Radomiak - Ruch
- Simone
- Kontakt:
Wiekszosc grajkow jest do wydupienia to racja , trzeba po tej rundzie zrobic czystke itd .. tez racja
Ale mecz z Jaga sie zapowiada bardzo ciekawie ... Srutwa grac nie moze , Bizacki rowniez , spowalniacze akcji i opierdalacze innych odpadli
Oby atak wygladal Cwielong Janoszka zreszta inaczej chyba nie moze , do tego na srodku Bonk Pulkowski na lewej Petasz prawa Foszmanczyk
Z obrona troche gorzej bo sie posypala zostal nam Klaczka Kutschma ( ambitny chlopak czuje ze wszystkim cos udowodni ) na lewej Balul no i prawa boje sie ze wystawi Bartosa oby nie ...
Do tego Jaga zdecydowany faworyt , bedzie jej sie zle gralo w takiej roli ...
Mimo wszystko przed tym meczem jestem optymista , pozniej w przerwie mam nadzieje Lorens zrobi porzadek i wydupi nieudacznikow
Wszyscy na MECZ !!! strajki gowno dadza
Ale mecz z Jaga sie zapowiada bardzo ciekawie ... Srutwa grac nie moze , Bizacki rowniez , spowalniacze akcji i opierdalacze innych odpadli
Oby atak wygladal Cwielong Janoszka zreszta inaczej chyba nie moze , do tego na srodku Bonk Pulkowski na lewej Petasz prawa Foszmanczyk
Z obrona troche gorzej bo sie posypala zostal nam Klaczka Kutschma ( ambitny chlopak czuje ze wszystkim cos udowodni ) na lewej Balul no i prawa boje sie ze wystawi Bartosa oby nie ...
Mimo wszystko przed tym meczem jestem optymista , pozniej w przerwie mam nadzieje Lorens zrobi porzadek i wydupi nieudacznikow
-
- Kontakt:
Simone pisze:Wiekszosc grajkow jest do wydupienia to racja , trzeba po tej rundzie zrobic czystke itd .. tez racja
dobrze godo polac mu
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
hmm a nie wiecie ktos czy aby Kuczma nie dostal czerwonej kartki w rezerwie:> bo obilo mi sie cos o uszy, bo jak tak to kolejny odpada a Janoszka tez dzis zszedl w meczu mk z gornikiem cos z noga ma i tez nie wiadomo jak bedzie, do tego Petasz jest chory, choc mysle ze wyleczy sie do przyszlej soboty, choc ostatnio nie trenowal w poprzednim tyg wiec moze byc w slabiutkiem dyspozycji, podziwiam was za ten optymizm ja jakos nie wierze w zdoybie punktow w meczu z Jaga
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
Jest coraz gorzej. Z Finishparkietem udało się zremisować (grali w 9). Z Radomiakiem się nie udało nawet zremisować. Tragedia! Do tego straciliśmy gola po błędzie najlepszego chopa w Ruchu - Nowaka! Załamka! Czyżby już nie było pewniaków? Żeby nas jeszcze dobić kontuzje złapali Rajman, Owczarek i Bartnik
żeby tylko nie było dużych kompromitacji do końca rundy jesiennej. Nadal wieRza w LoRensa! Poukładej wszystko tak jak to było kilka lat temu!

-
- Kontakt:
O teraz jush ino mozna jedno powiedziec III liga III liga KS RUCH !! To co oni robia to jest szok my tu mysleli o awansie a tu jesta ale do 3 liga a na meczu z Jaga jak bedzie 1200 ludzi to klub sie moze cieszyc ze ludzie chca sie poryczec za 10 zl. PozdRo
----------->Matka mnie nauczyła a ojciec wychował bym zawsze i wszędzie Ruchowi kibicował<-------
Gerhat masz rację. Tyle, że tych chorych zęb ow jest mnóstwo. A najbardziej chory jest ząb "mądrości" - Fornalak.
Tydzień przed meczem z Radomiakiem, rezerwy grały na Wirku z Wawlem, największe dno pokazał niejaki Bartos - w nagrodę 90 minut z Radomiakiem, podobnie Cwielong - efekt - identyczny. Z tego co tu i nie tylko tu wyczytałem, jeden z moich "ulubieńców" - Bizacki też w "rewelacyjnej" formie od kilku meczów (dla mnie od kilku lat) i od startu na boisku (wiem, wiem... nie można go było zdjąć bo kontuzje !!) tylko na jaki ch** w ogóle go wpuszczać.
Nie pomoże żadna rotacja zawodnicza dopóki "trenerami" ludzie o "talencie" Fornalaka !
Tydzień przed meczem z Radomiakiem, rezerwy grały na Wirku z Wawlem, największe dno pokazał niejaki Bartos - w nagrodę 90 minut z Radomiakiem, podobnie Cwielong - efekt - identyczny. Z tego co tu i nie tylko tu wyczytałem, jeden z moich "ulubieńców" - Bizacki też w "rewelacyjnej" formie od kilku meczów (dla mnie od kilku lat) i od startu na boisku (wiem, wiem... nie można go było zdjąć bo kontuzje !!) tylko na jaki ch** w ogóle go wpuszczać.
Nie pomoże żadna rotacja zawodnicza dopóki "trenerami" ludzie o "talencie" Fornalaka !
Oj ,wiesz co pomoze? W przerwie zimowej zafunduja sobie wakacje na "Lazurowym wybrzezu" wruca humory i nowe perspektywy. I na nowo pier.... o 1-szej lidze oraz nowym sponsorze. itd. Stare wyciagniente teczki do mydlenia ucz kibicow.
Dlaczego do jasnej cholery nikt z Spolki nie powie calej prawdy o co chodzi. To naprawde jest wszystko dziwne.Kupwanie zawodnika z kontuzja? Leczenie i pierwszy mecz w szeregach " niebieskich" - i - wlasnie i . Pozniej taki zawodnik bedzie zadac wielkich pieniedzy. Tylko za co? Czy K.S. Ruch - Chorzow to harytatywna instytucja? Skargi do PZPN-u o niewyplacanie zaleglosci itd. Czy to wszystko nie jest dziwne? Czy kibice tego nie widza? Ano widza. Tylko ktos inny tego nie chce wiedziec i widziec.
Wiecie do czego mozna porownac sytuacja w Ruchu?
Do samolatu - Wysoki pulap , szeroke perspektywy , zigac sie chce a wysiac nie idzie .
Dlaczego do jasnej cholery nikt z Spolki nie powie calej prawdy o co chodzi. To naprawde jest wszystko dziwne.Kupwanie zawodnika z kontuzja? Leczenie i pierwszy mecz w szeregach " niebieskich" - i - wlasnie i . Pozniej taki zawodnik bedzie zadac wielkich pieniedzy. Tylko za co? Czy K.S. Ruch - Chorzow to harytatywna instytucja? Skargi do PZPN-u o niewyplacanie zaleglosci itd. Czy to wszystko nie jest dziwne? Czy kibice tego nie widza? Ano widza. Tylko ktos inny tego nie chce wiedziec i widziec.
Wiecie do czego mozna porownac sytuacja w Ruchu?
Do samolatu - Wysoki pulap , szeroke perspektywy , zigac sie chce a wysiac nie idzie .
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brelok, racja, ale wiesz czemu sie tak dzieje? jak mosz chory ząb, jedyn, potem drugi i nie będziesz chodził do dentysty przez kilka lot, to pruchnica się rozszerza i atakuje tez zdrowe zęby. Tak to wyglądo ze stomatologicznego punktu widzenia 
simone, zapomniałeś o Łudzińskim
Ja nie pękałbym przed Jagą, oni tez przegrywają. Przypomnijcie się mecz dołującego Ruchu z murowanym kandydatem do awansu Pogonią, dwa lata temu. Gralismy w rezerwowym składzie bez tetryków, wszyscy skazywali nas na porażkę, a tymczasem, rzut wolny i .... objawił się Pepe.

simone, zapomniałeś o Łudzińskim
Ja nie pękałbym przed Jagą, oni tez przegrywają. Przypomnijcie się mecz dołującego Ruchu z murowanym kandydatem do awansu Pogonią, dwa lata temu. Gralismy w rezerwowym składzie bez tetryków, wszyscy skazywali nas na porażkę, a tymczasem, rzut wolny i .... objawił się Pepe.
-
- Kontakt: