Ruch - Piast
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
- RadiatoR
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
a jo jak dziś na szpil włazioł jedyn synek pado weźmie mie pan ze soba? wleźli my razem, fakt trocha ciasno było w tym kołowrotku i żodyn problymów niy robił, to jo już osm nie wiym
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
- Kontakt:
- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
jo ino tyla napisza:
co do dopingu:
2 razy to zech wos uslyszol nawet na wykladzie z psychologii jak zech siedziol na gwsp
ale to ino 2 razy bolo, w tym pewnei roz po bramie:d
ale cos slabo z tym dopingiem bolo, jak ino 2 razy a kiedys tocch na batorym na osiedlu slyszol jak ludzie ryczeli mimo ze jest dalej niz na gwsp 8)
co do dopingu:
2 razy to zech wos uslyszol nawet na wykladzie z psychologii jak zech siedziol na gwsp

ale cos slabo z tym dopingiem bolo, jak ino 2 razy a kiedys tocch na batorym na osiedlu slyszol jak ludzie ryczeli mimo ze jest dalej niz na gwsp 8)
-
- Kontakt:
Moje zpostrzeżenia po szpilu:
1.gra-dużo walki i ambicji
2.najważniejsze 3 punkty
3.doping był słaby ale to nie wina prowadzącego tylko tego że powinien być osobny sektor dla młyna
A teraz zwracam się do złodziei okradających nasz klub do tych co kupowali bilety za 5 PLN w ch** takich było. Spierdalajcie złodzieje z Ruchu żal wam tych 5 PLN bo za to jabola se możecie kupić. Nie przychodźcie wcale zostanie wam dycha, a jak żal wam tej dychy to se ubierzcie szalik takiego jednego klubu dziewczyny mają za darmo. Stowarzyszenie się stara żeby obniżyć bilety a wy co jeszcze bardzie ograbić ten klub. Chyba że jesteś emerytami lub rencistami to przepraszam z góry.
1.gra-dużo walki i ambicji
2.najważniejsze 3 punkty
3.doping był słaby ale to nie wina prowadzącego tylko tego że powinien być osobny sektor dla młyna
A teraz zwracam się do złodziei okradających nasz klub do tych co kupowali bilety za 5 PLN w ch** takich było. Spierdalajcie złodzieje z Ruchu żal wam tych 5 PLN bo za to jabola se możecie kupić. Nie przychodźcie wcale zostanie wam dycha, a jak żal wam tej dychy to se ubierzcie szalik takiego jednego klubu dziewczyny mają za darmo. Stowarzyszenie się stara żeby obniżyć bilety a wy co jeszcze bardzie ograbić ten klub. Chyba że jesteś emerytami lub rencistami to przepraszam z góry.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
siemano.to jest mój post który napisałem na pierwszej stronie tego wątku po meczu z Rks:
Ruch z meczu na mecz jest lepszy a PEPE czuje sie coraz bardziej pewnie na boisku,bardzo mi sie podoba jego gra i myśle że po jego strzale Ruch wygra z piastem 1:0 i zdobędzie tak ważne 3 punkty.
Bartos,Mrózek,Molo i Pepe są w dobrej formie natomiast reszta gra schematycznie i czasami za nerwowo.jak przyjadą serbowie to rywalizacja w zespole wzrośnie a to może mieć dobry wpływ na gre np takiego Bizaka abo Jarczyka i innych w tym Śrutera
z wynikiem to mi sie troche pofarciło 8) ale chodzi mi o wasz pogląd na drugą część wpisu.co sadzicie o grze naszych gwiazd?
pomojemu to kolejny dobry mecz Mrózka,Bartosa,Molka i Piotrka a reszta to kompletna klapa.
pozdRo
Ruch z meczu na mecz jest lepszy a PEPE czuje sie coraz bardziej pewnie na boisku,bardzo mi sie podoba jego gra i myśle że po jego strzale Ruch wygra z piastem 1:0 i zdobędzie tak ważne 3 punkty.
Bartos,Mrózek,Molo i Pepe są w dobrej formie natomiast reszta gra schematycznie i czasami za nerwowo.jak przyjadą serbowie to rywalizacja w zespole wzrośnie a to może mieć dobry wpływ na gre np takiego Bizaka abo Jarczyka i innych w tym Śrutera
z wynikiem to mi sie troche pofarciło 8) ale chodzi mi o wasz pogląd na drugą część wpisu.co sadzicie o grze naszych gwiazd?
pomojemu to kolejny dobry mecz Mrózka,Bartosa,Molka i Piotrka a reszta to kompletna klapa.
pozdRo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eh... Wygrali a niekerzy godaja ze totalno klapa...
Jest powiedzenie ze wygranych sie nie sadzi. Nie zagrali wielkiego meczu, zj***li kilka setek, ale za to co? Zagrali na zero z tylu, trocha tych sytuacji wypracowali sobie, wiec nie pierdolcie ze TOTALNO KLAPA.
Tela i skonczcie ku*** narzekac ciagle na wszystko i wszystkich (od mlynowego przez baba w kasach po Mariusza... ). :? Typowo polsko mentalnosc
A teraz DUMNIE ida spac
Jest powiedzenie ze wygranych sie nie sadzi. Nie zagrali wielkiego meczu, zj***li kilka setek, ale za to co? Zagrali na zero z tylu, trocha tych sytuacji wypracowali sobie, wiec nie pierdolcie ze TOTALNO KLAPA.
Tela i skonczcie ku*** narzekac ciagle na wszystko i wszystkich (od mlynowego przez baba w kasach po Mariusza... ). :? Typowo polsko mentalnosc

A teraz DUMNIE ida spac

pi***olicie tu o dopingu. koło mnie siedioł jakiś dziadek koło70 -dziesiątki. Ledwo wszedł na stopień żeby siednąć się na stołek.Ale jak Pepe strzelił gola to skoczył wyżej niż małysz. Poza tym wielkie brawa dla pani sędziny która sędziowała kapitalnie. Gdybyśmy mieli takich sędziów to frekwencja by wzrosła conajmniej o 30%
mnie nie interesuje jak nasi grali. Wiem że i tak pojada na następny mecz
mnie nie interesuje jak nasi grali. Wiem że i tak pojada na następny mecz
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
KRzysiek, powiem Ci tak, jeśli chodzi o mecz to się z Tobą całkowicie zgadzam, wygRali, zdobyli 3 punkty, więc biadolenie jest jak najbaRdziej nie na miejscu, zwycięstwo z sąsiadem z tabeli cieszy, tym bardziej, że dało awans w tabeli, spaceRku chyba nikt się nie spodziewał. Niebiescy dziękujęKkubicki pisze:Eh... Wygrali a niekerzy godaja ze totalno klapa...
Tela i skonczcie ku*** narzekac ciagle na wszystko i wszystkich (od mlynowego przez baba w kasach po Mariusza... ). :? Typowo polsko mentalnosc![]()
A teraz DUMNIE ida spac

Sam pisałeś w temacie o Apelu Stow., że 4 nie będzie zazbRojona kRatą i że ma być kontRola, w kasach i przy wejściu na stadion, żeby nikt nie mógł odkupić biletu ulgowego - a co było - wielkie g...... .
1. Mój siostRzeniec, któRy zaczął w tym roku liceum, kupił w kasie 13 bieletów ulgowych, nie pokazując żadnego dokumentu, chyba nie muszę Ci mówić kto wszedł na te bilety, bo przy wchodzeniu na sektor, też nikt nie spRawdził żadnego dokumentu, ani na jaki bilet wchodzi. Poza tym, pieRwsze słyszę, żeby były ulgowe na dziecko, jeśli tak to w jakim wieku, bo na bilecie pisało Rencista/Dziecko

2. Pod nosem porządkowego (i moim) przez płot, miał miejsce handel biletami, no cóż niektórzy muszą stać w kolejce inni mogą załatwić sobie bilecik od tych co weszli.
3. Słówko o kibicach, niestety miałam przyjemność być świadkiem, jak gRupa kibiców, podeszła do ........... żeby załatwić im bilet, od tych co weszli, bez kolejki, wystarczy jeden, przecisną się prze kołowrotek w dwie osoby - luzik, taka była odpowiedź tej osoby. Co było dalej nie wiem, powiedziałam co myślę i wolałam się ulotnić, bo jeszcze chwila i chyba bym eksplodowała. Czapki z głów przed Wami, nie ma to jak dobRze zakombinować, okraść klub i zaoszczędzić na piwo po meczu. Mam nadzieję, że się wam nie udało zdobyć tego biletu. Niestety jak znam życie to weszliście na ten mecz, przy pomocy ........... . I właśnie ta sytuacja to dla mnie największe Rozczarowanie wczoRajszego dnia.
4. Sama nie miałabym pRoblemu z kupieniem dwóch daRmowych biletów i daniem jednego mężowi, bo przez tą wyznaczoną bRamkę nie wchodziły tylko kobiety i dzieci, a biletów nikt nie spRawdzał. Stałam długo w ogonku i tRochę się naoglądałam, a to co widziałam woła o pomstę do nieba.
Więc Krzysiek, nie mów mi, że mam sie nie czepiać osób w kasach i służb porządkowych, bo po choleRę one tam są, równie dobrze można zRobić kasy samoobsługowe, któ będzie chciał wspomóc klub kupi bilet za 10, kto nie, weźmie daRmowy, lub za 5 zeta. Mniej bałaganu a efekt identyczny. Czy napRawdę tak tRudno jest spRawdzić odpowiednie zaświadczenie czy dokument w kasie,

Poza tym, czemu nie można otwoRzyć 4 kas po 2 osoby, tylko 2 z 4 osobami w śRodku

Podsumowując na obniżce cen biletów zyskali naRazie najbaRdziej oszuści i kombinatoRzy, Ci dla któRych miały być to ulgi i udogodnienia Raczej nie będą wspominać, być może pieRwszego od dłuższego czasu meczu na Cichej z pRzyjemnością. A supeR było zobaczyć na meczu całe Rodziny: tata, dwóch synów, mama. Dlatego jeśli chodzi o spRzedaż biletów, to zgodnie z polską mentalnością powiem TOTALNA KLAPA

Bardzo pRoszę osoby zoRientowane, działające w klubie:Kris-a22, AmRę, KK o wyjaśnienie tych kwestii i odpowiedź na moje pytania.
Viro, mówiłeś, ze tRzeba to dogRać, tak, tylko tRzeba mieć pomysł, chęci i konkRetne osoby, któRe by to zRobiły, a nie służby porządkowe, które boją się zwRócić uwagę i wystRaszone panie w kasie. Ja jakoś tego dogRania na dzień dzisiejszy nie widzę. I znów po eufoRii twaRde lądowanie.
PozdRo.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października