Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Panewniki
Kontakt:

#106 Post autor: Panewniki » 22 kwie 2006, o 17:21

RUCH TO MY A NIE WY :!: :!: :!: :!: :!: :evil: :evil: :evil: Jo juz widza szpile z Rozwojem,Gks itd. :evil:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

slavo
Kontakt:

#107 Post autor: slavo » 22 kwie 2006, o 17:23

spyru pisze:Miałem dzisiaj wrażenie jakby grali przeciwko trenerowi. Takiej padliny nie widziałem dawno. Panie Wleciałowski, Pana czas minął, nie dlatego że należy wymieniać trenera jak grajki grają przeciwko niemu. Powinno sie wy***ać piłkarzyków na zbity pysk, tylke że my nie mamy innej możliwości
a właśnie, zwłaszcza my mamy taką możliwość

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: spyru » 22 kwie 2006, o 17:27

Rozumiem slavo że wywaliłbyś 3/4 składu i grał juniorami? To wtedy lecimy bankowo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

barszczu
Kontakt:

#109 Post autor: barszczu » 22 kwie 2006, o 17:30

@spyru

Podejrzewam, że Ci junirozy zagraliby dzisiaj dużo lepiej niż gwiazdy...

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#110 Post autor: Patton » 22 kwie 2006, o 17:31

Ja chyba dzisiaj pomylilem stadiony :| Przeciez tego sie ogladac nie dalo - ja od kilku meczy ciagle widze te same zagrania, ta sama nieudolnosc, te same bledy makucha i reszty. A jestem zwyklym kibicem, a nie trenerem :| Sklad sie zmienil w duzej mierze, sztab trenerski, sa warunki odpowiednie - o co tutaj do cholery chodzi?? Przeciez tego sie nie da racjonalnie wytlumaczyc!! 1 sezon po spadku - poszlo jakos gladko w barzach, 2 sezon po spadku - bylo ciezko, a teraz jest tragedia. Czy to jest fatum, czy ktos przeklinal ten klub?? Bo ja nie wierze w to, ze 14 krotny mistrz kraju nie potrafi grac w pilke! Ludzie - to jest tragedia!! My nie mamy druzyny, nie mamy trenera, pieniedzy, stadionu - co nam zostalo? Kibice, historia i puchary?? Przeciez tym klubem rzadza podobno fachowcy, a kazdy sie boi cos zrobic?? Jak to jest mozliwe?? I czy kiedykolwiek na takie pytania dostaniemy odpowiedz?? Mnie sie juz nawet piwa odechcialo pic :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

slavo
Kontakt:

#111 Post autor: slavo » 22 kwie 2006, o 17:31

spyru pisze:Rozumiem slavo że wywaliłbyś 3/4 składu i grał juniorami? To wtedy lecimy bankowo
po pierwsze uważam, że przeciwko trenerowi to może jest 5-6 (MAX !) zawodników w 26cio osobowej kadrze !
wiec pozostaje 20 ludzi.

i gramy chociazby takim składem

Paśnik(Nowak, Norko),
Smarzyk-Balul-Kośmicki-Starowicz(Bartnik)
Grzyb(Markiewicz)-Pulkowski(Rajman)-Baran-MAKUCH !!!!! (Petasz)
Łudziński-Janoszka(Cwielong)

a po drugie przy takiej grze tyż lecimy BANKOWO

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#112 Post autor: Raul22 » 22 kwie 2006, o 17:33

mysle ze im blizej konca sezonu a tak dalej bedzie to chcac nie chca bedzie trzeba grac juniorami, zgrywac ich i przygotowywac do walki o powrot do 2 ligi, bo polowa odejdzie polowa (naszczescie) zakonczy kariere (pare sezonow zapozno ale lepiej pozno niz wcale) i taki bedzie final tego wszystko a jak sie utrzymia cufalem to za rok znow to samo nas czeka bo wtedy zas pozostawaja i zas bedzie kolejny sezon walka o utrzymanie

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#113 Post autor: SzaRlin » 22 kwie 2006, o 17:33

najpierw godali ze im nie płacom. potem ciepły wody nie było. a jak w koncu zaczli sie lansowac po grecjach i innych turcjach to co zas im to nie pasuje???? tu ku*** w nasze gory i za***rdalac dzien w dzien po pora godzin tam i nazot!!!
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

juan21

#114 Post autor: juan21 » 22 kwie 2006, o 17:37

biza biza biza wooon biza biza biza woon biza won ....

Powiem tylko tak: Oszukali mnie!! Banda polskich decydentów takich jak tu grają! Moje pieniadze biorą ! Z mojej wypłaty! Polowe tych grajków to bym zwolnił w pizdziec... i tak powiem.. ja jestem bardzo wylewny BO MNIE BOLI!!!!!!

Gość

#115 Post autor: Gość » 22 kwie 2006, o 17:37

gwiazdy faktu sie nie popisaly dzis :) i do tego ta psiarnia i ochrona <bez komentarza>

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: jajo » 22 kwie 2006, o 17:39

znow mi sie przypominaja klimaty z zeszlego roku. Wyglada to bardzo podobnie. Sredni poczatek, potem jakis przeblysk i rowna pochyla.
1. Kiedy ta glupia policja wywnioskuje zeby przyjezdnych prowadzic do okola? przez Armii, Dabrowskiego i Cicha. Sie przynajmniej moga wykazac...
2. Super oprawa NU, chodzi mi glownie o "Cicha 6"
3. Jak moze w 1 polowie cala gre robic tylko Łudzinski ( w 2 juz nic nie gral - nie przekonuje mnie, jednak ze to nie jego pozycja, bo z Widzewem na tej pozycji zagral bdb)
4. Plus dla Barana, zdobyl u mnei szacunek. Pewnie wiekszosc tego nie widziala, tylko kibice z krytej. Jak zszedl to opieka medyczna patrzala mu w oczy i powiedziala zeby nie gral, zmaina, zaczal sie drzec ze wchodzi na boisko, poszedl do trenera, ktory go wpuscil. Pozytywny przeblysk.
5. Pierwsza brama - jak sie pozwala grac przeciwnikowi pilka w polu karnym to pewne jest ,ze w koncu wpadnie
6. Druga brama - czemu Makuch stanal i puscil goscia???
7. Bizacki - w zwolnioncyh obrotach, ma 5 metrow przewagi na obronca i ten go dogania po trzech krokach. Nie boje sie powiedziec, ze 90% forumowiczow nie zagraloby gorzej. Czesto sie przesadza z takimi haslami, ale nie w tym ptzypadku!!!
8. Myszor od paru meczy mi sie nie podoba, nie wiem czemu gra, jest niepewny, a do przodu tez 0.
9. Ogolnie cala obrona jest daleka od tego co prezentowala w pierwszych meczach
10. Pasnik - Chwycil w pierwszej grozna bardzo sytaucje. Przy bramach nie zawinil
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ksruch

#117 Post autor: ksruch » 22 kwie 2006, o 17:43

Jo yno chciolbych dodać, że Bizacki zlaziyl z boiska lostatni za to z wielkim bananym na gymbie, widać musiol być fest zadowolony z siebie... Te co trocha po szpilu lostali na krytyj napewno tyż to widzieli.

rumcajs_79
Kontakt:

#118 Post autor: rumcajs_79 » 22 kwie 2006, o 17:45

jak domnie to niech juz tera zacznom myslec o 3 lidzie i szukac do nij nowych zawodnikow oroz trynera!
szkoda gotki
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#119 Post autor: Kirek » 22 kwie 2006, o 17:46

A Marek powie: Przewazalismy cały czas, graliśmy dobrze, ale zabrakło szczęscia...

DJ ZYCHA

#120 Post autor: DJ ZYCHA » 22 kwie 2006, o 17:54

JEST TYLKO JEDEN SKUTECZNY SPOSÓB , NIE PŁACIĆ IM WOGÓLE DO KOŃCA SEZONU :twisted: .JAK SIĘ NIE UTZRYMAJĄ TO DOSTANĄ WIELKI CH.... A NIE PIENIADZE.JESLI SPADNIEMY TO JESTEM ZA ROZWIĄZANIEM SPÓLKI POWOŁANIEM NOWEJ BEZ DŁUGÓW I ZACZYNOMY OD 5 LIGI :twisted:

ODPOWIEDZ