Piast-RUCH
- 19r20
- Kontakt:
mecz nie był wcale słaby. Ruch miał przewagę - walczyli i Piast w sumie nie maiał dużo do powiedzenia. Chciałbym aby Ruch tak walczył w każdym meczu to naprawdę dobry prognostyk przed następnymi meczami. (brawo Mosór i Ćwielong)Wiać że jak dostali pieniądze to grają ambitnie
mam nadzieję że dostaniemy te 3 punkty za walkowera no chyba że pZPN coś wykombinuje...
piast może podziekować hools'om królowej Śląska za akcję która nie miała i tak żadnych szans na powodzenie...
nasz doping na bardzo dobrym poziomie - widać po zimie ludziom się chce!!
podobali mi się piknicy Piasta - kulturalni fani- odemnie brawa
mam nadzieję że dostaniemy te 3 punkty za walkowera no chyba że pZPN coś wykombinuje...
piast może podziekować hools'om królowej Śląska za akcję która nie miała i tak żadnych szans na powodzenie...
nasz doping na bardzo dobrym poziomie - widać po zimie ludziom się chce!!
podobali mi się piknicy Piasta - kulturalni fani- odemnie brawa
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
radzion - troche szacunku dla kobiet, bo ich tu mało. Ja tez nie zgadzam się z wszystkim co napisała ale twoje teksty to lekka przesada.
Ty też nie masz patentu na rację ale wyzwisk pod twoim adresem nie przeczytasz.
Oceniając grę piszesz że Mosór wypadł dobrze. Moim zdaniem wręcz przeciwnie chociaz jestem zwolennikiem jego powrotu. Może wypadł dobrze ze względu na to, że wstawił się za kibicem ale piłkarosko był słaby. Popełnił trzy poważne błędy (Ci co widzieli jeden byli zapewne zajęci czymś innym):
1. "luftnął" się w polu karnym przez nikogo nie atakowany, a piłkę praktycznie miał na nodze, dobrze że zawodnik piasta tego nie wykorzystał
2. atak Piasta, Mosór wychodzi z pola karnego odpuszczając zawodnika po prawej ręce i staje dwa metry przed zawodnikiem, który widząc jego niezdecydowanie podaje do partnera który praktycznie był wtedy na czystej pozycji, na szczęście okazał się partaczem (chyba najgroźniejszy atak Piasta)
3. chwile późnej lekkie dośrodkowanie przy końcowej linii, Mosór przyjmuje piłkę na ciało uciekając w ostatniej chwili z rękami i zabierając się do jej wybicia kolejny raz ma problemy z koordynacją ruchową i ledwo wybija ją na aut.
Liczę, że Moskit w meczu z Craxą nie zrobi takich kiksów, bo może to się źle skończyć. To tyle jeżlei chodzi o jego występ, bo potrzebny nam jest Mosór - facet z jajami, przywódca drużyny.
Co do występu reszty to zgadzam się z przedmówcami, podobali mi się Samrzyński, Zajdel i Ćwieląg. Nie podobała mi się taktyka, czyli dośrodkowania na głowę Śrutwy, który w takich sytuacjach zachowuje się jak pinokio w składzie tarcicy.
Z Carxą musimy zagrać więcej dołem
Ty też nie masz patentu na rację ale wyzwisk pod twoim adresem nie przeczytasz.
Oceniając grę piszesz że Mosór wypadł dobrze. Moim zdaniem wręcz przeciwnie chociaz jestem zwolennikiem jego powrotu. Może wypadł dobrze ze względu na to, że wstawił się za kibicem ale piłkarosko był słaby. Popełnił trzy poważne błędy (Ci co widzieli jeden byli zapewne zajęci czymś innym):
1. "luftnął" się w polu karnym przez nikogo nie atakowany, a piłkę praktycznie miał na nodze, dobrze że zawodnik piasta tego nie wykorzystał
2. atak Piasta, Mosór wychodzi z pola karnego odpuszczając zawodnika po prawej ręce i staje dwa metry przed zawodnikiem, który widząc jego niezdecydowanie podaje do partnera który praktycznie był wtedy na czystej pozycji, na szczęście okazał się partaczem (chyba najgroźniejszy atak Piasta)
3. chwile późnej lekkie dośrodkowanie przy końcowej linii, Mosór przyjmuje piłkę na ciało uciekając w ostatniej chwili z rękami i zabierając się do jej wybicia kolejny raz ma problemy z koordynacją ruchową i ledwo wybija ją na aut.
Liczę, że Moskit w meczu z Craxą nie zrobi takich kiksów, bo może to się źle skończyć. To tyle jeżlei chodzi o jego występ, bo potrzebny nam jest Mosór - facet z jajami, przywódca drużyny.
Co do występu reszty to zgadzam się z przedmówcami, podobali mi się Samrzyński, Zajdel i Ćwieląg. Nie podobała mi się taktyka, czyli dośrodkowania na głowę Śrutwy, który w takich sytuacjach zachowuje się jak pinokio w składzie tarcicy.
Z Carxą musimy zagrać więcej dołem
- 19r20
- Kontakt:
acha i dodom jeszcze brawa dla dyrektora Piasta że to że winy za przerwanie meczu nie próbuje zrzucić na nas bo jak dotąd zawsze jak mecz przerwany lub awanti to wini są "ci drudzy" - nigdy my
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
[quote="Kkubicki"]http://katowice.naszemiasto.pl/sport/349609.html
Przykre jest to, że burdy spowodowali kibice w sektorze Piasta. Trzeba uczciwie powiedzieć, że fani Ruchu zachowali się poprawnie. Jestem pełen podziwu dla nich. Byli opanowani, zwarci i nikogo nie zaczepiali - powiedział dyrektor Piasta, Józef Drabicki.
Dawno nie słyszałem tak obiektywnego komentarza z ust obcej Ruchowi osoby....3pkt muszą być
Ale ja już nie wieże w PZPN jakby Piastowi przyznali 3pkt to nawet nie byłby to dla mnie szok, bo PZPN i Listkiewicz ma swój świat.. :lol:
Przykre jest to, że burdy spowodowali kibice w sektorze Piasta. Trzeba uczciwie powiedzieć, że fani Ruchu zachowali się poprawnie. Jestem pełen podziwu dla nich. Byli opanowani, zwarci i nikogo nie zaczepiali - powiedział dyrektor Piasta, Józef Drabicki.
Dawno nie słyszałem tak obiektywnego komentarza z ust obcej Ruchowi osoby....3pkt muszą być
Ale ja już nie wieże w PZPN jakby Piastowi przyznali 3pkt to nawet nie byłby to dla mnie szok, bo PZPN i Listkiewicz ma swój świat.. :lol:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moje wrażenia po meczu w Gliwicach:
-bedzie miał Ruch pociechę z Pepe Ćwieląga,
-Mosór (byłem przeciw jego powrotowi) to jednak inna skala umiejętności i pomimo mojej nieprzemijającej antypatii do niego i paru błędów których sie nie ustrzegł, myślę że będzie wymiatał na drugoligowych boiskach,
-a po trzecie, to myślę (choć chciałbym sie mylić), że te trzy punkty które raczej zostaną przyznane Ruchowi za walkower, mogą zostac oddane w przyszłym tygodniu, bo pesymistycznie nastawiają mnie nastroje wśród "naszej" ekipy chuligańskiej. myslę że obustronnego dymu nie było tylko dlatego, że za tydzień craxa, ale obym się mylił.
pzdr
-bedzie miał Ruch pociechę z Pepe Ćwieląga,
-Mosór (byłem przeciw jego powrotowi) to jednak inna skala umiejętności i pomimo mojej nieprzemijającej antypatii do niego i paru błędów których sie nie ustrzegł, myślę że będzie wymiatał na drugoligowych boiskach,
-a po trzecie, to myślę (choć chciałbym sie mylić), że te trzy punkty które raczej zostaną przyznane Ruchowi za walkower, mogą zostac oddane w przyszłym tygodniu, bo pesymistycznie nastawiają mnie nastroje wśród "naszej" ekipy chuligańskiej. myslę że obustronnego dymu nie było tylko dlatego, że za tydzień craxa, ale obym się mylił.
pzdr
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ja napisze jeszcze raz to co napisal gerhat: zbyt duzo wrzutek i gry gora, co nie stwarzaLo wiekszego zagrozenia, zawodnicy nie umieli wypracowac sobie tym sposobem czystej pozycji i sytuacji strzeleckich, za maLo starzlow na bramke !
Mysle, ze co do walecznosci nie mozna nic zarzucic bo kazdy gral ma maxa i walczyl o kazda pilke.
Mysle, ze co do walecznosci nie mozna nic zarzucic bo kazdy gral ma maxa i walczyl o kazda pilke.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziwi mnie ten atak na to co napisała Niebieska. Było w tym wiele racji i gorzkiej prawdy. Potencjalnych inwestorów nie interesuje czy kibice są honorowi i czy bili się bo bronili swoich barw (nie mam tu na myśli meczu w Gliwicach - staram się uogólniać). Czy to było słuszne cy nie?
Dla tego kto chce budować wizerunek wokół włansej firmy i wykładać na to kasę ważne jest żeby osoba (docelowy kient) nie kojarzyła marki z zadymami i chuliganami a tym co jest pozytywn w sporcie, w kibicowaniu itd.
Chwała naszym kibicom że nie dali się sprowokować. To się często pojawia w wypowiedziach, ale sami wiecie jak niewiele czasami brakuje.
Meczu z Craxą naprawdę się obawiam. Zbyt dużo osób szykuje się na pokazówkę, napinanie i prowokowanie. Mom nadzieja, że zwycięży rozsądek i na stadionie będzie się liczyło jedno - tylko Ruch i głośny doping Niebiescy....
Dla tego kto chce budować wizerunek wokół włansej firmy i wykładać na to kasę ważne jest żeby osoba (docelowy kient) nie kojarzyła marki z zadymami i chuliganami a tym co jest pozytywn w sporcie, w kibicowaniu itd.
Chwała naszym kibicom że nie dali się sprowokować. To się często pojawia w wypowiedziach, ale sami wiecie jak niewiele czasami brakuje.
Meczu z Craxą naprawdę się obawiam. Zbyt dużo osób szykuje się na pokazówkę, napinanie i prowokowanie. Mom nadzieja, że zwycięży rozsądek i na stadionie będzie się liczyło jedno - tylko Ruch i głośny doping Niebiescy....
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
NIEBIESKA,z ciebie to baba jak czytam te forum i twoje wpisy to wszedzie pełno ciebie ,i twych wypowiedzi ,i wiesz troche one sa dymne ale spoko kazde ma swoje zdanie ,i te wypowiedzi sa sto lot za murzynami np:jak sie wypowiedziałąs o fanie Oberschlesien to nima ober cos tam ino Oberschlesien widza jako z ciebie fanka niebieksich jak nawet nie wiesz jako jest fana z takim napisym
a wiec pozdro dla ciebie <piwo> za nim napiszesz pomysl jeszcze 10 razy czy dac "wyslij" post ,
a wiec pozdro dla ciebie <piwo> za nim napiszesz pomysl jeszcze 10 razy czy dac "wyslij" post ,
Po to jest to FoRum zeby kazdy kto chce i ma jakies zdanie na dany temat sie wypowiedzialNIEBIESKA,z ciebie to baba jak czytam te forum i twoje wpisy to wszedzie pełno ciebie ,i twych wypowiedzi

A skad ty mozesz wiedziec jaka z niej jest fanka??znasz ja dobrze??moze ona Robi wiecej od ciebie dla Ruchu niz tywidza jako z ciebie fanka niebieksich jak nawet nie wiesz jako jest fana z takim napisym

-
- Kontakt:
Oberschlesien,nie obraź się,ale tak jak Ci napisał Doboszek-porozmawiaj najpierw z Niebieską a potem dopiero oceniaj.Gwarantuje Ci,że jest inaczej niż myślisz.Z Twoich słów wynika,że aby być fanem Ruchu to trzeba znać perfect język niemiecki i podejrzewam,że Ty go znasz doskonale.Tylko jakoś dziwnie mi się wydaje,że jak zacząłęś pisać pierwsze posty na tym zacnym forum to nazwę Oberschlesien w swoim nicku też miałeś napisane z błędem,potem ktoś Ci dopiero zwrócił uwagę.Powtarzam,może to nie byłeś Ty tylko ktoś inny.
Pozdrawiam,i nie obrażaj na drugi raz nikogo jak niewiele o nim wiesz.
Pozdrawiam,i nie obrażaj na drugi raz nikogo jak niewiele o nim wiesz.