Zagłebie Sosnowiec - Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#106 Post autor: 19r20 » 14 sie 2005, o 14:15

wygrywomy 1:0 ehhhh

4 mecze3 porażki : Fornalak- nie jest źle......
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

ENDZA
Kontakt:

#107 Post autor: ENDZA » 14 sie 2005, o 14:23

19r20 pisze:wygrywomy 1:0 ehhhh

4 mecze3 porażki : Fornalak- nie jest źle......
a nastepna jest szczakowa a z fornalakiem tradycyjne1-1....

OjTi
Kontakt:

#108 Post autor: OjTi » 14 sie 2005, o 14:41

ruby z kaliny pisze:aha zapomniolech wom pedziec ze na sosnowcu zaspjywolech sie jedna piosynka na colki glos i zodyn mi nic nie zrobjol :lol:
Polska BEZ SLASKA :D
tez zech ino to spiewol :lol: ale i tak sie kapli skad zech jest 8)

bluefil
Kontakt:

#109 Post autor: bluefil » 14 sie 2005, o 15:11

Jacentos napisales niech wygra lepszy, ale tak sie nie stalo. Uwazam, ze Ruch byl w kazdym apsekcie lepszy od Zaglebie. Wynik nie odzwierciedla spotkania. To my bylismy przy pilce, my kontorlowalismy srodek pola, bylismy lepsi pilkarsko o cala klase, ale punkty zostaly u was:( Doping beznadziejeny, stadion nie nadaje sie do 3 ligi, panowie bez obrazy, ale pod tymi wzgledami Sosnowiec (a moze Sosnowieś) nadal jest w 4 lidze. 0 ultras na takim meczu....U nas na meczu z LKS trzeba bylo widziec, a kibicow gosci tez nie bylo, nawet szczajonych. A z tego co widze to nas sporo bylo wczoraj na ludowym i mam nadzieje, ze nikt nie mial problemow. Widzialem nawet auta SH parkowane pod stadionem i wyjezdzaly w calosci. Za to dzieki....
W kazdym razie wy macie punkty, a my smutek...Mam nadzieje, ze odbijemy sobie na sciekowiance:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Viro

#110 Post autor: Viro » 14 sie 2005, o 15:21

czekam na mecz u siebie ze szczakowianka jak zaprezentuja sie nasi
dla mnie to ostatnia szansa Fornalaka

JACENTOS

#111 Post autor: JACENTOS » 14 sie 2005, o 16:32

Doping faktycznie cienki, moze dlatego ze Was nie bylo, a nawet napewno. Ultrasi zrezygnowali z oprawy. Nie wiem czy Wasi pilkarze byli o klase lepsi, tego nie powiem, ale w piłce nożnej tak dziwnie wymyślono że liczą się bramki. Jeśli nawet byście posiadali 99% czasu piłkę to za 2 lata powiecie że 3 razy z rzedu odniesliscie porazkę. Jak to ktoś mądry kiedyś powiedział: "Nie sztuką jest ładnie grać i wygrać....". Na ładną gre przyjdzie pora, vide wiosna 2005 i mistrzostwo wiosny, zaden klub nie zebral tylu punktów co my. Liczą sie punkty, chocbyscie fikołki robili.
Weście chopy kara i na hasiok ta Formalina, a moze bydzie lepi. :)
Pozdrawiam.

JACENTOS

#112 Post autor: JACENTOS » 14 sie 2005, o 16:39

PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....
Ja osobiście widziałem kilku z Was na krytej, a nawet małe grupki. Więc dajcie już spokój z głupimi hasłami i nie pogłębiajcie wzajemnej antypatii.

Viro

#113 Post autor: Viro » 14 sie 2005, o 17:17

Jacentos zobacz co twoi koledzy po szalu wypisywali przed meczem na forum naszym i waszym smiejac sie ze musimy sie ukrywac itd:)
co nam nie zrobi ktos jak sopotka niebieskiego na swojej drodze:)
ciekawe ze nie byli tacy madrzy u nas w zeszlym sezonie

_CHULiGANERiA_

#114 Post autor: _CHULiGANERiA_ » 14 sie 2005, o 17:58

jajo pisze:Najlepsze spotkanie Ruchu od meczu z Korona (4-1). Troche za malo sytuacji, jedna bdb niewykorzystana, do tego pech Fosy i Śrutwy. Ruch przewazał w sordku pola, obrona dosc pewnie. Tylko te niezdecyodwanie znowu pod koniec polowki. Powinno byc lepiej. Chuliganeria - nie wiem co Ci sie tak w Petaszu podobalo, wg mnie chyba najslabysz u nas w druzynie. Najbardziej podobali mi sie dzisiaj Bartnik, Myszor i do 75 min Fosa
Petasz wchodząc strzelał chyba 3 z razy z dystansu. i to jest potrzebne za mało strzałów próbowwał coś wnieść ale cóż nie było szczęścia

czaRceli
Kontakt:

#115 Post autor: czaRceli » 14 sie 2005, o 20:13

a jo zech na parking podjechoł z rejestracja SL poszoł na kryto i zech sie spokojnie godoł z znajomymi po naszemu .
ps śmioć mi sie chciało jak niektórzy od nos (co było słychac) próbowali sie mówic po gorolsku. :lol:

ruby z kaliny

#116 Post autor: ruby z kaliny » 14 sie 2005, o 22:52

JACENTOS pisze:PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....
Ja osobiście widziałem kilku z Was na krytej, a nawet małe grupki. Więc dajcie już spokój z głupimi hasłami i nie pogłębiajcie wzajemnej antypatii.
czy aby nie przesadzosz?SH na zoglebiu?jo zech osobiscie w sobota nie widziol zodny ale....moga sie mylic
SK,SBE,SD,SBI,SO,ST-to bylo auto od Volka,innych zech nie widziol...sory :wink:
aha i moje WU :lol:

OLSZA
Kontakt:

#117 Post autor: OLSZA » 14 sie 2005, o 23:01

A jo szukoł transportu nazot i kapa, czekołch na busa 50 min. :!:
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

OjTi
Kontakt:

#118 Post autor: OjTi » 14 sie 2005, o 23:13

aha trza jeszcze pogratulowac gorolom jak klaskali gdy ich pedal spiker godol ze dostali my ta kara punktowa :roll:

Elmer
Kontakt:

#119 Post autor: Elmer » 14 sie 2005, o 23:34

To sie nie dziwię ich reakcji. Dowiedziałem się ostatnio, że oni tam jedą na obiad KLUSKI SMAŻONE :hahaha:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#120 Post autor: Scypion » 15 sie 2005, o 07:42

JACENTOS pisze:PS. Cieszy mnie to ze nic Wam sie nie stalo i nawet auta zaparkowane pod klubem nie ucierpiały, tak powinno być. Fanatycy Zaglebia mieszkaja w wielu miejscach regionu. Nie dziwią nas rejestracje bytomskie, katowickie, chorzowskie, jaworznickie, gliwickie ....
hahahaha tos mie rozdupil...mosz szczynscie zes niy anpisol z ekibice zaglymbia miyszkajom w Rudzie...ciekawe czy jakby Ruch wygrol nasze auta tyz łostały by siecale...:)

ODPOWIEDZ