Puchar Polski 2022/2023

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
BoRo
Kontakt:

Re: Puchar Polski 2022/2023

#106 Post autor: BoRo » 30 lip 2022, o 10:46

Wsziscy po karnety !

pedro-sbl
Kontakt:

#107 Post autor: pedro-sbl » 30 lip 2022, o 11:00

19gorek20 pisze:
30 lip 2022, o 10:36
Takie luzne pytanie
Co byscie pomysleli gdyby klub wprowadzil zakup biletu na derby tylko pod warunkiem zakupu biletu na mecz 3 dni wczesniej z Termalica
To je ogolnie pomysl wort uwagi i chyba niy roz byl tukej rozkminiany. Mysla, ze laczenie go z jednym poszczegolnym szpilem byloby ciynzkie. Niy kozdy co chce kupic bilet na szczewa bydzie mogl isc na termalica. Natomiast zrobienie vouchera kiery zawierolby derby + jaki kolwiyk "slaby" szpil w sezonie mysla, ze by bylo lepszym rozwiazaniem. Niy wiym czy od strony technicznyj jest to mozliwe.

Cos mi sie tyn pomysl z SS niy dodaje. Jak wynajem jednorazowy jest w okolicach 1m 1.2m by nom sie to zwrocilo, przy cenie biletu 50z musialoby nos byc 20,000 - 24,000. Abo w klubie widziom ogromny popyt abo poradzom wynajac go duzo toniyj. Do tego jeszcze koszty ochrony i policji.

Zarzad zrobil dobry zespol, momy dobro atmosfera, bardzo dobro prasa ostatnio. Wszystko sie uklado. Jak do mie to tyn szpil bydzie abo dodatkowym wystrzalem w gora abo klepom na ryj i zalezec bydzie od tego czy kacapy przyjadom. Wystarczy kilka naszych spolonych szalikow i na pewno pojawiom sie ceglanoglowi kierzy bydom chcieli ciulac sie ze szczewami na stadionie.

Bez szczew moznaby ograniczy sie ryzyko i koszty a i zwiekszy wplywy. Z finansowego punktu widzenia to tyn szpil ino bez szczew.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
kroy
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: kroy » 30 lip 2022, o 12:10

19gorek20 pisze:
Takie luzne pytanie
Co byscie pomysleli gdyby klub wprowadzil zakup biletu na derby tylko pod warunkiem zakupu biletu na mecz 3 dni wczesniej z Termalica
Myśle ze to nie jest beznadziejny pomysł. Z drugiej strony, czy my się musimy obawiać o frekwencję w tym sezonie? Jak dla mnie na każdym lub prawie każdym meczu będziemy mieć koło 8 tys co jest na 1 ligę czołówka.
Nie wiem czy takie podstępy nie zniechęca niedzielnych kibiców. Jak dla mnie sprawa jest prosta - chcesz mieć 100% ze wejdziesz na derby - kup karnet a jak nie to czatuj na bilety i ryzykuj ze pocałujesz klamkę. Ja nie mam karnetu i mieć nie będę i akceptuje ryzyko ze nie wejdę na mecz. Jak ktoś tego ryzyka nie akceptuje yo niech kupi karnet
Ale ja widzę , że świat już prawie runął.. I co ?
I mam ku*** dobry humor !

Acid
Kontakt:

#109 Post autor: Acid » 30 lip 2022, o 12:31

Temat stadionu śląskiego został chyba już zamknięty wczoraj przez pewne osoby związane z klubem w mediach społecznościowych. I dobrze w tym konkretnym przypadku.
Ruch grający przy Cichej w pucharze z żabolami to mecz, który w tej rundzie będzie i tak topowym meczem pod względem frekwencji oraz zarobku. Wydaje mi się że należy to wykorzystać na resztę sezonu. Wpadł mi taki pomysł. Termin meczy pucharowego to koniec sierpnia, w tym czasie będziemy już po 5 kolejkach rozegranych przy Cichej 6. W tym czasie sprzedaż karnetów będzie już prawie na etapie minimum lub nawet zerowym. Może można by wprowadzić po meczu z Chojniczanką, który wypada 15 sierpnia możliwość zakupu karnetu w cenie obniżonej o te 4 rozegrane mecze przy Cichej plus oczywiście gwarantowane wejście na Puchar Polski (bo przed meczem pucharowym będzie jeszcze Termalika) i uruchomić sprzedaż tych karnetów w pierwszej kolejności, powiedzmy np. przez jeden tydzień i dopiero potem uruchomić sprzedaż biletów. Niższa cena karnetu plus posiadanie gwarancji wejścia na mecz pucharowy (nikt nie zakłada że na tym etapie Ruch skończy przygodę w pucharze, w następnej rundzie być może będzie kolejny atrakcyjny przeciwnik) oraz fakt, że jak sprzedaż biletów na ten mecz zostanie uruchomiona to bilety te rozejdą się w ciągu jednego - dwóch dni, przyciągnie większe grono karnetowiczów i okaże się że zysk z tego będzie większy niż strata spowodowana obniżką ceny karnetów o te 4 mecze.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

9chomik9
Kontakt:

#110 Post autor: 9chomik9 » 30 lip 2022, o 13:24

19gorek20 pisze:
Takie luzne pytanie
Ogólnie myślę, że sprzedaż łączona to dobry pomysł. Jakiś pakiet typu bilet na mecz + Chorzowskie, bilet + koszulka meczowa mógłby być dobrym pomysłem. Może nawet jakiś okolicznościowy szalik lub t-shirt warto byłoby ogarnąć?

scaneRboy
Kontakt:

#111 Post autor: scaneRboy » 30 lip 2022, o 13:34

Zamiast poświęcać czas i energię na szczewa należy skupić się na budowie stadionu.
Szczewo nie jest partnerem do biznesu i budowanie jakichkolwiek planów w oparciu o szczewo jest błędem. Po pierwsze, są skrajnie niewiarygodni, po drugie wrogo nastawieni, po trzecie stosują ruskie metody, gdzie kłamstwo i oszustwo jest dziełem sztuki, po czwarte upadek finansowy jaki myśmy przeszli jest dopiero przed nimi.

Dlatego budowanie planów w oparciu o Szczewo, w tym inwestowanie w SS jest błędem.

Piorytetem jest budowa stadionu, która dopiero otworzy nowe możliwości biznesowe. Najlepsza akcja marketingowa nie ma sensu, jeśli produkt jest wyprzedany.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#112 Post autor: Scypion » 30 lip 2022, o 13:44

scaneRboy pisze:
30 lip 2022, o 13:34
Zamiast poświęcać czas i energię na szczewa należy skupić się na budowie stadionu.
Szczewo nie jest partnerem do biznesu i budowanie jakichkolwiek planów w oparciu o szczewo jest błędem. Po pierwsze, są skrajnie niewiarygodni, po drugie wrogo nastawieni, po trzecie stosują ruskie metody, gdzie kłamstwo i oszustwo jest dziełem sztuki, po czwarte upadek finansowy jaki myśmy przeszli jest dopiero przed nimi
O to to. Nie pamiętajcie jak nas w ciula robili żeby dostać więcej biletów na derby? Jak chwalili sie, ze te derby to ich sukces? Jak probowali razem z nami szukac sponsorow gdy my ich mielismy? Ani innych świństw tego komunistycznego tworu? Macie krótka pamięć. Zero relacji z szczewami. Zadnych wspolnych konferencyjek. Zdjec. Piateczek. Biznesow. Zadnego pierdololo o slaskich klubach bo ten klub jest slaski tylko przypadkiem z woli Bieruta. Los zetknal nas z nimi? Trudno. Zagrać. Zdezynfekować szatnie, odchwaścić murawę i kontynuować odbudowę.

Rafal1920
Kontakt:

#113 Post autor: Rafal1920 » 30 lip 2022, o 13:51

upadek finansowy jaki myśmy przeszli jest dopiero przed nimi

Ten akurat wątek podoba mi się najbardziej👍 Nie życz drugiemu co tobie nie miłe czy jakoś tak to było😉. Z tą różnicą, że oni życzyli nom tego upadku z całego serca. Tak jak scaner wyżej napisał, żadnych konszachtów ze szczewami. Zagrać, wygrać i zapomnieć. I koniecznie na C6 w domu👍

Fanatyczny NRŚL
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#114 Post autor: Fanatyczny NRŚL » 30 lip 2022, o 14:00

Rafal1920 pisze:
30 lip 2022, o 13:51
upadek finansowy jaki myśmy przeszli jest dopiero przed nimi

Ten akurat wątek podoba mi się najbardziej👍 Nie życz drugiemu co tobie nie miłe czy jakoś tak to było😉. Z tą różnicą, że oni życzyli nom tego upadku z całego serca. Tak jak scaner wyżej napisał, żadnych konszachtów ze szczewami. Zagrać, wygrać i zapomnieć. I koniecznie na C6 w domu👍
Pięknie to napisałeś a ostatnie zdanie jest kluczowe. Nasz dom to Cicha 6 !
29.05.2022 w szatni przed meczem RUCH-MOTOR
T.Foszmańczyk:
"Nie będziemy drużyną o której będą mówić że prawie zrobiła awans bo my go k**** zrobimy!Z Bogiem i po zwycięstwo!Kto wygra mecz?RUCH!

scaneRboy
Kontakt:

#115 Post autor: scaneRboy » 30 lip 2022, o 14:36

Moje życzenia nie mają nic do rzeczy. Odrobinę orientacji w realiach w zupełności wystarcza.

Nie chce mi się pisać szczegółów, ale oni pompują w ten szit pieniądze podatnika kosztem długu. Forse trzeba pompować dalej, żeby to funkcjonowało, a drastycznie rosną stopy procentowe.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
klimz(R)owiec
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#116 Post autor: klimz(R)owiec » 30 lip 2022, o 15:26

Scypion pisze:
30 lip 2022, o 13:44
scaneRboy pisze:
Szczewo nie jest partnerem do biznesu i budowanie jakichkolwiek planów w oparciu o szczewo jest błędem. Po pierwsze, są skrajnie niewiarygodni, po drugie wrogo nastawieni, po trzecie stosują ruskie metody, gdzie kłamstwo i oszustwo jest dziełem sztuki, po czwarte upadek finansowy jaki myśmy przeszli jest dopiero przed nimi
O to to. Nie pamiętajcie jak nas w ciula robili żeby dostać więcej biletów na derby? Jak chwalili sie, ze te derby to ich sukces? Jak probowali razem z nami szukac sponsorow gdy my ich mielismy? Ani innych świństw tego komunistycznego tworu? Macie krótka pamięć. Zero relacji z szczewami. Zadnych wspolnych konferencyjek. Zdjec. Piateczek. Biznesow. Zadnego pierdololo o slaskich klubach bo ten klub jest slaski tylko przypadkiem z woli Bieruta. Los zetknal nas z nimi? Trudno. Zagrać. Zdezynfekować szatnie, odchwaścić murawę i kontynuować odbudowę.
Amen

Awatar użytkownika
Adam1983
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#117 Post autor: Adam1983 » 30 lip 2022, o 15:39

klimz(R)owiec pisze:
30 lip 2022, o 15:26
Scypion pisze:
30 lip 2022, o 13:44
scaneRboy pisze:
Amen
A jo bych im kozoł lotać z tych workach co w szpitalu na szczewiki trza oblekać 🤣

scaneRboy
Kontakt:

#118 Post autor: scaneRboy » 30 lip 2022, o 19:13

W naszym przypadku lepsze by były łacie z muzeum.

Apropos laci... Zbliża się szpil że szczewom, a Lutzek jeszcze się nie odezwał. Wiecie co u niego?

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#119 Post autor: jajo » 30 lip 2022, o 23:36

scaneRboy pisze:
30 lip 2022, o 19:13
W naszym przypadku lepsze by były łacie z muzeum.

Apropos laci... Zbliża się szpil że szczewom, a Lutzek jeszcze się nie odezwał. Wiecie co u niego?

ino liczy tory na firum Widzewa w typerze. wami to juz gardzi.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#120 Post autor: Lutz » 31 lip 2022, o 13:38

Jajo tyś je co starszy to gupszy. Rynki do piyntów samych opadajom.

.... a co do szczew... co sam wiela szkryfłać... je*** najwiynksze ścierwo na świecie.

Zablokowany