PIAST -RUCH

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
loveparadee

#106 Post autor: loveparadee » 6 wrz 2006, o 12:36

tys chopie chyba Pasnika nie widzioł :D
WSZYSCY NA GLIWICE :!: :!: :!:

fc bełchatów i mecenas TEż :wink:

Blue_GiRl_1920
Kontakt:

#108 Post autor: Blue_GiRl_1920 » 6 wrz 2006, o 12:45

loveparadee pisze:a kaj jest BoTory :?: :wink:
jo cie zabiera na kolanka i nawet na Botory :D
oj czepiasz sie :P pozdro i trzymam za słowo z tym kolankiem ;p

Kisiel

#109 Post autor: Kisiel » 6 wrz 2006, o 13:07

CHopy co myslicie o taki sprawie ze jak nos wpuszcza na swoje sektory (np łuk za brama) bo wiadomo ze to ty klotki wszyscy nie wleza, to by szlo im po szpilu zaspiewac "dziekujemy za goscine" albo jakies "piłka nożna dla kibiców" i w czasie szpilu nie najezdzac na nich (no chyba ze sami zaczna na nos spiewac) ????

Mogecie mnie teraz tu zbesztac i moga lecie hu** i inne ale mi sie wydaje ze to by bylo recht !

marcell

#110 Post autor: marcell » 6 wrz 2006, o 13:11

Kisiel pisze: bylo recht !
no było by recht :)
zastanawiam się tylko czy na stadionie kupie bilet tak jak to miało miejsce w meczy z gorolami czy raczej wczesniej jakoś się zatroszczyć o to? :roll:

blue

#111 Post autor: blue » 6 wrz 2006, o 14:05

tez jade autem, i raczej napewno zwiazku z ich mała klatka zasiade na sektorach piasta

Krzysiek-Piast

#112 Post autor: Krzysiek-Piast » 6 wrz 2006, o 14:27

blue pisze:tez jade autem, i raczej napewno zwiazku z ich mała klatka zasiade na sektorach piasta

z tym moze byc maly oroblem ... mianowicie jezeli kupisz bilet w kasie to przy bramie ochrona (policja czy jeden hu*) sprawdzaja dowody osobiste .... a dokladnie miejsce zamieszkania ...

Kisiel

#113 Post autor: Kisiel » 6 wrz 2006, o 14:34

a co jak nie byda miec np dowodu to co wtedy moze mnie nie wpuszcza???

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: kobrrra » 6 wrz 2006, o 14:36

Są kibice Ruchu z Gliwic i innych miejscowości które są pewnie w tej sytuacji "legalne", więc oni, jeśli będę chcieli to wejdą. A co jeśli jakis kibic Piasta mieszka np. w Zabrzu? Wejdzie, czy nie?
maszeRuj albo Giń

COYD!

Awatar użytkownika
art82
Kontakt:

#115 Post autor: art82 » 6 wrz 2006, o 14:49

Wiem że mierzymy wysoko, momy ambicje (i dobrze), ale myśle że na dzień dzisiejszy ;) remis nie będzie złym wynikiem na ciężkim terenie i w obecnych okolicznościach..Nasi Piłkarze jednak muszą wybiec na boisko z wolą zwycięstwa! Licze na 200% zaangażowania, nie tak jak w Sosnowcu :/ bo tam zaangażowania było może na 50%..
Liczę na to że wszyscy chętni do zobaczenia tego szpilu - zostaną wpuszczeni......
komentarz żabola po derbach:D Podziękujmy naturze, bo jakby była zielona murawa to dostalibyśmy 8-0, a może i więcej.

blue

#116 Post autor: blue » 6 wrz 2006, o 15:40

Krzysiek-Piast pisze:
blue pisze:tez jade autem, i raczej napewno zwiazku z ich mała klatka zasiade na sektorach piasta

z tym moze byc maly oroblem ... mianowicie jezeli kupisz bilet w kasie to przy bramie ochrona (policja czy jeden hu*) sprawdzaja dowody osobiste .... a dokladnie miejsce zamieszkania ...

byłem rok temu u was 2:2 (mieszkam w orzeszu-zawisci (niedaleko mikołowa) i nie było żadnych problemów

blue

#117 Post autor: blue » 6 wrz 2006, o 15:41

Krzysiek-Piast pisze:

byłem rok temu u was 2:2 (mieszkam w orzeszu-zawisci (niedaleko mikołowa) i nie było żadnych problemów. A jak juz byłem na sektorze, to gdzie sie nie obróciłem to ruchu było na waszych sektorach:) przynajmniej tych co znam z meczów u nas i nie tylko. Kumpel nie miał dowody i weszedł namnie w razie jakis awantur...

rem34

#118 Post autor: rem34 » 6 wrz 2006, o 17:22

ino nie godejcie ze jak pojada som to nie wleza na mecz.
jo nie wiem czy ochrona moze mnie legitymowac,
oni nie maja do tego prawa.
poza tym w konstytucji mosz pewne rzeczy zapewnione.
mom nadzieja ze wszyscy spotkomy sie w gliwicach. :D

kijop_v

#119 Post autor: kijop_v » 6 wrz 2006, o 18:24

Moze Kisiel mo racja..?Jak Piast niy bydzie na nos najyzdzoł,to my moze tys niy bydymy!!Mozecie mie tys zbesztac!!Jo sie ino pytom...Nara na szpilu

Awatar użytkownika
Bytom20
Kontakt:

#120 Post autor: Bytom20 » 6 wrz 2006, o 18:40

Kisiel pisze:a co jak nie byda miec np dowodu to co wtedy moze mnie nie wpuszcza???
Jak nie masz dowodu to musisz mieć paszport. Najlepiej jeszcze jakbyś miał wbitą pieczatke wizową żeś jest z Oberschlesien.

Zablokowany