tera o tym na tvp3 bylo 8) pora sekund ale zawsze cos : Datomic pisze:Jak tak czytam - kurde - szkoda ze mnie nie bylo... :x
pRezentacja 2 marca 2005
- Neo
- Kontakt:
dziekujemy za wspaniała prezentacje.
naprawde opłacało sie czekac było pieknie tylko były nadal minusy to jest zespoł hasio nieporozumienie na hali były dzieci oraz zachowanie niektórych którzy nie patrzac ze jest flaga psycho fans wskoczyli na nia nic szacunku.oraz gdy piłkarze dawali jakies prezenty bydło wystepowało w niektórych . szkoda ale super tylko teraz w lidze tak,
jo cie jeszcze nie widziol wiec nie wiem jak wygladoszNeoKibol19R20 pisze:A mie pokazywalisadik pisze:tera o tym na tvp3 bylo 8) pora sekund ale zawsze cos : Datomic pisze:Jak tak czytam - kurde - szkoda ze mnie nie bylo... :x![]()
![]()
Jakieś dwajścia sekund jakiś gościu z dupnom kamerom na mie sie gapił jak żech sie wydzieroł

trocha ludzi bylo i po pyskach pozdego z forum osobna szukac :lol: trocha roboty by bylo : )
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nas juz Adi olewajaAdi-Żory pisze:Było pięknie.
Tylko szkoda że nikt znajomu mi nawet cześć nie pedzioł,siedzioł podemną Viro i stol nademną Soda.
PozdRawiam.

a co do tematu jak widze te wpisy za***iscie itd to mnie szlag trafia

imprezie ! przed ekstraklasa !
pozdrwiam
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Iras za rok pojedzimy z Twoim synem.Zoltan pisze:nas juz Adi olewajaAdi-Żory pisze:Było pięknie.
Tylko szkoda że nikt znajomu mi nawet cześć nie pedzioł,siedzioł podemną Viro i stol nademną Soda.
PozdRawiam.
a co do tematu jak widze te wpisy za***iscie itd to mnie szlag trafiamam nadzieje ze w przyszlym roku bede na tej
pozdrwiam

No i będzie to prezentacja drużyny pierwszoligowej.

PozdRawiam.
- anyfor
- Kontakt:
Adi-Żory pisze:a co do tematu jak widze te wpisy za***iscie itd to mnie szlag trafiamam nadzieje ze w przyszlym roku bede na tej
pozdrwiam
Tela że tyj impry przed extraklasom na hali już niy bydzie...
...bo bydzie jom cza srobić na Ślonskim ( sie wszyscy chyntni by niy zmieścili)
BATORY F@NS
- radzion
- Kontakt:
jo nie byda sie powtarzol, tzn powtarzol po wos,
co mnie sie podobalo?ano to ze zas bylo tyla ludzi, ludzi wierzacych w ten zespol!!bardzo fajnei podobalo mi sie prowadzeni Bogdana Kalusa, za co wielkie dzieki,
kolejno rzecz, bardzo podobalo mi sie przywitanie zawodnikow, zwlaszcza nowych, chocakurat to niekotryz mogliby sie nauczyc kto do nos przyszol, bo co przyniektorych nazwiskach to chyab niekozdemu sie cchialo ryknac:
No i momy kolejnych ulubiencow w zespole!
chodi mi przedewszystkim o anszych starnieri ktorzy zostali bardzo cieplo przyjeci, zwlaszcza Stanford, ehe, ciekawe co sie synek myslol, jak calo hala zaczla ryczec: EDI EDI EDI!!!!pewnei bol milo zaskoczony, ze po tak krotkim okresie w tym klubie zostol tak przyjety, podobnie Alex.
natsepnie widac ze walka i dobra posatwa na bosiku mozna zmienic wszystko, przykald moskita, jak zostol przyjety rok temu a jak dzisiej,
takze ogolnei bardzo udanie!!spiewy za***iste, chco przyznom ze w tamtym roku bardziej mnie cairy przelazily slyszac te spiewy, choc moze to zalezalo od punktu siedzeni!jutro jak byda miec gotowe jakeis fotki to wciepna!zwlaszcza z poczatku prezentacji
co mnie sie podobalo?ano to ze zas bylo tyla ludzi, ludzi wierzacych w ten zespol!!bardzo fajnei podobalo mi sie prowadzeni Bogdana Kalusa, za co wielkie dzieki,
kolejno rzecz, bardzo podobalo mi sie przywitanie zawodnikow, zwlaszcza nowych, chocakurat to niekotryz mogliby sie nauczyc kto do nos przyszol, bo co przyniektorych nazwiskach to chyab niekozdemu sie cchialo ryknac:
No i momy kolejnych ulubiencow w zespole!
chodi mi przedewszystkim o anszych starnieri ktorzy zostali bardzo cieplo przyjeci, zwlaszcza Stanford, ehe, ciekawe co sie synek myslol, jak calo hala zaczla ryczec: EDI EDI EDI!!!!pewnei bol milo zaskoczony, ze po tak krotkim okresie w tym klubie zostol tak przyjety, podobnie Alex.
natsepnie widac ze walka i dobra posatwa na bosiku mozna zmienic wszystko, przykald moskita, jak zostol przyjety rok temu a jak dzisiej,
takze ogolnei bardzo udanie!!spiewy za***iste, chco przyznom ze w tamtym roku bardziej mnie cairy przelazily slyszac te spiewy, choc moze to zalezalo od punktu siedzeni!jutro jak byda miec gotowe jakeis fotki to wciepna!zwlaszcza z poczatku prezentacji
Co ty mosz do Hasioka! Nagłośnienie było do dupy i nie słyszołeś tektów a w 90% były o tobie... Poczytej ich teksty www.hasiok.art.pl - ich płyty są całkiem całkiem, ale na koncertach oni nie wypadają najlepiej, niestety Robur lubi się zalkoholizować czasem za bardzo, choć dziś nie było źle. Co do repertuaru - mają właśnie taki i mogliby zagrać inne kawałki bez "mięsa" choć nie mają takowych zbyt wiele, ale ze 4 by się znalazły.Ozor pisze:Prezentacja super tylko ten Hasiok :oops:
- Patton
- Kontakt: