--->MKS MŁAWA-RUCH Chorzów<---
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- THOMY
- Kontakt:
JAK BYCH NAWET CHCIOL TO NIYWIYM CO MOM NAPISAC - brak slow i tyla kolyjny weekend im arsch my sie richtig ku*** mac doczekali czasow, wstyd i ganba co ta druzyna nom przinosi 

http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;
W tym klubie jest od ch*** nierealnie myślących skurwieli. Przekonanych, że ich dupa zestarzeje się tak jak wino. Jeśli myślia, że skwaśnieje, to dobrze myślia. Jeśli myślia, że z wiekiem szlachetnieje - to źle myślia i co dalej? Powiem wam, co dalej. Zamówic kilku czarnuchów, żeby popracowali nad nimi z obcęgami i palnikiem.
ku*** MAĆ!!!
Ruch z 89 by ten mecz wygrał !!
ku*** MAĆ!!!
Ruch z 89 by ten mecz wygrał !!
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jaki ku*** Pan? :shock:KOCHŁOWICE pisze:ku*** Srutwa i Bartos karnych nie strzelili a tak na spotkaniu Pan Mariusz pi***olil ze karnych od ilus tam lat nie mai ku*** dwoch karnych nie strzelic :?
To chopcy z Ligi Niebieskich Rodzin elwry strzelali, ale zaroz bedzie że jo się czepiom.
Niech se jeszcze Giertycha weznom do spółki, on im na Jasnej Górze może coś załatwi bo na boisku to som chopcy do ogrywania przez wiejskich grajków.
upokorzenie...
to nam przyszlo zyc w najgorszym okresie dla ruchu...
z tym porzadek trzeba jakis zrobic...
qr** - nie wiem co napisac. w geografie sie bawie, a tej mlawy na mapie pol godziny szukalem - moj "WIELKI RUCH" to nie to co teraz sie za niego uwaza, co z jakas wiocha spod dzialdowa wygrac nie potrafi...
inaczej napisze niz reszta, bardzij emocjonalnie - zlosc juz przeszla, a teraz mi smutno, ale z tego powodu ze ruch juz sie prawdopodobnie nie podniesie...
to nam przyszlo zyc w najgorszym okresie dla ruchu...
z tym porzadek trzeba jakis zrobic...
qr** - nie wiem co napisac. w geografie sie bawie, a tej mlawy na mapie pol godziny szukalem - moj "WIELKI RUCH" to nie to co teraz sie za niego uwaza, co z jakas wiocha spod dzialdowa wygrac nie potrafi...
inaczej napisze niz reszta, bardzij emocjonalnie - zlosc juz przeszla, a teraz mi smutno, ale z tego powodu ze ruch juz sie prawdopodobnie nie podniesie...
Ej ku*** nie obrażajcie mojego klubu ja tu chciałem spokojenie a wy ku*** tak?Wyzywać to możecie sobie swoich piłakrzy i działączy ale dla Mławianki troche szacunku!!!!!Aha jeszcze jedno wiocha spod Działdowa buahahaha tu sie uśmiałem.Mława jest wieksza od Działdowa,przydałoby wam sie troche nauki geografii!Mława to 40tys miasto i większe "wiochy" grają w pierwszej lidze!
- m-p
- Kontakt:
A jak ku*** "mydlili oczy" swoją grą z Sosnowcem i udawali zaangazowanie to co niektórzy mało ich po szwajach by byli w stanie wycałować
TO TERAZ ku*** ZNOWU NIECH CI SAMI ICH POCHWOLĄ ŻE SIĘ STARALI I TEGO TYPU PIERDOŁY a może znowu ku*** zagrają tak "ambitnie" jak z Kiepurami i znowu będzie z ŁKS porażka po "dobrej grze" ale przecież się będą starali powiedzą niekerzy
:x :x :x PS.Z takimi wsiokami z Mławy my przegrali to z ŁKS-em tym bardziej...PRZEKURWIMY
:roll: :shock: :x

Ostatnio zmieniony 27 maja 2005, o 21:45 przez Luke, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
I to ze bydom klaskac jest najgorsze!!! dla nas starych kibicow!Lysy pisze:nie rozśmieszej mie chopie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na lks znowy bydom klaskaćm-p pisze:WSTYD!!! :oops:
Panowie to moze glupie ale zostawmy ich samych!
Bez kibicow, bez dopingu niech zdychaja sk***ysyny!
Do zobaczenia na jesień, ciekawe w ktorej lidze?![]()
Proponuja we wtorek przyjść(przyjechać) ale stać pod stadionem.Lepiej kupić se browara i postać pod bramom.
gerhat -nie wszyscy w Gliwicach to gorole
I dupic ze fajnie grali jak po sosnowcu.
Jeszcze raz DO WIDZENIA NA JESIEN CIEKAWE W KTOREJ LIDZE?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to jest żenujące, nie wiem co mom napisać, trzyi elwry nie wykorzystany w tej rundzie, z tego tera dwa w tak ważnym meczu, żebu jo umioł na nich lache położyć, ale nie umia i co tydzien co mecz ino mnie to nerwy kosztuje,
reakcji zarządu pewnie sie już nie doczekomy, chyba, że w trzeciej lidze.
Jo jeszcze miesiąc temu myśloł, że sięgneli dna, a tera widza jak żech sie myloł, bo tro co teraz grają to jest ... szkoda słów,a teraz już nauczony doświadczeniem myśla że jescze może być gorzej, choć jo sie tego wyobrazić nie moga.
reakcji zarządu pewnie sie już nie doczekomy, chyba, że w trzeciej lidze.
Jo jeszcze miesiąc temu myśloł, że sięgneli dna, a tera widza jak żech sie myloł, bo tro co teraz grają to jest ... szkoda słów,a teraz już nauczony doświadczeniem myśla że jescze może być gorzej, choć jo sie tego wyobrazić nie moga.
- Lutz
- Kontakt: