Puchar Polski

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
karolinka
Kontakt:

#106 Post autor: karolinka » 10 sie 2005, o 09:39

no to ja moze troche od strony kibicowskiej...

mlyn gospodarzy w porywach 50-60 osob, w 1 polowie napis foliowy "pij pivo bedziesz wielki" :P potem podswietlaja to racami, nawet fajnie wygladalo mimo ze pora meczu wypaczala uzycie piro, machaja jakimis zielono - bialymi flagami, pojawia sie tez flaga skinchedow, w 2 polowie flagowisko (czy co to bylo) ze strobo i racami, oraz nie udolna kartoniada :D

widzow - na oko ok 400

od nas:

jawnych 2 z Ruchu + Robson i Stona ;)
7 z Igloopola (1 dziewczyna)
ja z Widzewa ;)

pozdRo dla nich ;)

p.s.zero szacunku hej brzesko zero szacunku.. :-/
Ostatnio zmieniony 13 sie 2005, o 17:50 przez karolinka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#107 Post autor: 19r20 » 10 sie 2005, o 09:44

za co 0 szacunku?
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
karolinka
Kontakt:

#108 Post autor: karolinka » 10 sie 2005, o 09:48

19r20 pisze:za co 0 szacunku?

priv

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#109 Post autor: Lutz » 10 sie 2005, o 09:52

Lysy mo racjo - tu je potrzebny jakiś naprowda dobrze zorganizowny protest . Tu składom ukłon w kierunku "SS Niebiescy" - jakby sie teroz przydało takie stowarzyszenie , gorole potrafili a my niy :cry: Tysh trocha gańba.
Z drugi strony choć niy znom tak dobrze środowiska trenerskiego w Polsce - to zadaja sie pytanie kto przidzie trenować naszo niebiesko rodzina :?: Lorensa niy chcom , a na jego miejscu tysh bych teroz pedzioł pocałujcie mie w żyć.
Kto za Fornalaka :?: :?: Zaś bydzie tak , że Fornala przesunom na dyrektora sportowego a I trenerym zostanie Mosór abo Kołodziejczyk i ciul i tela bydzie ze zmiany trenera.
Czorno to widza.

DjMaciar
Kontakt:

#110 Post autor: DjMaciar » 10 sie 2005, o 09:54

JO mysla ze FORNAL lobrol tako taktyka
odpuszczomy PP i AWANSUJEMY DO EKSTRAKLASY :-):-):-):-)
a tak serio szkoda slow
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

Bartek30

#111 Post autor: Bartek30 » 10 sie 2005, o 10:16

Chcialbym tylko zwrocic uwage na jeden fakt. Srutwa gral 90 minut z Widzewem? 90 minut z LKS. 69 minut z Okocimskim. Jego "dorobek" to kilka niewykorzystanych setek. Markiewicz wchodzi i brama w pierwszej minucie.
Zauwazcie jak dlugo Mario byl na boisku i jaka musiala wystapic sytuacja (kompromitacja z IV liga) zeby nasz treneiro zdecydowal sie na zmiane.
Wczoraj byl tez inny mecz. Engel ktorego nigdy nie lubilem i uwazalem za asekuranta wpuscil nieogranego w Wisle napastnika Marka Penkse w takim waznym meczu zmieniajac rewelacyjnego dla mnie Brozka. Penksa ma 32 lata, niczym specjalnym nie blysnal ale bramkarzowi i obroncom nie dal pograc bo siedzial na nich jak tylko byl cien szansy na odzyskanie pilki.
Z takim trenerem ktory boi sie podjac ryzyko albo z innych powodow nie daje pograc innym mamy III lige i to szybko.

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#112 Post autor: SzaRlin » 10 sie 2005, o 10:58

Do ku*** nyndzy przegrac rozumia ale niy w takim stylu i ze 4 ligowcym! z tego co czytom to Ruch sie boł tych "piwoszy" i kelnerow i hu* wie czego jewszcze. to jest tak choby przegrali z grunwaldym halymba no ku*** wstyd!!!! fornalak wy***rdalaj!!! ale ku*** szybko w podskokach

Darek

#113 Post autor: Darek » 10 sie 2005, o 10:58

ZGADZAM SIE W 100 % Z ŁYSYM TYLKO,ZE PODOBNE ZDANIE MAMY JUŻ DRUGI SEZON A I TAK NIKT W KLUBIE TYM SIE NIE PRZEJMUJE. STWORZYLI SOBIE TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI I TO IM ODPOWIADA. TŁUMACZENIE,ŻE PRZED MECZEM Z SOSNOWCEM STRACILISMY MNÓSTWO SIŁ JEST DLA MNIE SMIESZNE PRZECIEŻ SEZON SIE DOPIERO ROZPOCZĄŁ. MAM PROPOZYCJE NIECH SZPIL Z SOSNOWCEM ODDAJA WALKOWEREM TO PRZYNAJMNIEJ NAM KIBICOM ZAOSZCZEDZĄ HANBY BO ONI I TAK JEJ NIE MAJĄ. MECZ W BRZESKU POKAZAŁ NIESTETY :cry: JAKI POZIOM PREZENTUJEMY I GDZIE NASZE MIEJSCE. POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: jajo » 10 sie 2005, o 11:17

Linka mi sie wydaje, ze ludzi yło duzo wiecej. Kolo tysiaca, na samej tej trybunce mimo wszystko było 350 miejsc, a mlyn blizej setki spokojnie inz 50 mysle
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Elmer
Kontakt:

#115 Post autor: Elmer » 10 sie 2005, o 11:23

Bo Engel to jest trener, a nie figurant. Mam jeszcze przykład trochę nam bliższy. W Górniku trenerami są Marek Wleciałowski i Tomek Fornalik. Co zrobili w meczu z Cracovią? Ze swoich źródeł wiem, że bardzo dogłębnie analizowali mecze rywali i analizowali sytuację personalną w klubie (np. w meczu wykorzystano konflikt trenera z Bojarskim). Potrafili odpowiednio naładowac zespół przed meczem z trudnym rywalem. A nie wiem czy nasz "trener" w ten sposób analizuje grę rywali. Niby wszyscy grali w Ruchu, ale czego innego się tutaj nauczyli. A propos: czy Fornalak skończył studia czy tylko kurs trenerski? Może tu tkwi cały problem? W wiedzy :!:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2005, o 11:42 przez Elmer, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Luke

#116 Post autor: Luke » 10 sie 2005, o 11:29

Elmer pisze:A propos: czy Fornalak skończył studia czy tylko kurs trenerski?
Ja,skończył eksternistycznie kurs trenerski... :lol: :lol: :lol:

tommiraf

#117 Post autor: tommiraf » 10 sie 2005, o 11:49

z tego co czytom to bez zmian zajs kapy od jakis druzyny z dolow ligi ....tak ze na sobota to chyba scenariusz czarny sie zapowiado niestety ...a ja robia w sosnowcu o ciul biera wolne od wtorku....na szpilu ze szczaksa mom nadzieja kogos innego na lawce trenerskij zoboczyc bo to juz lekko przesada tyla zakupow i zero zmiany na lepsze to po hu* kupowac ??

f@n

#118 Post autor: f@n » 10 sie 2005, o 13:27

trzeba zrobic akcje na Ruchu co by Fornal podał sie do dymisji(transparenty jakoś fana kilka piosenek) niech ma presje bo ku***
tak dalej być nie może!
albo Fornal albo Ruch co jest ku***!
żeby to był jakiś przypadek w tym Brzesku jakieś 1:0 w końcówce ale to jest kompromitacja drużyny trenera całego Ruchu
mnie sie to ku*** nie podoba
i jeszcze jedno fornal ty fujaro!!! kto nie ma formy ten siedzi na ławie ku***!!!

TYLKO RUCH - FORNALAK PRECZ

Panewniki
Kontakt:

#119 Post autor: Panewniki » 10 sie 2005, o 14:22

[email protected] zech jush chciol takie cos zaproponowac :!:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

snajper

#120 Post autor: snajper » 10 sie 2005, o 14:33

tu niema co proponowac ino cza sie wzisc do roboty ! zebrac materiały i to zrobic :twisted:

Zablokowany