Śląsk-Ruch-sportowo
- L_M
- Kontakt:
oak a mi sie wydaje ze Ty ciagle ziejesz ogniem do kazdego, ciagle stawiasz na swoim i swoje argumenty uwazasz za jedyne sluszne. Gdzie ja jestem urazony? uwazam sie za laika, wisi mi to czy mnie pozbawiles autorstwa czy nie mowie tylko jak bylo. Nie oceniam nikogo jako kibica i Ciebie tez nie. po prostu chodzi o to ze oceniasz decyzje trenera na podstawie zapiskow laikow. tylko tyle. ja nic bym nie powiedzial gdyby narzekal na zmiany ktos kto widzal to i to nie pasowalo mu to i to, ale Ty nie masz po prostu racjonalnych argumentow za tym zeby wytykac bledy przy zmianach. W relacji rownie dobrze bylo napisane ze nie istnieje atak, a obrona popelnia proste indywidualne bledy. Tyle ze nie wymienialismy nikogo z nazwiska. i tylko o to sie rozchodzi, wiec ochlon i nie obrazaj sie na kazdy post. pozdRawiam 

Przperaszam, gdzie ja zieję ogniem do każdego ?Lukas Michalski pisze:oak a mi sie wydaje ze Ty ciagle ziejesz ogniem do kazdego, ciagle stawiasz na swoim i swoje argumenty uwazasz za jedyne sluszne. Gdzie ja jestem urazony? uwazam sie za laika, wisi mi to czy mnie pozbawiles autorstwa czy nie mowie tylko jak bylo. Nie oceniam nikogo jako kibica i Ciebie tez nie. po prostu chodzi o to ze oceniasz decyzje trenera na podstawie zapiskow laikow. tylko tyle. ja nic bym nie powiedzial gdyby narzekal na zmiany ktos kto widzal to i to nie pasowalo mu to i to, ale Ty nie masz po prostu racjonalnych argumentow za tym zeby wytykac bledy przy zmianach. W relacji rownie dobrze bylo napisane ze nie istnieje atak, a obrona popelnia proste indywidualne bledy. Tyle ze nie wymienialismy nikogo z nazwiska. i tylko o to sie rozchodzi, wiec ochlon i nie obrazaj sie na kazdy post. pozdRawiam
Co do moich argumentów, to wypisane są wyżej, cała Twoja opinia na ich temat, to to że są nieracjolne, dlaczego - niestety tej informacji mi (nam) poskąpisz.
Ok dyskusja tak - odmienny punt widzenia nie, wszystko jest super cieszmy się mamy przecież na dobre miejsce w drugiej lidze.
Wybacz, że nie odpowiada mi ani ten styl ani ta pozycja.
- Simone
- Kontakt:
dobra wiemy juz ze zagralismy slabo zreszta wynik 3:1 mowi swoje , choc uwazam ze pogoda tez miala wplyw na nasza gre ... mimo wszystko duzo tracimy jak zamazuje sie nasza przewaga techniczna , ktora nad wiekszoscia zespolow w 2 lidze jednak posiadamy
Niestety zgranie oraz automatyka pewnych zagran pozostawia jeszcze wiele do zyczenia
A co do postu Oak a i lini pomocy to mimo ostatnio wysokiej formy Bizaka , tez uwazam ze w naszej lini srodkowej sa dziury zwlaszcza w grze obronnej ...
Bylo to widac chocby z cienka Szczakowianka ktora jak przy stanie 4:0 ruszyla srodkiem wieksza liczba graczy nikt jej nie przeszkadzal az do pola karnego ...
Mysle ze zestawienie srodka Bonk Pulkowski byloby duzo pewniejsze , szczegolnie przy wydolnosci tego drugiego ...
A na ataku niech graja Bizacki Śrutwa skoro ostatnio cos prezentuja soba
Na zmiane Janoszka i Ludzinski ... Pepe narazie niech solidnie trenuje
Niestety zgranie oraz automatyka pewnych zagran pozostawia jeszcze wiele do zyczenia
A co do postu Oak a i lini pomocy to mimo ostatnio wysokiej formy Bizaka , tez uwazam ze w naszej lini srodkowej sa dziury zwlaszcza w grze obronnej ...
Bylo to widac chocby z cienka Szczakowianka ktora jak przy stanie 4:0 ruszyla srodkiem wieksza liczba graczy nikt jej nie przeszkadzal az do pola karnego ...
Mysle ze zestawienie srodka Bonk Pulkowski byloby duzo pewniejsze , szczegolnie przy wydolnosci tego drugiego ...
A na ataku niech graja Bizacki Śrutwa skoro ostatnio cos prezentuja soba
Na zmiane Janoszka i Ludzinski ... Pepe narazie niech solidnie trenuje
oak pisze:Nasłabszą naszą formacją niestety jest "trener" i ten mecz dobitnie to pokazał. Nie byłem, nie widziałem ale parę opisów w róznych miejscach sobie przeczytałem i...
jak napisał laik (sorry KK ale chodzi mi o to, że trenerem z certyfikatem nie jesteś) w pierwszej połowie szwankowała przedewszystkim prawa strona Myszor-Smarzyński - co robi trener - nic, zero reakcji.
Potem zmiany Petasz ? i Łudziński ? ... i oczywiście wchodzi facet bez formy Cwielong ... jednym słowem standard, nie ważne jak się układa gra, trener wykonuje te same ruchy.
Ktoś mi zarzuci, że przecież pod wodzą Fornalaka cztery mecze wygrali. Ano wygrali tyle, że rola trenera nie sprowadza się do ustalenia składu wyjściowego i odmawiania różańca. W piłkę grają ludzie i każdy z nich może mieć gorszy dzień (tak jak wczoraj Myszor) i TO właśnie trener jest od tego by w odpowiednim czasie to wychwycić i skorygować. (a do cholery w tym sezonie to jakoś ławka mo.). Nie można pełnić roli trenera w ten sposób, że jak wychodzi, to dobrze a jak nie to trudno zero pomysłów na koncepcje alternatywne. Widać to było w poprzednim sezonie, widac to i w tym. Na cholerę 25 ludzi w kadrze, jak trener nie potrafi z tego skorzystać.
JAK BYS BYL TO BYS WIDZIAL ZE SEDZIA KRECIL COS OD POCZATKU I GWIZDAL FAULE Z NIEBA A JAK JUZ BYL FAUL DO RUCHU TO POKAZYWOL GRAC DALEJ INO BLIZEJ DO BALI MIELI ZAWODNICY SLASKA .POZDRO DLA WSZYSTKICH CO BYLI .MIMO KILKU PRZESIADEK WYJAZD UDANY
No i wszystko jasne. Sędzia, dyszcz, pewnie trowa za wysoko... i jeszcze, żeś zapomnioł o zmianie koszulekmodelius1 pisze: JAK BYS BYL TO BYS WIDZIAL ZE SEDZIA KRECIL COS OD POCZATKU I GWIZDAL FAULE Z NIEBA A JAK JUZ BYL FAUL DO RUCHU TO POKAZYWOL GRAC DALEJ INO BLIZEJ DO BALI MIELI ZAWODNICY SLASKA .POZDRO DLA WSZYSTKICH CO BYLI .MIMO KILKU PRZESIADEK WYJAZD UDANY
- L_M
- Kontakt:
hehe modelius tego to i ja nie widzialemmodelius1 pisze:oak pisze:Nasłabszą naszą formacją niestety jest "trener" i ten mecz dobitnie to pokazał. Nie byłem, nie widziałem ale parę opisów w róznych miejscach sobie przeczytałem i...
jak napisał laik (sorry KK ale chodzi mi o to, że trenerem z certyfikatem nie jesteś) w pierwszej połowie szwankowała przedewszystkim prawa strona Myszor-Smarzyński - co robi trener - nic, zero reakcji.
Potem zmiany Petasz ? i Łudziński ? ... i oczywiście wchodzi facet bez formy Cwielong ... jednym słowem standard, nie ważne jak się układa gra, trener wykonuje te same ruchy.
Ktoś mi zarzuci, że przecież pod wodzą Fornalaka cztery mecze wygrali. Ano wygrali tyle, że rola trenera nie sprowadza się do ustalenia składu wyjściowego i odmawiania różańca. W piłkę grają ludzie i każdy z nich może mieć gorszy dzień (tak jak wczoraj Myszor) i TO właśnie trener jest od tego by w odpowiednim czasie to wychwycić i skorygować. (a do cholery w tym sezonie to jakoś ławka mo.). Nie można pełnić roli trenera w ten sposób, że jak wychodzi, to dobrze a jak nie to trudno zero pomysłów na koncepcje alternatywne. Widać to było w poprzednim sezonie, widac to i w tym. Na cholerę 25 ludzi w kadrze, jak trener nie potrafi z tego skorzystać.
JAK BYS BYL TO BYS WIDZIAL ZE SEDZIA KRECIL COS OD POCZATKU I GWIZDAL FAULE Z NIEBA A JAK JUZ BYL FAUL DO RUCHU TO POKAZYWOL GRAC DALEJ INO BLIZEJ DO BALI MIELI ZAWODNICY SLASKA .POZDRO DLA WSZYSTKICH CO BYLI .MIMO KILKU PRZESIADEK WYJAZD UDANY

- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rafi88
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czytam, czytam i po każdym meczu ktoś prowadzi na forum filozoficzne dyskusje...a to skład nie taki, a to taktyka się nie podoba, a to pretensje do KK lub LM - to juz powoli staje sie poprostu NUDNE!!! Trochę optymizmu na przyszlosc, a o meczach wyjazdowych niech się lepiej wypowiadają Ci co na nich byli i ich WSZYSTKICH SERDECZNIE POZDRAWIAM
- vinc84
- Kontakt:
u Bizaka i Bonka widac ze nie schodza ponizej pewnego poziomu, wg mnie warunki atm. mialy duzy wplyw na przebieg szpilu,
sedzia tez gwizdol wtedy kiedy nie miol, Niebiescy poddali sie calkowicie po stracie 2 tora, zwreszta tak jak i kibice,
teraz cza patrzec z nadzieja w przyszlosc, kazdy na szpil!!!
sedzia tez gwizdol wtedy kiedy nie miol, Niebiescy poddali sie calkowicie po stracie 2 tora, zwreszta tak jak i kibice,
teraz cza patrzec z nadzieja w przyszlosc, kazdy na szpil!!!
GŮRNY ŚLŮNSK