Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
fo(R)umowicz
Kontakt:

#106 Post autor: fo(R)umowicz » 30 paź 2004, o 17:16

Niebiescy dziękuje za walke :!: :!: :!:

ishateR

#107 Post autor: ishateR » 30 paź 2004, o 17:17

ludzie czego wy oczekujecie ? co bizacki mo grac jak zidane ? kazdy gro jak potrafi !! ciesza 3 pkt - pozdro

kobrrra
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: kobrrra » 30 paź 2004, o 17:50

RUCH, RUCH, HKS!!!

Mecz ciekawy, choc przynajmniej ta 3 bramke mogli strzelic - byloby mniej nerwow. Ale tak to byly emocje do konca i ZWYCIESTWO.

A pamietacie jak ostatnio weszli do 1 ligi i grali z Odra W. ? Do przerwy 0-2, a potem ... i strzal Gitary na 3-2 w ostatniej minucie po wolnym?
Cieszmy sie z 3 punktow, bo mysle, ze wielu przed meczem nawet remis z wiceliderem wzieloby w ciemno .

Siemce_Fan

#109 Post autor: Siemce_Fan » 30 paź 2004, o 18:00

Siemce_Fan pisze:chopy wygromy 2- 1 !! godom wom to !! 8)

kurde mog zech miec przeczucie ze bydzie 5 albo 6 - 1 8)

Gość

#110 Post autor: Gość » 30 paź 2004, o 18:26

co do szpilu to powiem tyle .Troszka skaleczyli bo mogli wygrac o wiele wiecej ale i tak zwyciestwo cieszy i dzieki im za to.Co do dopingu to jest troszka i tak lipa choc mysla ze bydzie dobrze od nowej rundy jak wreszcie znajdymy sie na naszym starym miejscu.Ale bylo juz troszka lepiej.I mysla ze na meczu z Koronom pokorzymy ze Ruch mo najlepszych kibicow w Polsce.A przypominam ze mlyn bydzie na koncu sektora przy starym mlynie.Nastepnie dzieki za kasa co zbieralismy na oprawa.

A i dzieki jeszcze roz dla pilkarzy ktorzy powiedzieli ze zagrajom dla nas i zagrali.Chwala im za to.Za to my muszymy sie odwdzieczyc na meczu z Koronom wspanialym dopingiem.

f@n

#111 Post autor: f@n » 30 paź 2004, o 18:35

sory ale nie wiem za bardzo czym sie tak podniecacie.w pewnym momęcie to pomyślałem sobie że oni sie ustawili w szatni na remis i że w końcówce kujawiak strzeli gola.
jestem rozczarowany postawą naszego trenera który zmienił Pepego na Jarczyka a potem Pokłada, przecież Pepe by wjebał te wszystkie bramki co Mario i Biza za***ali do kupy.
wielki szacunek dla Bartosa i Mrózka za ten mecz natomiast kręcigłówka z rozłożonymi rękami nr.3 i super Mario nr.10 pokazali nam dzisiaj festiwal nieudolności.
minus dla trenera W. za jego decyzje i za zbytnie przywiązanie do nazwisk.
nawet gdyby była kasa w klubie i mieli by płacone to i tak by grali chujowo takie jest moje zdanie
naRka

Gość

#112 Post autor: Gość » 30 paź 2004, o 18:43

Nieliczy sie gra liczy sie zwyciestwo. No coz grali zadnie niewykorzstali duzo sytuaji ale grali dlanas i zwycierzyli.

bolo23

#113 Post autor: bolo23 » 30 paź 2004, o 18:44

odpowiedz do Bolka: mogles troszke konkretniej napisac, bo poki co to tylko jak cos sie nie podoba to text podobny do poprzedniego. a co do jego tresci to ja Ciebie nie obrazalem...
Patton -zatem dziekuje ze doceniles moj dotychczazasowy calokszatalt tworczosci. czy stracilem w oczach wiekszosci - mialem co???? czy kogos to obchodzi?? kto widzial ten wie ze podstawy do nazwania tej bandy (przynajmniej czesci) patalachami sa. czy bym lepiej zagral - odpowiem nastepujaco: jedna z tych kontr szesciu czy osmiu (nie wiem bo sie pogubilem) z drugiej polowy to bym mimo swych "zdolnosci" to wykorzystal... i nie rozpisujmy sie o profesjonalizmie etc. pewnie znasz moja opinie co do bramek strzelanych przez srutwe - strzeli bramke jak sie pilka od niego odbije... - opini nie zmienie. bizacki co robil to wola o pomste do nieba... mam poszczegolne sytuacje powymieniac? niezaleznie kiedy by grali oceniach ich bede po tym co zaprezentowali i jak pokazaliby to samo co dzisiaj to dalej beda na takie miano ode mnie zaslugiwac.
viro - czy mi sie mecz podobal to teraz ciezko oceniac - walki bylo niemalo, ale poziom... i nie wiem cy jest sie czyms zachwycac ze tak "dobrze" sie gralo ze slabo dysponowanym jakims kujawiakiem Bog wie skad... problem napastnikow - bizackiego i srutwy zwlaszcza byl juz nie raz podejmowany. a fakt ze lepszych nie ma, ale nalezy pamietac ze byli... (to tez dpowiedz dla jajo)
Ludzie - w samozachwyt nie popadajmy po zwyciestwie na dodatek w takim stylu...
i kolejny watek - wyplaty to by pewna czesc z nich po tym meczu nie powinna dostac na pewno (mimo iz im sie bez gadania nalezy)

Gość

#114 Post autor: Gość » 30 paź 2004, o 18:52

vinc84 pisze:jestem bardzo pozytywnie zaskoczony dzisiejsza gra, obrona i pomoc grala na bardzo wysokim poziomie, widac ze Srutwa naprawde kocha nasz Ruch, doping tez lepszy choc jeszcze brakuje duzo.Ja siedzialem (wyjatkowo zeby nie bylo) na koncu sektora z krzeselkami i slyszalem mlynowego - to sie rozumie. Trzeba sie cieszyc z tego co jest a nie jest jeszcze najgorzej( ale zostane zgnojony za te ostatnie zdanie :lol: )
no a co do mlynowego to i bylo nos 3 :lol: i chrypa byda miec do jura ale co do moje druzyny sie nie zrobi :lol:
Ostatnio zmieniony 30 paź 2004, o 19:09 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.

Robson
Kontakt:

#115 Post autor: Robson » 30 paź 2004, o 18:57

Bogas pisze:no a co do mlynowego to i bylo nos 2 :lol: i mnie gardlo chrypa byda miec do jura ale co do moje druzyny sie nie zrobi :lol:
Ja, roz żeście nawet pojechali na dwa głosy... :lol:

Co do meczu: Cieszy wygrana, cieszy walka na boisku, ale razi nieskuteczność. Szczerze mówiąc, to bałem się, że Kujawiak zremisuje... Ale dzisiej szczęście było po naszej stronie i chwała piłkarzom za to :!:

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#116 Post autor: osik » 30 paź 2004, o 19:12

osik pisze:
bolo23 pisze:. do tego kto sie pyta kto mialby bramki strzelac zamiast tych dwoch gwiazdorow, to odppowiadom ze znalezli by sie lepsi...
...
no to czekom na propozycje 8)
no i sie nie doczekolech ,ida na pivo

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: RadiatoR » 30 paź 2004, o 19:20

No ale ludzie... nie ma co narzekac. Zadajcie sobie jedno pytanie: czy wolicie zeby przegrywali po bardzo dobrej grze czy zeby wygrywali po slabym meczu. W fussballu chodzi o to zeby strzelic jedna bramke wiecej niz przeciwnik wiec dla mnie odpowiedz jest jedna !!

TAU1920ZEN

#118 Post autor: TAU1920ZEN » 30 paź 2004, o 19:33

bolo23 pisze:wy sie tymi patalachami zachwycacie?!?!?!!?!? to co widzialem to jedna wielka parodia i kpina z nas... jak sie wam tak bizacki ze srutwa podobali to najlepiej podpisac z nimi kontrakty do 2010... opamietajcie sie i glupot nie piszcie jak to swietnie grali...
jo o malo co pod koniec to by na pogotowiu wyladowol bo mi serce prawie nie wytrzymalo...
dodatkowo tez cos napisza - czemu zas kolejny spiel pod rzad nikt na molka nie gra!?!?!?! srutwie ta lata czy slupek to sie udala. do tego kto sie pyta kto mialby bramki strzelac zamiast tych dwoch gwiazdorow, to odppowiadom ze znalezli by sie lepsi...
a co ten kujawiak na drugim miejscu robil?!?!?!?!?!?! tego to ja juz nie wiem. slabizna jak nie wiem co... juz my lepiej od nich wypadli...
jak widze takie pi***olenie to mi sie niedobrze robi :? znalezli by sie ku*** lepsi ciekawe skąd i za co!!!!!!!????też takich dwóch ciuli siedziało a raczej stało u góry na 5 ze musioł zech sie strasznie powstrzymywac zeby nie wstac i nie peirdolnąc jednemu i drugiemu!dla mnie Mario dziś zagrał jeden z lepszych meczy w tym sezonie (bo i i nawet zwody mu wychodziły :D ) biza no cóz dużo zdupił ale bramke strzelił!!!!! i mam dzieki temu 3pkt. :!: :!: :!: więc jak sie komuś tak bardzo na tym Ruch-u nie podoba i twierdzi ze to gwiazdy które są bezużyteczne to niech wy***rdala!!!!!!!! i tyle w temacie ........ Niebiescy dziękuje za 3pkt. :!:

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: wojt » 30 paź 2004, o 19:43

Tego się nie da czytac, ludzie w Ruchu gra zbieranina zawodników przecietnych i tylko przecietnych grających w 2 lidze a nie w serie A. Zawodnicy nie byli na żadnym obozie przygotowawczym, każdy wie jakie były problemy z odżywkami opieką medyczną i na dodatek grają za pół darmo ,a tu nagle wielkie słowa od wyjatkowych znawców futbolu że to patałachy i nieudacznicy. Słyszałem rozmowe po meczu jednego z byłych trenerów i bardzo pochlebnie wypowiadał sie o dzisiejszej grze Ruchu i Srutwy. Ja i wiele osób na tym meczu równiez widziało b. dobra gre niebieskich i "kominiarza". Niektórym jednak drugoligowy biedny Ruch pomylil sie z Manchesterem, a Srutwa z Van Niesterloyem. Chłopcy widać że nie specjalnie przygotowani szczególnie kondycyjnie do rundy jesiennej grali na granicy swoich aktualnych mozliwości i po takim meczu należą im się wielkie brawa za ambicję i wole walki. Wiecznym malkontentom proponuje na czas nedznej egzystencji Ruchu w polskiej lidze przezucenie sie na MU albo Arsenal i zapraszam na mecze "niebieskich w Lidze Mistrzów.

TAU1920ZEN

#120 Post autor: TAU1920ZEN » 30 paź 2004, o 19:48

wojt pisze:Tego się nie da czytac, ludzie w Ruchu gra zbieranina zawodników przecietnych i tylko przecietnych grających w 2 lidze a nie w serie A. Zawodnicy nie byli na żadnym obozie przygotowawczym, każdy wie jakie były problemy z odżywkami opieką medyczną i na dodatek grają za pół darmo ,a tu nagle wielkie słowa od wyjatkowych znawców futbolu że to patałachy i nieudacznicy. Słyszałem rozmowe po meczu jednego z byłych trenerów i bardzo pochlebnie wypowiadał sie o dzisiejszej grze Ruchu i Srutwy. Ja i wiele osób na tym meczu równiez widziało b. dobra gre niebieskich i "kominiarza". Niektórym jednak drugoligowy biedny Ruch pomylil sie z Manchesterem, a Srutwa z Van Niesterloyem. Chłopcy widać że nie specjalnie przygotowani szczególnie kondycyjnie do rundy jesiennej grali na granicy swoich aktualnych mozliwości i po takim meczu należą im się wielkie brawa za ambicję i wole walki. Wiecznym malkontentom proponuje na czas nedznej egzystencji Ruchu w polskiej lidze przezucenie sie na MU albo Arsenal i zapraszam na mecze "niebieskich w Lidze Mistrzów.
Nic dodać , nic ując :!:

ODPOWIEDZ