Śląsk - Ruch - WYJAZD
-
- Kontakt:
JUZ ZALICZYŁEM TROCHE WYJAZDÓW I NA KAZDYM POPIJAŁEM SOBIE BROWARKA LUB GORZOŁE I NIGDY NIE BYŁEM JAKIS SŁABY ... WYJĄTEK BYŁ NA WIDZEWIE 8) - WIADOMO JAK BYŁO :roll:ice pisze:sorry ale wyjazd do Wroclawia to nie jest wyjazd np na Odre Wodzilas gdzi ejest blisko i nie ma prawa(teoretycznie nic CI sie stac) po dordze moga byc rozne przygody wiaodmo bo to wyjazd PF ponosi w jakimns sensie za nas zwyklych kibicow odpowiedzalnosc i maja racje z tym ogrnaiczeniem alkoholowym a jak sie jest najebanym sam wiesz jak jest....loveparadee pisze:bilety bedziemy kupować w Batorym w niedziela czy idzie wczesniej kupic??
a co do piwa ... PARODIA !!!! całe szczęscie ze w niedziela bydzie padac bo jak by grzoło to bych jechoł z gorzołą 8) 8)

JAK KTOS BY BYŁ na***any JAK TEN GOSTEK CO CHCIOŁ WSIĄŚĆ DO ZUGU NA BATORYM JAK MY JECHALI DO ŁODZI TO ROZUMIA ALE JAK KTOS UMIE PIC -TO TEGO NIE ROZUMIA...
JAK TRZEBA TO SIE DOSTOSUJA !!! ALE DLA MNIE TO SMIERDZI KOMUNĄ LUB CZYMS PODOBNYM 8) 8) 8)
:twisted:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Po pierwsze to wolna Polska bez hanysów.A poza tym to WROCŁAW to WROCŁAW a nie breslau.A poza tym jak można bratać się z ŻYDZEWEM -OBCIACHoak pisze:Po polsku powiadasz, panie domorosły Bralczyk z ukrańskiej wioski. Po polsku to się pisze "żyłka" i "pĘknie", mój ty nadęty purysto.Maroo pisze:spokojnie hanysy bo wam zylka peknie i nie dojedziecie do WROCŁAWIA.I nauczcie sie mowic po Polsku odmiency. WOLNA Polska BEZ HANYSOW SZACUNEK ZAGLEBIE SOSNOWIEC
A po za tym dupku lwowski, umieć nie oznacza konieczności notorycznego posługiwania się.
Bo my w odróżnieniu od was urzędowy język znamy lepiej niż ty swój teoretycznie ojczysty, jeśli zaś chodzi o używanie tegoż, to mamy ochotę to sobie "mówimy", a jak nie to nie .. i używamy swego języka ..... i co nam zrobisz dzieciuchu![]()
A zakończę słynną anegdotą jak to facet zapytał faceta: "skąd pan jest ?", "ta, a z Wrocławia", "ta, ja też ze Lwowa" odparł drugi "czystą" polszczyzną.
z polskim pozdrowieniem "wal się na ryj detino", żegnamy ozięble :-)
ps. WOLNY BRESLAU ! bez zabużan ! :-)
Śląsk-ruch2-0
- THOMY
- Kontakt:
a po zatym jak idzie byc takim ciulym
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ales dojeboł teroz wszyscy beda mysleć ze z nos sa nie wiadomo jakie pijoki A wiadomo że tak nie jest .... 8)Ch pisze:kosta baryl i te towarzystko moze na wyjazd niedojechac jak niezmienia sie i nie poddaja przymusowemu leczeniu![]()
![]()
![]()
:D:D

A teraz po wielu latach, nie żałuję
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!
Wspominam chętnie te piękne chwile
Nasze blizny i tatuaże przypominają Nam
Stworzyliśmy tą historię, a nasza walka trwa
Ona ciągle trwa!