Ruch-Zagłębie L.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#106 Post autor: WOJTEKK » 31 maja 2004, o 16:09

ja mam tylko nadzieje,ze ta porazka zmobilizuje chłopaków na Radomsko i Arke,bo na nasze szczescie czołówka zagrała pod nas i jak na razie zostało tak jak przed Zagłebiem w tabeli.Tak wiec nie rozpaczajmy i skupmy sie na tym aby dopingowac zawodników chocby na plocie.Musimy w tych trzech ostnich meczach zdobyc a jest to do zdobycia 5 punktów,mam nadzieje,ze zawodnicy to osiagna dla nas kibiców,dla utrzymania Ruchu w II lidze,ale NIE DLA ROGALI,ciekawe czy ten był w Piekarach ???i modlił sie za Ruch,bo jo był na kole z Tychów i zem zykoł co on juz był ostatni rok prezesem,wysłuchaj nas góro i co by Ruch był za rok w I lidze wysłuchej nas góro!!!!!!!!!!!!!!!!AMEN

stan01
Kontakt:

#107 Post autor: stan01 » 31 maja 2004, o 21:56

WOJTEKK, jo tyz byl w niydziala na Kalwaryjskym Wzgorzu w Piekarach, ale Ciebie zech niy trefiyl. Chwilami przychodzily mi do gowy te same mysli i marzenia co Tobie. Ale co z tego wyniknie to lobejrzymy.
A tak powaznie, to wg mnie 2 lige mamy pewna, a co bedzie za rok to nawet Gora tego nie wie.

WOJTEKK

#108 Post autor: WOJTEKK » 1 cze 2004, o 09:41

stan01 WIARA CZYNI CUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TYM BARDZIEJ NIEBIESKA WIARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODPOWIEDZ