Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jacentos napisales niech wygra lepszy, ale tak sie nie stalo. Uwazam, ze Ruch byl w kazdym apsekcie lepszy od Zaglebie. Wynik nie odzwierciedla spotkania. To my bylismy przy pilce, my kontorlowalismy srodek pola, bylismy lepsi pilkarsko o cala klase, ale punkty zostaly u was:( Doping beznadziejeny, stadion nie nadaje sie do 3 ligi, panowie bez obrazy, ale pod tymi wzgledami Sosnowiec (a moze Sosnowieś) nadal jest w 4 lidze. 0 ultras na takim meczu....U nas na meczu z LKS trzeba bylo widziec, a kibicow gosci tez nie bylo, nawet szczajonych. A z tego co widze to nas sporo bylo wczoraj na ludowym i mam nadzieje, ze nikt nie mial problemow. Widzialem nawet auta SH parkowane pod stadionem i wyjezdzaly w calosci. Za to dzieki....
W kazdym razie wy macie punkty, a my smutek...Mam nadzieje, ze odbijemy sobie na sciekowiance:)
W kazdym razie wy macie punkty, a my smutek...Mam nadzieje, ze odbijemy sobie na sciekowiance:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
Doping faktycznie cienki, moze dlatego ze Was nie bylo, a nawet napewno. Ultrasi zrezygnowali z oprawy. Nie wiem czy Wasi pilkarze byli o klase lepsi, tego nie powiem, ale w piłce nożnej tak dziwnie wymyślono że liczą się bramki. Jeśli nawet byście posiadali 99% czasu piłkę to za 2 lata powiecie że 3 razy z rzedu odniesliscie porazkę. Jak to ktoś mądry kiedyś powiedział: "Nie sztuką jest ładnie grać i wygrać....". Na ładną gre przyjdzie pora, vide wiosna 2005 i mistrzostwo wiosny, zaden klub nie zebral tylu punktów co my. Liczą sie punkty, chocbyscie fikołki robili.
Weście chopy kara i na hasiok ta Formalina, a moze bydzie lepi.
Pozdrawiam.
Weście chopy kara i na hasiok ta Formalina, a moze bydzie lepi.

Pozdrawiam.
PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....
Ja osobiście widziałem kilku z Was na krytej, a nawet małe grupki. Więc dajcie już spokój z głupimi hasłami i nie pogłębiajcie wzajemnej antypatii.
Ja osobiście widziałem kilku z Was na krytej, a nawet małe grupki. Więc dajcie już spokój z głupimi hasłami i nie pogłębiajcie wzajemnej antypatii.
Petasz wchodząc strzelał chyba 3 z razy z dystansu. i to jest potrzebne za mało strzałów próbowwał coś wnieść ale cóż nie było szczęściajajo pisze:Najlepsze spotkanie Ruchu od meczu z Korona (4-1). Troche za malo sytuacji, jedna bdb niewykorzystana, do tego pech Fosy i Śrutwy. Ruch przewazał w sordku pola, obrona dosc pewnie. Tylko te niezdecyodwanie znowu pod koniec polowki. Powinno byc lepiej. Chuliganeria - nie wiem co Ci sie tak w Petaszu podobalo, wg mnie chyba najslabysz u nas w druzynie. Najbardziej podobali mi sie dzisiaj Bartnik, Myszor i do 75 min Fosa
-
- Kontakt:
czy aby nie przesadzosz?SH na zoglebiu?jo zech osobiscie w sobota nie widziol zodny ale....moga sie mylicJACENTOS pisze:PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....
SK,SBE,SD,SBI,SO,ST-to bylo auto od Volka,innych zech nie widziol...sory

aha i moje WU :lol:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To sie nie dziwię ich reakcji. Dowiedziałem się ostatnio, że oni tam jedą na obiad KLUSKI SMAŻONE :hahaha:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
hahahaha tos mie rozdupil...mosz szczynscie zes niy anpisol z ekibice zaglymbia miyszkajom w Rudzie...ciekawe czy jakby Ruch wygrol nasze auta tyz łostały by siecale...JACENTOS pisze:PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....