Benefis Gucia.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Heheh chyba wypowiem sie jako pierwsyz po szpilu...Niebiescy przerypali 5-3 , ale dzisioj to chyba nie wynik był nbojwazniejszy ale zabawa...koniczyniki ani trocha nie popuszczały naszym, torman swietno spostawa nic nie popuszczoł naszym.. swietno impreza ludzi w cioool... piwko, grill, muzyka... pozdRo dla Koniczynek i Niebieckich
i Elany
i Elany
[img]http://republika.pl/zamkowa/NaprzodJanow/25.jpg[/img]
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i Ruch Chorzów przegrał 3-5
Generalnie fajnie było, z tym że bez większych emocji. Doping tylko momentami dobry. Mam wrażenie że za dużo było przypadkowych ludzi w młynie, szególnie na ósemce. Pod względem śpiewania oczywiście.
KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHA KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHA KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHAAAAAAAAAAAAA

Generalnie fajnie było, z tym że bez większych emocji. Doping tylko momentami dobry. Mam wrażenie że za dużo było przypadkowych ludzi w młynie, szególnie na ósemce. Pod względem śpiewania oczywiście.
KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHA KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHA KRZYSZTOF GUCIO WARZYCHAAAAAAAAAAAAA
- Anmael
- Kontakt:
-
Ogolnie fajnie!!! Ale jezeli chodzi o dobing to typowy piknik -mlyn spiewol choby na szpilu z Amicom,chyba niemiol kto tego pociagnac, a 10 szkoda godac, same emeryty co wdupiali wuszty i sloniol!!!
A oprawa ? Po tych zapowiedziach myslalem ze bedzie cos lepszego tym bardziej ze nic niebylo na Sosnowcu, ale ok bylo jak bylo podobala mi sie ta ilosc ludzi na Cichej ,obysmy jeszcze doczekali takich czasow!
A oprawa ? Po tych zapowiedziach myslalem ze bedzie cos lepszego tym bardziej ze nic niebylo na Sosnowcu, ale ok bylo jak bylo podobala mi sie ta ilosc ludzi na Cichej ,obysmy jeszcze doczekali takich czasow!
-
- Kontakt:
-
No to my richtich byli na innym meczu,bylem na 10 i na ta ilosc ludzi doping slaby wg mnie i tyle,kazdy ma swoje zdanie!!!
Ps-Tys chyba jeszcze zajebistego dopingu nieslyszol,Jedz sobie zobacz doping na Lechu lub Legii przy 10 tys ludzi,chodz niema tego znowu co porownywac bo chodzi o architekture stadionu!
Ps-Tys chyba jeszcze zajebistego dopingu nieslyszol,Jedz sobie zobacz doping na Lechu lub Legii przy 10 tys ludzi,chodz niema tego znowu co porownywac bo chodzi o architekture stadionu!
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- markomaniak
- Kontakt: