sezon 05/06
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Obserwator - 2 lipca 2005, 14:44:56 - aik26.internetdsl.tpnet.pl
Engel nie stawia na młodzież tylko na starych i wypróbowanych wyjadaczy. Tak jak w reprezentacji stworzył klikę i dopóki szło to było dobrze, a później zabrakło świerzej "krwi" i efekty na mundialu były świetne. Może menadżer z niego dobry, ale jako trener to mam wątpliwości. Niech ściągnie Sibika do Wisły.
Tylko Kasperczak!!!
komentarz z 90 minut - nie wiem kto to jest ale popierom w 100000000000000% 8)
Engel nie stawia na młodzież tylko na starych i wypróbowanych wyjadaczy. Tak jak w reprezentacji stworzył klikę i dopóki szło to było dobrze, a później zabrakło świerzej "krwi" i efekty na mundialu były świetne. Może menadżer z niego dobry, ale jako trener to mam wątpliwości. Niech ściągnie Sibika do Wisły.
Tylko Kasperczak!!!
komentarz z 90 minut - nie wiem kto to jest ale popierom w 100000000000000% 8)
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
:lol: jo mu w metryka nie zaglądoł, ale fakt po nazwisku mozna sie kapnąć że to nie nasz :lol:Lysy pisze:gerhat !!!!!jeszcze nikt mie nie wkurwił tak na tym forum jak ty!!!!Nie pisz mi żech jest ziomek żemajtisa!!!!!!Nie obrażej mie.Jo sie rodził na GÓRNYM ŚLONSKU i moje ziomale TO HANYSY a nie gorole!!!!!!gerhat pisze:własnie miałem telefon że aresztowano Żenajtisa, ponoć uciakał po dachach przd organami scigania.
Lysy jako jego ziomek, proszę o potwierdzenie tej informacji.
Rumcjas, jeżeli informacja sie potwierdzi to może wykasuj ostatniego posta
Tyn chop( baba?) po derbach na Okrzei kiedy był dym i przerwano mecz bardzo mnie obraził i obraził Ruch ale nie chciołżech pisać o tym coby nie robić zwady niepotrzebnej. Teroz już minęło trocha czasu i sytuacjo jest inno.Szkoda derbów ,no chyba ,że my bydymy w przyszłym sezonie tam kaj oni czyli w III lidze.A z tego co żech słyszoł to majom ich ciepnąc do IV ligi
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
trocha dziwne, te ceny, czy ceny normalnych maja sie zwiekszyc, bo jeśli nie to momy 8 meczy. 8 meczy normalny po 10 był więc i tak wyłazi 80, na trybuna po 25 wiec i tak wyłazi 200. żodnej zniżki.Robson pisze:ZTCW
młyn - 50 zeta
sektory 4,5,6 - 80 zeta
trybuna górna - 200 zeta
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
No fest sie nie opłaco. Bo do młyna wyłazisz z 8 biletami za 56 złoty na wszystkie szpile. Jak nie pódziesz na jeden szpil to już mosz złoty do zadku. A wiadomo wakacje są to kożdy chce sie kaś pojechać i większości na wszystkich szpilach nie bydzie.
Nie godom wiela karnety mają kosztować ale podane przec Ciebie ceny z zeszłej rundy sąna mój gust za wysokie. Wtedy graliśmy u siebie 10 meczy + baraż za friko. Teroz ino 8.
Szczerze mówiąc to miołech nadzieja że karnety bydom nieco tańsze, bo wyjazd na Widzew + wyjazd na sosnowiec + karnet to bydzie zdrowo ponad bańka
.
Ale ch** z tym, i tak ta kasa zdobyda
Nie godom wiela karnety mają kosztować ale podane przec Ciebie ceny z zeszłej rundy sąna mój gust za wysokie. Wtedy graliśmy u siebie 10 meczy + baraż za friko. Teroz ino 8.
Szczerze mówiąc to miołech nadzieja że karnety bydom nieco tańsze, bo wyjazd na Widzew + wyjazd na sosnowiec + karnet to bydzie zdrowo ponad bańka

Ale ch** z tym, i tak ta kasa zdobyda

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: