.i na tym bym poprzestal.jakby kozdy tyla dol to bydzie oki........
Ale wazna ze wogole sie cos do......
Zreszta bydzie pisac moje imie i nazwisko i bydzie widac wiela kto dol .
Jada ma Siemce.
Ale te konto musi byc czytelne w tym sensie ze np jest na glownej stronie link.....o nazwie ''Konto stadion''
klikasz i automatycznie jest laczenie z Bankiem i wykaz kto ile i kiedy.
a ile bym dal powiem tak........
Najpierw 100zl..........i sledzil bym jak to wyglada,pozniej 200 a na koniec jak bylo by konkretnie dolbym 3000.i na tym bym poprzestal.jakby kozdy tyla dol to bydzie oki........
Ale wazna ze wogole sie cos do......
Zreszta bydzie pisac moje imie i nazwisko i bydzie widac wiela kto dol .
Jada ma Siemce.
- L_M
- Kontakt:
na calym swiecie kibic placi za bilet i oczekuje sukcesow wiec jest to normalne. pomysl z kontem to jak dla mnie czysta utopia, bo sie nawet na sto krzeselek nie uzbiera. jedyny jego plus to moglby byc oddzwiek medialny - tak mysle.adamo chorzow pisze:Mozliwe ze masz racje,ale trzeba '''''''COS''''''''ROBIC.
sLUCHAJCIE NIEKTORZY MYSLA ZE WYSTARCZY CO DWA TYGODNIE DAC 10 ZLOTYCH I CHCA SUKCESOW...........................................................ZYCIE UCZY TEGO ZE CZASEM TRZEBA Z SIEBIE DAC.
poza tym na tym forum mysle ze nie przesadze jak powiem ze kilkaset osob pisalo juz ze 'trzeba cos zrobic'. a co zrobili poza pustymi slowami? nie chodzi mi tu o krytykowanie tylko o to, ze podstawa jest to placenie za bilet, namawianie znajomych na przyjscie na mecz i glosny doping. kazdy tez moze zaangazowac sie w sprawy klubu, przyjsc, powiedziec jaki ma pomysl, sposobow jest mnostwo. i porywanie sie na uzbieranie 'przynajmniej 2 milionow' hehe, jak sie przez rok 5 tys na sektorowke uzbieralo (bo nie licze kasy od pilkarzy i z aukcji) to porywanie sie z motyka na slonce.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jak wszyskie kibice Ruchu majom takie nastwiynie jak ty to nawet sie tych 5tys za 10lot niy nazbiyroLukas Michalski pisze:na calym swiecie kibic placi za bilet i oczekuje sukcesow wiec jest to normalne. pomysl z kontem to jak dla mnie czysta utopia, bo sie nawet na sto krzeselek nie uzbiera. jedyny jego plus to moglby byc oddzwiek medialny - tak mysle.adamo chorzow pisze:Mozliwe ze masz racje,ale trzeba '''''''COS''''''''ROBIC.
sLUCHAJCIE NIEKTORZY MYSLA ZE WYSTARCZY CO DWA TYGODNIE DAC 10 ZLOTYCH I CHCA SUKCESOW...........................................................ZYCIE UCZY TEGO ZE CZASEM TRZEBA Z SIEBIE DAC.
poza tym na tym forum mysle ze nie przesadze jak powiem ze kilkaset osob pisalo juz ze 'trzeba cos zrobic'. a co zrobili poza pustymi slowami? nie chodzi mi tu o krytykowanie tylko o to, ze podstawa jest to placenie za bilet, namawianie znajomych na przyjscie na mecz i glosny doping. kazdy tez moze zaangazowac sie w sprawy klubu, przyjsc, powiedziec jaki ma pomysl, sposobow jest mnostwo. i porywanie sie na uzbieranie 'przynajmniej 2 milionow' hehe, jak sie przez rok 5 tys na sektorowke uzbieralo (bo nie licze kasy od pilkarzy i z aukcji) to porywanie sie z motyka na slonce.
a chocby ino przez rok albo dwa te 5tys sie nazbiyralo to bydzie na nowo Sektorowka albo NU na jakos Oprawa bydzie miala
ale jak kozdy bydzie tak jak ty nato patszol to juz teraz jest UTOPIA i nojlepi ja Stadion Sprzedajom a po Ruchu zostanie ino koncek jakiegos papiorka kas we UM
jak Ruch mo kibicow ztakim nastawiyniym to poco nom jeszcze potrzebne som wrogowie jak sie mo takich przijaciul
tu na Forum jest duzo modych chopcow i dziolchow co jeszcze swojego szmalu niy zarobiajom a napewno weznom od rodzicow choby te 5zl bo chcom tyz pomoc a wiyncyj nom niy trzeba
-
- Kontakt:
gizm pisze:jak wszyskie kibice Ruchu majom takie nastwiynie jak ty to nawet sie tych 5tys za 10lot niy nazbiyroLukas Michalski pisze:na calym swiecie kibic placi za bilet i oczekuje sukcesow wiec jest to normalne. pomysl z kontem to jak dla mnie czysta utopia, bo sie nawet na sto krzeselek nie uzbiera. jedyny jego plus to moglby byc oddzwiek medialny - tak mysle.adamo chorzow pisze:Mozliwe ze masz racje,ale trzeba '''''''COS''''''''ROBIC.
a chocby ino przez rok albo dwa te 5tys sie nazbiyralo to bydzie na nowo Sektorowka albo NU na jakos Oprawa bydzie miala
ale jak kozdy bydzie tak jak ty nato patszol to juz teraz jest UTOPIA i nojlepi ja Stadion Sprzedajom a po Ruchu zostanie ino koncek jakiegos papiorka kas we UM
jak Ruch mo kibicow ztakim nastawiyniym to poco nom jeszcze potrzebne som wrogowie jak sie mo takich przijaciul
tu na Forum jest duzo modych chopcow i dziolchow co jeszcze swojego szmalu niy zarobiajom a napewno weznom od rodzicow choby te 5zl bo chcom tyz pomoc a wiyncyj nom niy trzeba
Zgadzom sie pomysł bardzo dobry przeciez ta kasa jezeli nie bedzie za duza bedzie na inne wydatki a sprobować zawsze mozna....teraz tylko trzeba pomysl wdrozyc w zycie...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!
pomys fest ciekawy ... jo sie ucza ale bych sie na bank dociepnoł tela wiela beda móg ... ta dycha czy 2 zawsze znajda na kochany klub
... a co do nastawienia innych ... wiadomo że nie nazbiero sie "całej" sumy ... ale zawsze jakiś % chocioż tyn jeden ... może wtedy UM zoboczy starania nosze i coś ruszy w tych sprawach
pozdRo

pozdRo
-
- Kontakt:
Może na razie skupić się na podgrzewanej murawie, bo jej instalacja sprawi, że nie będziemy musieli tułać się za "ciężkie" pieniądze po Stadionie Śląskim. A później się zobaczy... Tak po jednej trybunie, a później łuki (a na końcu się obudzę)
Buger23: z tym hasłem do Łukasza to żeś troche przesadził. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i nie trzeba zaraz kogoś kto jest sceptycznie nastawiony do akcji od razu po chamsku krytykować. Nie jesteśmy w PiSie!!!

Buger23: z tym hasłem do Łukasza to żeś troche przesadził. Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie i nie trzeba zaraz kogoś kto jest sceptycznie nastawiony do akcji od razu po chamsku krytykować. Nie jesteśmy w PiSie!!!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
witom
moim skromnym zdaniem jest to pomysł godny uwagi z tymże wy byscie chcieli od razu po kilku wplatach nowy sztadion,a to tak nie ma. IMHo jest to inwestycja na jakieś kilkanaście lat, i co ważne muszą być REGULARNE wpłacane jakies srodki pienieżne, z czasem mozna poprosic o sponsoring jakąs firmę, aby stadion nosił jej imie (np. Signal-iduna park - dawien Westfallen stadion w Dortmudzie czy FLY EMIRATES stadium - nowy stadion arsenalu), ale to juz w przyszłosci, Prawda jest taka ze jak MY kibice nie zaczniemy działac to nikt za nas nic nie zrobi !! jak juz mówiem byłaby to inwestycja bardzo długofalowa, jednakze godna uwagi. Aha jesze jedno - jak chcemy aby stadion sie werszcie "wybudował " to nie ma zadnego wybierania pieniedzy z konta na jakies cele , zresztą sami wiecei jak to ejst jak sie mo lokata w banku ;P roz ise wyciągnie i leci
PS aha na wiosna moze panie
bydom nosic 2 puszeczki 1 na NU' i druga na nowy sztadion
i KAŻDY winien wciepnac wszystko co mo w bajtliku
PS 2 IMHO póki nie bedzie jakiejs poważnej kwoty nie mieszajmy w to klub, to ma byc inicjatywa kibicowska
PS3 nie myslcie ze bedzie to jakies 5-10 lot
ino jakeis 30 -50 
moim skromnym zdaniem jest to pomysł godny uwagi z tymże wy byscie chcieli od razu po kilku wplatach nowy sztadion,a to tak nie ma. IMHo jest to inwestycja na jakieś kilkanaście lat, i co ważne muszą być REGULARNE wpłacane jakies srodki pienieżne, z czasem mozna poprosic o sponsoring jakąs firmę, aby stadion nosił jej imie (np. Signal-iduna park - dawien Westfallen stadion w Dortmudzie czy FLY EMIRATES stadium - nowy stadion arsenalu), ale to juz w przyszłosci, Prawda jest taka ze jak MY kibice nie zaczniemy działac to nikt za nas nic nie zrobi !! jak juz mówiem byłaby to inwestycja bardzo długofalowa, jednakze godna uwagi. Aha jesze jedno - jak chcemy aby stadion sie werszcie "wybudował " to nie ma zadnego wybierania pieniedzy z konta na jakies cele , zresztą sami wiecei jak to ejst jak sie mo lokata w banku ;P roz ise wyciągnie i leci

PS aha na wiosna moze panie

PS 2 IMHO póki nie bedzie jakiejs poważnej kwoty nie mieszajmy w to klub, to ma byc inicjatywa kibicowska
PS3 nie myslcie ze bedzie to jakies 5-10 lot

-
- Kontakt:
Moze akurat jakos Firma(Sponsor) sie zglosi jak sie to naglosni i dociepnie cos do bajtlika to i moze za te 10lot cos sie zrobiJoe pisze:
PS3 nie myslcie ze bedzie to jakies 5-10 lotino jakeis 30 -50
ale to cza Startnoc a niy ino duzo sam pisac a po tydniu nikt otym niybydzie pamiyntol
a teraz i tak niybydzie szpilow to kozdy moze te 20zl zamiast na szpil to na konto wplacic