Arka Gdynia - Ruch Chorzów
10 mam.Ja nigdzie nie napisałem że Ruch wygra 3:0 czy 4:0 więc gdzie tu jest jakaś napinka?A co do naszych min to możesz być spokojny. 8)darasag pisze:luke nie kozacz tyle juz ile masz lat 12 czy 14 ?? :> internetowi hoooligani zawsze razem co:) juz sie nie moge doczekać wasych min po mczu a szczegolnie twojej lukeheh kozaczku ;)podrawiam NORMALNYCH
Rozumiem,ale jeden z Was też nas "frajerami" nazwał więc się nie dziw.Nie mówiłem że Ty napinasz o wyniku meczu-miałem na myśli tych którzy zapowiadali wysokie porażki naszych graczy.darasag pisze:ja nie pisałem ze ARKA wygra tak wysoko pozatym chodziło mi o inne napinanie a nie o napianie wyników koleżkoszkoda dyskutowac jednoo co widze u co niektóych to ze tylko potrafia sie spinać w necie i wyzywac drugi klub
szkoda no ale co zrobić
- Patton
- Kontakt:
jedno mnie wkurza,opinia i zdanie jeden osoby jakiegos klubu odbierane ejst odrazu jako wszyscy kibice ! wiec skonczmy z tym !jesli powiem ze widziałem gejów na meczu ruchu to mam sądziś ze wszyscy są gejami
wiec nie wrzucac wszystkich do jednego worka,mozecie nienawidziec ARKI macie własne zdanie,ja mam swoje dopinguje ARKE i zostane przy ARCE i nie po to by obrazac innych ale po to bo to moj klub spadam juz na meczyk ;p nARKA

- 19r20
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
to na czat na http://www.ruch.chorzow.prv.pl/Sz@rlin pisze:jak chat niy bydzie działol to na interia na Chorzów
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
No i my przegrali
Arka w chwili obecnej jest zespołem od nas dużo lepszym!!Pozostoł nom jeden mecz z Korupterem,który wypadałoby wygrać
No i nadejdzie przerwa zimowa,w której to miejmy nadzieje,że sie trocha wzomcnimy i nie bydemy musieli sie martwic o pozostanie w 2 lidze
Ludzie przyjdzcie wszyscy na ostatni szpil w tej rundzie,pokożmy że na dobre i złe jesteśmy z Ruchem
!!

Ludzie przyjdzcie wszyscy na ostatni szpil w tej rundzie,pokożmy że na dobre i złe jesteśmy z Ruchem

- Lutz
- Kontakt:
Ha ha ha ....jak sie sznapsa drzistniesz to sie wzmosnisz. Już to słysza 10 Szkoda godać.No i my przegraliArka w chwili obecnej jest zespołem od nas dużo lepszym!!Pozostoł nom jeden mecz z Korupterem,który wypadałoby wygrać
No i nadejdzie przerwa zimowa,w której to miejmy nadzieje,że sie trocha wzomcnimy i nie bydemy musieli sie martwic o pozostanie w 2 lidze
![]()
![]()