Ruch Stasiak
- Rafi88
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zgadzam się w 100%Patton pisze:tak na spokojnie, pare przemyslen. Proponuje bilety drozsze zrobic, bo w sumie 15 zl to dla kazdego nic. Wierzcie mi, tego stadionu nawet w 3 tys. nie zapelnicie przy takim podejsciu. Dzieci po 7,8 lat stoja na bramach, patrza zza krat na kawalek boiska, bo oni nie moga wejsc na mecz. To ma byc klub przyjazny? Czy ciezko wpuscic ich do cholery na glupia legitke za darmo??? Klub oczywiscie majatek straci!!! 2 sprawa, jezeli ta pseudochrona dalej sie tak bedzie wozila po stadionie, to moze niedlugo zajechac... do szpitala! Bo text kozaka w czerni do chlopaczka mlodego, ze jak nie zejdzie z bramki to mu zaraz wyp**** jest na poziomiegodnym pozalowania. Aha i pamietajcie kibice Ruchu, to nie tylko elita... Dla jednycch pilka nozna jest odejsciem od tygodniowych trosk, problemow. Wiele osob nie ma kokosow, ciezko czasami na boku dorabia, ma problemy ogromne i idzie pod stadion z nadzieja, ze np. za 10 zl wejdzie itd. Niestety, nie wejdzie... Bo mecz Ruchu maja prawo ogladac tylko Ci ktorzy maja 15 zl, badz 30 badz Bog wie ile. Wiele kibicow Ruchu pochodzi z biednych dzielnic Slaska, wielu poprostu nie stac. Ale czy to wzrusza rzadzacych tym klubem? Pewnie nie. Jestem zly, nigdy jeszcze mi sie nie zdarzylo cos co dzisiaj ( niektorzy wiedza o co chodzi ) Nie ma dopingu, nie ma flag, jest nudny mecz, ktory przypomina mi nasza okregowke w Nakle. A podobno idzie ku dobremu... Tylko dla kogo??
PozdRo

Dzieci za darmo
Bilety po 10 zł
MOSÓR wracej

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
k......ale zem sie wk.....dzis poprostu ci dzialacze som po***ani 15zl. najtansze bilety co oni ocipieli pedaley jedne.Przed kasami tyla ludzi nie wlazlo a w szczegulnosci ci najmlodsci co by za kilka lot lazili pelnom bandom.Mialo byc lepiej po odejsciu Rogali a tu ch** chyba nie chcom kibicow na Ruchu.Tak slabo graja a tu 15zeta bilety po***ani i chca ludzi przyciagnac.
Jest jedna osoba w zarzadzie to niech wreszczi otworzy gemba a nie siedzi cicho i sie boi cos pedziec i poto tam jest zeby przyciagnac kibicow a nie ich odsunac bo narazie do tego zdarzo.Juz jest ch***ia a robi sie coroz wiekszo i niezwalejcie tera na chuliganow ze to oni wszystko spierdolili bo tera by szlo to wszystko pomalu odwrucic a nie dobic gwozdz do trumny.
Dupca to nie byda wiecej tu pisac bo jeszcze duzo bym napisol ale po ch** ino na koniec kilka slow ZACZNIJCIE COS ROBIC A NIE INO GODEJCIE BO INO SIE GODO I NIC TERA NIE ROBI
je*** DZIELACZY BLOKA I TA JEGO SPOLKA"RUCH TO MY A NIE WY"
:x
Jest jedna osoba w zarzadzie to niech wreszczi otworzy gemba a nie siedzi cicho i sie boi cos pedziec i poto tam jest zeby przyciagnac kibicow a nie ich odsunac bo narazie do tego zdarzo.Juz jest ch***ia a robi sie coroz wiekszo i niezwalejcie tera na chuliganow ze to oni wszystko spierdolili bo tera by szlo to wszystko pomalu odwrucic a nie dobic gwozdz do trumny.
Dupca to nie byda wiecej tu pisac bo jeszcze duzo bym napisol ale po ch** ino na koniec kilka slow ZACZNIJCIE COS ROBIC A NIE INO GODEJCIE BO INO SIE GODO I NIC TERA NIE ROBI
je*** DZIELACZY BLOKA I TA JEGO SPOLKA"RUCH TO MY A NIE WY"

takie przeciepywanie cenami biletów jest bezsensu 30,15,10,5 za darmo.
prosta sprawa jak by były po 10 mto i tak odezwali by się że 10 za dużo, że przecież było kiedyś 5. Będzie 5 to bedzie czemu nie za darmo, a czemu nie to, a czemu nie tamto. A najlepiej coby jeszcze dawali darmowe napoje zimnie jak jest ciepło i ciepłe jak zimno. Może mi się łatwo godo bo stać mnie dać te 15 zł na mecz. Wiadomo, że każdy byłby zainteresowany obniżką, ale nawet gdyby udało się obniżyć do 12,10,8,6 to i tak by gro ludzi pisało, ze za dużo
prosta sprawa jak by były po 10 mto i tak odezwali by się że 10 za dużo, że przecież było kiedyś 5. Będzie 5 to bedzie czemu nie za darmo, a czemu nie to, a czemu nie tamto. A najlepiej coby jeszcze dawali darmowe napoje zimnie jak jest ciepło i ciepłe jak zimno. Może mi się łatwo godo bo stać mnie dać te 15 zł na mecz. Wiadomo, że każdy byłby zainteresowany obniżką, ale nawet gdyby udało się obniżyć do 12,10,8,6 to i tak by gro ludzi pisało, ze za dużo
- Simone
- Kontakt:
mecz : wszyscy widzieli , mamy cienkiego za niskiego przyspawanego do lini bramkarza , tepych obroncow do tego z soba niezgranych , ktorzy sa wyraznie wolniejsi od swoich kolegow z druzyn przeciwnych .
Jedyny plus to Bartos chociaz za frajerskie zagranie bodajze wypadl nam ze skladu na mecz z Radomskiem ...
Gra ofensywna ogolnie dobra chociaz chyba trzecia bramka byla strzelona ze spalonego ...
Duzy minus dla trenera , ktory na sile gra systemem 3-5-2 mimo ze ma Pokladowskiego na lawce a wszystkie grozne akcje Kszo ida skrzydlami ... zaryzykowalbym stwierdzenie ze gdyby wczesniej wprowadzil obronce wygralibysmy ten mecz ...
A teraz frekwencja ... ja wiem ze to tylko 2 liga ale ku*** zastanawiajace jest dlaczego po tak dlugiej przerwie w chodzeniu na mecze spowodowanej zamknieciem stadionu pojawia sie na nim smieszna ilosc kibicow( eeeee 2 tys ? )
Aha i tez osobiscie widzialem jak jednego faceta chyba z trojka dzieci ktore mialy gora 10 lat nie wpuscili na stadion na jego bilet ... tzn : pwiedzieli mu ze se moze wejsc sam
a ze nie mial 60 dych to sie trudno dziwic ... trzeba cos z tym zrobic ... bo chyba nikt mi nie powie ze dzieci do lat 14 moga spowodowac jakiekolwiek zagrozenie dla innych ... w ogole wkurwiony jestem ... nara
Jedyny plus to Bartos chociaz za frajerskie zagranie bodajze wypadl nam ze skladu na mecz z Radomskiem ...
Gra ofensywna ogolnie dobra chociaz chyba trzecia bramka byla strzelona ze spalonego ...
Duzy minus dla trenera , ktory na sile gra systemem 3-5-2 mimo ze ma Pokladowskiego na lawce a wszystkie grozne akcje Kszo ida skrzydlami ... zaryzykowalbym stwierdzenie ze gdyby wczesniej wprowadzil obronce wygralibysmy ten mecz ...
A teraz frekwencja ... ja wiem ze to tylko 2 liga ale ku*** zastanawiajace jest dlaczego po tak dlugiej przerwie w chodzeniu na mecze spowodowanej zamknieciem stadionu pojawia sie na nim smieszna ilosc kibicow( eeeee 2 tys ? )
Aha i tez osobiscie widzialem jak jednego faceta chyba z trojka dzieci ktore mialy gora 10 lat nie wpuscili na stadion na jego bilet ... tzn : pwiedzieli mu ze se moze wejsc sam

Napewno taniej to by pszyszlo wiecej ludz.Ale tu glownie chodzi tera o najmlodszych tych co maja po 10 lot skad oni majom kasa zabrac.
Jak nic my nie zrobimy to na Ruch bydzie lazic po 1000 ludzi co majo kasa na bilet i rzadnej atmosfery na Ruchu nie bydzie ani mlyna ani nic zadnej fajnej atmosfery i tego chcecie.Jak tak to prosze bardzo.Jo mysla jak nic chopcy ze stowarzyszenia nic nie zalatwiom to zrbmy jakis protest nie wejdzmy na szil z Piastem i co wy na to??????
Jak nic my nie zrobimy to na Ruch bydzie lazic po 1000 ludzi co majo kasa na bilet i rzadnej atmosfery na Ruchu nie bydzie ani mlyna ani nic zadnej fajnej atmosfery i tego chcecie.Jak tak to prosze bardzo.Jo mysla jak nic chopcy ze stowarzyszenia nic nie zalatwiom to zrbmy jakis protest nie wejdzmy na szil z Piastem i co wy na to??????
-
- Kontakt:
- m-p
- Kontakt:
A jo wom powiem jedno
NIE MA WLAZENIA ZA DARMO!!!
Mogą byc ulgi dla malolatow, kobiet, żolnierzy i tyle!
Reszta bulic! Stac na piwo to stac i na bilet!
Klub tyz musi z czegos zyc
Tera o szpilu. Bartos dobrze gro na srodku ale na
skrzydle bylo z niego wiecej pozytku.Franke przy calej
sympatii dla chlopaka jest za cienki na II liga.
Kozdy gorny bal to zagrozenie. To co pomoc dzis wypracowala
to obrona spier... NIe moze byc tak ze wygrywajac 2:0
lub 3:1 remisujemy mecz.
NIE MA WLAZENIA ZA DARMO!!!
Mogą byc ulgi dla malolatow, kobiet, żolnierzy i tyle!
Reszta bulic! Stac na piwo to stac i na bilet!
Klub tyz musi z czegos zyc
Tera o szpilu. Bartos dobrze gro na srodku ale na
skrzydle bylo z niego wiecej pozytku.Franke przy calej
sympatii dla chlopaka jest za cienki na II liga.
Kozdy gorny bal to zagrozenie. To co pomoc dzis wypracowala
to obrona spier... NIe moze byc tak ze wygrywajac 2:0
lub 3:1 remisujemy mecz.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja wlasnie teraz wrocil z szpilu boch byl jesie u chrzesnego ;]
ogolnie wrazenia po meczu srednie, cena biletow wq no i 3pkt ktore byly tak blisko a uciekly
tak jak mamy dosc doprze zorganizowany atak i pomoc to obrona i bramkarz to jeden wielki niewypal, jedynie na slowa uznania zasluguje bartos - jest dosc szybki zwrotny jest tam ma gdzie byc i dobrze interweniuje
a kay jest cwielog ? tego chopa niestety nie widac na boisku i musi siejeszcze wiele nauczyc .... zgasla gwiazdka zgasla ....
PS thx dla chlopakow z NU co w przerwie dzielili vlepy, oni beda wiedziec o co chodzi <piwo>
pozdRo
ogolnie wrazenia po meczu srednie, cena biletow wq no i 3pkt ktore byly tak blisko a uciekly
tak jak mamy dosc doprze zorganizowany atak i pomoc to obrona i bramkarz to jeden wielki niewypal, jedynie na slowa uznania zasluguje bartos - jest dosc szybki zwrotny jest tam ma gdzie byc i dobrze interweniuje
a kay jest cwielog ? tego chopa niestety nie widac na boisku i musi siejeszcze wiele nauczyc .... zgasla gwiazdka zgasla ....
PS thx dla chlopakow z NU co w przerwie dzielili vlepy, oni beda wiedziec o co chodzi <piwo>
pozdRo
-
- Kontakt:
- Kapacita stadionu: 18 020 (wszysto krzeslka)
- Rozměry hřiště: 105x68 m
- Velikost travnaté plochy: 125x86 m
- Osvětlení: 2166 luxů
Ceny vtupenek( ceny wejsciówek)
Krytá tribuna : 100,-Kč
Tribuna S : 60,-Kč
Tribuny L + P : 40,-Kč
Kotel domácí : 40,-Kč
Kotel hostí : 80,-Kč
sorki ale trocha przesadzilem ze maja takie bilety jak u nos...maja tansze...dodajac do tego ze kolezanki z Czech graja na poziomie ligi mistrzow
- Rozměry hřiště: 105x68 m
- Velikost travnaté plochy: 125x86 m
- Osvětlení: 2166 luxů
Ceny vtupenek( ceny wejsciówek)
Krytá tribuna : 100,-Kč
Tribuna S : 60,-Kč
Tribuny L + P : 40,-Kč
Kotel domácí : 40,-Kč
Kotel hostí : 80,-Kč
sorki ale trocha przesadzilem ze maja takie bilety jak u nos...maja tansze...dodajac do tego ze kolezanki z Czech graja na poziomie ligi mistrzow
za Tobą pójde w ogień, wode..
-
- Kontakt:
Kurczak, pi***olisz jak prawdziwy kurczak. A moze Ciebie podac jako zagryche na cieplo. Powielasz to co ktos juz napisal i dodajesz jakies gupoty na temat darmowych napoi. Ja nie zawsze moze zgadzam sie z n/w Panami, ale dzisiaj wg mnie Patton, chmielok, czy Bogas PF maja 100% racji.kurczak1920 pisze:takie przeciepywanie cenami biletów jest bezsensu 30,15,10,5 za darmo.
PS. Przepraszam za te zagryche na cieplo, ale troche sie wnerwilem.