A Ty to co niby robisz? Chłopie wyluzuj trochę...a mam takie pytania po ch** im faka pokazales ja pi***ole nastepny napinajacy sie malolat ku*** mogli CI za***ac to bys sie nie napinal pozdro dla normalnych aha widac ze komunie miales i rodzice neta podlaczyli
a jednak mamy baraze
- Lutz
- Kontakt:
"Chuliganeria
ja pi***ole zaglebie ma sztame z legia jak bys nie wiedzal i ta sie skalda ze legia grala wczoraj z gks wiec postanowli poczekac jeden dzen i wspomuc zaglebie na wyjezdzie ponoc byla niezla avanti z ochrona i policja a mam takie pytania po ch** im faka pokazales ja pi***ole nastepny napinajacy sie malolat ku*** mogli CI za***ac to bys sie nie napinal pozdro dla normalnych aha widac ze komunie miales i rodzice neta podlaczyli
chuliganeria wozisz sie na tym forum jak niewiadomo kto
nie jestes ani z ekipy ani zadnym specjalym udzielajacym sie fanem! wiec niewiem po co tu jakies klutnie zaczynasz i nie wkurwiaj ludzi bo ja powkurwiam ciebie !
napisałem że wiadomo bedzie w poniedziałek. W poniedziałek! czytajcie forum uważniej. Na dzień dzisiejszy nie wiadomo czy mecz bedzie w sobote czy niedziele, bez takich informacji nie mozna nic zalatwic w PKP. tyle ode mnie, a jak ktoś się jeszcze raz spyta co i jak to chyba z siebie wyjde :twisted:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie ma co sie przejmowac ta Stala Rzeszow oni sa słabi.W rzeszowie to z palcem w du*** Ruch ich je***e z 3-0 i w przyszłym sezonie sie spotkamy. A co do tych korupterow i tym podobnych to rzeszowiaczkom zal dupe sciska ze nie awansuja do 2 ligi tylko sie beda kisic w 3 ! ! ! ! ! Pozdro dla normalnych 

- Patton
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Korupter, nie pi***ol że komuś żal dupe ściska, bo wczoraj w Zamościu też pokazaliście klasę i swoją siłę. W Zamościu nie trzeba było juz przekupować sędziów?? ku*** 2 liga za pieniądze....KORONA KIELCE pisze:Nie ma co sie przejmowac ta Stala Rzeszow oni sa słabi.W rzeszowie to z palcem w du*** Ruch ich je***e z 3-0 i w przyszłym sezonie sie spotkamy. A co do tych korupterow i tym podobnych to rzeszowiaczkom zal dupe sciska ze nie awansuja do 2 ligi tylko sie beda kisic w 3 ! ! ! ! ! Pozdro dla normalnych
Co do Stali to trzeba do meczu podejść ostrożnie z umiarkowaną ostrożnością, choć w miarę obiektywnie muszę przyznać, że gdyby Hetman nie podłożyłby się Stali, to ci nie zdobyliby 3 pkt w tym meczu...
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!