znow mi sie przypominaja klimaty z zeszlego roku. Wyglada to bardzo podobnie. Sredni poczatek, potem jakis przeblysk i rowna pochyla.
1. Kiedy ta glupia policja wywnioskuje zeby przyjezdnych prowadzic do okola? przez Armii, Dabrowskiego i Cicha. Sie przynajmniej moga wykazac...
2. Super oprawa NU, chodzi mi glownie o "Cicha 6"
3. Jak moze w 1 polowie cala gre robic tylko Łudzinski ( w 2 juz nic nie gral - nie przekonuje mnie, jednak ze to nie jego pozycja, bo z Widzewem na tej pozycji zagral bdb)
4. Plus dla Barana, zdobyl u mnei szacunek. Pewnie wiekszosc tego nie widziala, tylko kibice z krytej. Jak zszedl to opieka medyczna patrzala mu w oczy i powiedziala zeby nie gral, zmaina, zaczal sie drzec ze wchodzi na boisko, poszedl do trenera, ktory go wpuscil. Pozytywny przeblysk.
5. Pierwsza brama - jak sie pozwala grac przeciwnikowi pilka w polu karnym to pewne jest ,ze w koncu wpadnie
6. Druga brama - czemu Makuch stanal i puscil goscia???
7. Bizacki - w zwolnioncyh obrotach, ma 5 metrow przewagi na obronca i ten go dogania po trzech krokach. Nie boje sie powiedziec, ze 90% forumowiczow nie zagraloby gorzej. Czesto sie przesadza z takimi haslami, ale nie w tym ptzypadku!!!
8. Myszor od paru meczy mi sie nie podoba, nie wiem czemu gra, jest niepewny, a do przodu tez 0.
9. Ogolnie cala obrona jest daleka od tego co prezentowala w pierwszych meczach
10. Pasnik - Chwycil w pierwszej grozna bardzo sytaucje. Przy bramach nie zawinil
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...