Polonia Bytom - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
domin11hks
Kontakt:

#106 Post autor: domin11hks » 20 lis 2005, o 15:04

ku*** własnie zech wrocił :evil: no wiec troche mojego zdania mecz słaby jak hu*, kibicow z poloni jak na derby to malutko oprawa nawet nawet ale brakuje im jeszcze w hu* do nos. Doping kibicow poloni sredni wiekszosci spiewali na Ruch ale hu* im w dupe podziekowanie dla Mariusza za tor. Jo nie wiem co by sie musiało stac zeby sie cos zmieniło
:cry:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#107 Post autor: Ozor » 20 lis 2005, o 15:05

Ty Xxxx ty sobie pierdolniętego poszukaj w rodzinie nie jestem twoim kolegą z placu pajacu.

Blue''White

#108 Post autor: Blue''White » 20 lis 2005, o 15:09

Nie wiem co powiedziec wiec bede milaczall..... :roll:

maciek73

#109 Post autor: maciek73 » 20 lis 2005, o 15:11

I kolejny sezon do rzici, i tak już od lot, ani liga, ani puchar, nic, dnooooooooooo!!!

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: jajo » 20 lis 2005, o 15:15

to tak ode mnie:
Ogolnie gra bez jakiegos specjalnego zaangazwoania. W pierwszej polowce strzal Bartosa z wolnego i akcja gdy Srutwa chyba byl faulowany w polu karnym. Wczesniej chyba jednak spalony, a cala akcja z przypadku. W drugiej polowce mecz sie troche ozywil, raz z orznego, raz z akcji wolejej Pepe, jedneg grozny zatryzmany w piatce przez obronce. Polonia strzela nam bramke na raty zostajac przewadze w polu karnym. Wprowadzenie Łudzinskiego wnioslo wiele ozywienia, i po jego strzale celna dobitke zaliczyl Srutwa. Jakby cos ruszylo zaczeli grac, ale potem przejecie pilki wydaje mi sie, ze z pomoca reki, akcja oksrzydalajaca (nasz zaodnik daje sie wyprzeci jak dziecko - bodajze Fosa wporowadzony w czasie II polowy) wycofanie i gol na 2:1. Potem jeszcze Łudzinski ma bardzo dobra sytuacje, tylko sie zgubil w piatce, wrzutka byla bodajze Bizaka. Najlepszy chop to dla mnie Tadek Bartnik, wlaczacy z kontuzja. Dobra zmiane dal tez Ludzinski, reszta dla mnie slabiutko, bez jaj, zaangazowania. Najwiesz pierony pojda pewnie na Srutwe i Bizaka, choc ten drugi jak na ansz zespol to sie nawet pare razy pozytywnie wyroznil, Srutwa strzelil bramke. Nie bylo w ogole srodka. Bonk, Pulkowski, Błazejewski (Wawrzynczok) zaden z nich nie potrafil wziasc ciezaru gry na siebie. Nie bylo 5 kreaywnych podan pod rzad chyba. Odnosnie bramki Sruwty to wydaje mi sie, ze był spalony
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#111 Post autor: kobrrra » 20 lis 2005, o 15:15

:cry:
maszeRuj albo Giń

COYD!

Awatar użytkownika
Marc_MC
Kontakt:

#112 Post autor: Marc_MC » 20 lis 2005, o 15:16

KOSTA pisze:Lysy niy zremisowac ino przegrac !!! ch** nie pilkarze. RUCH TO MY A NIE WY !!!!

Ruch Chorzow - fans aus Kattowitz
"Unsere Vater i Ojcze Nasz nad Slonskom ziymiom trzimiesz stRaz"
Jak już to Vater Unser i Ojcze Nasz

Vater Unser, der Du bist im Himmel...
Ojcze Nasz, Któryś jest w niebie...
to tak na marginesie.

musi być w Chorzowie earthquake, bo inaczyj spadek.
Nie rozumia tego jak można godać, że Ruch nie mo wielkich celów (I liga).
To skąd potem ta kasa ? Jak nie z Canal plus w I lidze.

Jak nie wlejzom do I ligi to bydzie co roku minimalizm i gdybanie i wielkie G
I jeszcze ta niebiesko-Familia, teroski ino nom Wleciał potrzebny. Następny kamarad Bizy i Mario

kurna w Bundeslidze wczorej wywalilli trynera ze Kaiserslautern - 9 szpilów bez zwycięstwa i won !!!
Tak samo było pora dni temu w 1. FC Nuernberg 6 punktów z 12 szpilów - raus.
I to wszystko przez presja kibiców i Fan Clubów.

Ino u nos te działacze majom klapki na oczach jak źrebiontka i jak te 3 afy nie widzom, nie słyszom i nie godajom.

A kółko rodzine Ruchu dalij sie krynci...

Mom już tego dość.
Kibicuja Ruchowi od 27 lat i takiego syfu jeszcze nie było.

Może po jakimś trzęsieniu ziemi na Cichej coś się zmieni, momy jeszcze cało wiosna.
( O tyj wiosnie to już pisza 3 lata)

Pozdro dla wszystkich kibiców Ruchu !
Ruch Chorzów - Legende ohne Ende.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Pjyrszo zajta Ruchu 1998-2004:
http://www.Ruch-Chorzow.soccer.com.pl, http://www.Ruch-Chorzow.de

Pjyrszy roz na Ruchu: 09.03.1978 (Ruch - ŁKS 2:2)

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Siwy82
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#113 Post autor: Siwy82 » 20 lis 2005, o 15:18

tego nie do sie skomentować :shock:
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#114 Post autor: L_M » 20 lis 2005, o 15:23

Bylem widziale, wstydze sie bo przegral Ruch z klubem z miasta w ktorym mieszkam. Mecz bez historii. Co to za derby bez kibicow. Duzy plus dla kibicow Poloni za ciagly doping, minus za wrzuty i bluzgi pod adresem Ruchu i Srutwy, ale to normalne i trzeba sie bylo tego spodziewac.

Mefcz przegrany znow na wlasne zyczenie. Najbardziej jednak smiac mi sie chce z tych, ktorzy nie widza tego ze czesci zawodnikow po prostu na tym klubie nie zalezy, ze odpuszczaja w decydujacych momentach, ze juz patrza kaj idize wiecej zarobic, a po raz kolejny wyrzucaja Srutwe, ktory strzelil 'na swoim terenie' dwa gole (czemu jeden nieuznany tylko sedzia wie), nie zmarnowal setki bo byl faulowany i generalnie byl jedna z jasniejszych postaci meczu. Bardzo aktywny i widoczny byl Pepe, gre ozywilo wejscie Ludzinskiego. Z tylu dobrze Bartnik, niezle Klaczka, ale generalnie jak sie przegrywa z ostatnia druzyna w tabeli w tak prestizowym meczu to nikt nie powinien zasluzyc na wyroznienie. Slabo dzisiaj Smarzynski, jak zwykle slabo Bizak, slabo Blazejewski.

Przegralismy bo Poloni bardziej zalezalo. A czemu? Mysle ze to Srutwa taki sklad wystawil i dlatego :lol:

ps. czerwo za uderzenie rywala glowa, troche naciagane chyba. ale wszyscy lacznie z Mariuszem przyznawali ze cud ze dogral prawie do konca, bo zjechal sedziego kilkladziesiat minut wczesniej.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2005, o 15:28 przez L_M, łącznie zmieniany 1 raz.

snajper

#115 Post autor: snajper » 20 lis 2005, o 15:26

gańba gańba i jeszcze roz gańba jedyny grajacy chop to PePe :roll:

Sruti

Re: NA AKSa!!

#116 Post autor: Sruti » 20 lis 2005, o 15:30

yoker07 pisze:
Radvan pisze:Widac po tych 3 szpilach kaj majom nos "KIBICÓW" te piłkarzyki pajacyki bo mnie sie wydaje ze majom nos w du*** oby to sie zmienilo na wiosna bo jak nie to cza by im bylo chya wdupic zeby zaczeli grac :[
Jak tak mo byc to zamiast na RUCH trza bedzie na AKSa albo Urania lazic /zrobic jakis strajk i ch** zero kasy z biletow zero kasy na wyplaty zaczna grac to beda mieli bo narazie to oni nos maja w du*** :evil:
Srutwa gra juz za darmo wiec od niego won!

Admin: dostaniesz zaraz 2 ostrzezenie!! Bo mam dosyc juz Twoich wypocin smiesznych i prowokacji!!! :twisted: :twisted:

HBSiwy
Kontakt:

#117 Post autor: HBSiwy » 20 lis 2005, o 15:43

Brak mi poprostu slow.... a tak na marginesie to wydaje mi sie ze niektore mecze sa ustawione pod profesional,kopacze widza aha z awansu nic nie bedzie to trzeba jakos zarobic kapustke.
Dobrze ze zakonczyla sie ta runda bede mial przez pare miesiecy spokojniejsze nerwy chociaz wiem ze pod koniec maja beda postawione probie generalnej(baraze).
Obym sie wiec mylil.Teraz zobaczymy jakie ruchy zrobia nasze wladze.
Az sie plakac na sama mysl.

Nie po to zostalem wychowany w NIEBIESKIEJ wiaRze abym sie musial wstydzic co weekend!!!
Pseldograjkom-Dzialaczom mowie Wypierd....C
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

PF1920

#118 Post autor: PF1920 » 20 lis 2005, o 15:45

BYŁEM NA TYM SZPILU I SZCZERZE MÓWIĄC TO MAMY SZCZEŚCIE ŻE INO 2-1 BO POLONIA BYŁA DZIŚ 10000 RAZY LEPSZA OD RUCHU I TRZEBA SIE CIESZYĆ ŻE MA TAKICH "SŁABYCH" ZAWODNIKÓW KTÓRZY POTRAFILI STRZELIĆ TYLKO 2 BRAMKI DRUŻYNIE Z ASPIRACJAMI NA EKSTRAKLASE... POPROSTU WSTYD I HAŃBA ŻE TACY PANOWIE JAK Biz... i Śr... NOSZĄ KOSZULKI Z eRką NA PIERSI A NIC NIEGRAJĄ I MAJĄ PRETENSJE DO INNYCH!!!!WON Z RUCHU DZIADY!!!!! WON!!!!RAUS Z NASZEGO KLUBU!!!!DZIAŁACZE ZASTANÓWCIE SIE NA KIM BARDZIEJ WAM ZALEŻY,NA KIBICACH(Z KTÓRYCH MACIE KASE) CZY NA NIC NIEGRAJĄCYCH ZAWODNIKACH(KTÓRYM MUSICIE PŁACIĆ)... !!!!!PAMIĘTAJCIE RUCH TO MY A NIE WY!!!!!!

domin11hks
Kontakt:

#119 Post autor: domin11hks » 20 lis 2005, o 15:50

Ps jeszcze jedna sprawa do pewnych dwoch pannow około 30 co ku*** widza ich czesto na szpilach Ruchu, a dzisiaj ku*** ubrani w szaliki spiewali razem z cała reszta pojebow z bytomia na Ruch i jeszcze sie cieszyli jak dzieci jak Ruch tracił tor tak wiec do zobaczenia na wiosne jak ich zobacze na naszej ukochanej ulicy Cichej to pozabijam

manolo_PB

...

#120 Post autor: manolo_PB » 20 lis 2005, o 15:51

Jeśli chcecie coś znaczyć w tej lidze, to musicie pogonić tych pseudograjków. Co do nieuznanej bramki Śrutwy, to stałem na wysokości bramki i według mnie spalony był. Życzę utrzymania się w lidze. Pozdro.

ODPOWIEDZ